belki ilginizi çeker
  1. · chp dışında atılan her oy akp ye gider
gündem
  1. · bir kadının bilmesi gerekenler
  2. · giyotine yolladılar gitmedim
  3. · sözlük yazarlarının dinlemekten bıkmadığı şarkılar
  4. · sözlük yazarlarının itirafları
  5. · babaların garip huyları
  6. · aşk
  7. · başkaları sevinsin diye yapılan atraksiyonlar
  8. · bershka
  9. · ispanyada fenerbahçe rüzgarı

mhp yi destekleyen demokratlar  

1. cumhuriyet yazarı ilhan selçuk un bile aralarında olduğu dumur eden durumdur.
    (bkz: yağmurdan kaçarken doluya tutulmak)
    (ferforje, 10.07.2007 17:45 ~ 17:45)
  2. ilhan selçuk örneğinde olduğu gibi hayatının hiç bir döneminde demokrat olamamış ve olamayacak insanlardır. bu insanlar olsa olsa kendini demokrat zannetmiş olabilir kanımca.
    (abdurrahmanshowtv, 10.07.2007 17:57)
  3. demokrat denmemesi şiddetle rica olunan kişilerdir.
    (ferforje, 10.07.2007 17:59)
  4. desteklenecek demokrat bir parti bulamayarak boşluğa düşen insanlar.
    (manekineko, 10.07.2007 18:02 ~ 18:02)
  5. burada sayılabilecek o kadar çok isim var ki, hatta bazıları suikast kurbanı olmuşlardır falan. ilhan selçuk yaşadığı için ismi bilinip dillendirilen bir kişidir. oysa ki doğan avcıoğlu yaşıyor olsaydı kuvvvetle muhetemel o da destekliyor olacaktı. neoliberal çizgiye kaymayıp da bir zamanlar sıkı komünist olan hemen hemen tüm aydın(!)lar söyleyemeseler de bu gruba dahildirler bence.

tabi burada ilhan selçuk'u kutluyorum, adam en azından içindeki ile dışındakini ayrı tutmuyor iktidardakiler gibi. gerçi bir ara kendisini "yeni atatürk" ilan edecek diye baya bir korkutmuştu beni ama olsun.
    (tazmanya canavarı, 10.07.2007 18:08 ~ 18:09)
  6. mhp denince aklıma "işkence ve faşizm den başka bir şey gelmiyor.
    şuanda toplumumuzda herşeyden, bence şeriattan da önde, korkunç derecede bir asayiş sorunu var. hiç bir yerde güvende hissetmiyoruz kendimizi. bu konuda korkunç derece ivmeyle artan bir tehlike eğrisi söz konusu. akp iktidarından sonra daha da arttı bu sanırsam.. nolacak bu konuda birşey söyleyen yok.. gelir adaletsizliği, inanç istismarı, vs gibi değişkenleri olabilir ama ne zaman ist.da kendimizi tam güvende hissedebileceğiz merak ediyorum..

mhp konusundaysa, akp nin meclisteki oranını düşürmekten başka birşey değil amaç farkındayız.. ama yine de sinir olmamak içten değil..

(bkz: mhp bayrağını görünce korkmak)
    (ferforje, 11.07.2007 11:19)
  7. chp=mhp durumudur. zaten chp söylemleri ile mhp'ninkilere bakarsanız bunun çok normal olduğunu göreceksiniz...
    (trinity, 11.07.2007 11:39 ~ 15.07.2007 02:30)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil