|
|
- zamanında kendisinin de alamadığı ip. demek ki ip işe yarayacağı zaman alınamıyor.
o deil de; eskiden yukarıda giriler vardı ortam şenlikliydi. günler sonra yapayalnız kalmıştım buralarda.
başlığın başıma kalmış olmasına sevindim açıkcası. söyleyecek şeylerim var. çünkü bu memlekette en az konuşması gereken gruplardan ülkücüler böyle bir kelam edebiliyorsa, tc vatandaşı duyarlı şahsım hayli hayli iki laf eder.
neden hakları yoktur konuşmaya bi flashback ile canlandırayım. yıllar önce sağcı solcu muhabettine ülkeyi kaç yıl geriye götürdünüz yetmedi. o kanlı bıçaklı olduklarınızla gelip iktidar oldunuz koalisyon kurdunuz yetmedi. bu çelişkiye pişkin pişkin seyirci kaldınız o da yetmedi. meşhur ekonomik krize sebep oldunuz.
utanmadan gelip benim saf anadolu insanımı vurun pkk ya modunda gaza getirmeyi seçim propagandası yapıyorsunuz. çözüm önerim ;
(bkz: utanma)
(bkz: halka saygı)
racon kesmeyi bırakıp yapabilirseniz eğer..(thisrock, 09.07.2007 02:41 ~ 27.08.2007 23:31)
- salih memecan'ın klasik olacağını düşündüğüm karikatürüyle, nihayetinde kendilerine dolanacağını gördüğüm iptir.
(bkz: http://www.sabah.com.tr/...)(mücrim, 09.07.2007 02:47 ~ 18:46)
- aşırı şovenist yaklaşımların, halkımızı daha fazla galeyana getirip kutuplaşmayı artıracağına aldırmayan politikacıların, oy uğruna yaptığı şovların bir yenisi daha. devlet bahçeli bir zamanlar efendi adamdı...
(bkz: ey sandık sen nelere kadirsin)(kökez, 09.07.2007 02:59)
- yerli malı olması kuvvetle muhtemeldir.
- (bkz: sana bir ip veriyorum haydi as/!o s c a r)
- cumhurbaşkanlığı seçimindeki tercih ve tavırları ile chp'lilerce "kuyuya inilmemesi gereken ip" diye tanımlanan iptir...
- son alınan habere göre tarlabaşı dolaylarında çamaşır ipi olarak kullanılıyormuş.
- kaza bela sabahat tuncele dolanırsa çok sevineceğim iptir. şöyle meclis kürsüsünden atsın dtp sıralarına doğru, birine dolansın. yanlış gelme ihtimalide yok hepsi aynı yolun yolcusu zaten.
- (bkz: bizi uzaylı sanan başlıklar)
(gakko, 27.08.2007 23:30 ~ 23:30)
- ünlenen iptir.
yanlış şekilde atılmıştır. atılırken bir estetik katacaksın. atarken bir ahenk olacak. iyi bir konuşmacı bu ipi böyle atmazdı. "haloluluğ luğ al olğ luğ ipğ hahağ sağn sana" gibi bir şeyler söyleyerek/bağırarak ipi aldı köteledi. kötelerken ipe bir ivme verdi. böyle olmaz. çok yanlış. bir kere önce ipi sağ elinle şöyle bir havaya kaldıracaksın. ipin anlam ve önemini anlatacaksın. önce ipe aşina olacağız, biz izleyenler. fırlatma hareketine hazırlanırken, ipi tuttuğun elini döşüne doğru çekerken, vücudun sola doğru hafifce dönecek. bunları yavaş hareketlerle yaparken vereceksin coşkuyu. sol tarafa doğru dönük olan vücut sağ doğru yay gibi dönerken, vücudunla, tüm kalbinle ipi savururken sanki kalbinden bir şeyleri tüm izleyenlere gönderiyormuşsun izlenimi yaratacaksın. ipi estetikle öyle bir savuracaksın ki, ipi yolladığın şahsa (rte) ulaştıracak kudreti taşıyormuşsun sanacağız. alkışlayacağız, coşacağız.
bahçeli ne yaptı? "haloluluğ luğ al olğ luğ ip hahağ sağn sana" diye bağırarak bir şeyi fırlattı. neydi o dedik evde? merak ettik. ipmiş. olmaz böyle.
- tahmin ediyorum şimdi o ipin üzerinde rte ve dtp'liler ile dengede yürüyecekler.
- boynuna dolandığından şüphelenilen iptir.
yaşadığı şokla dtp vekilleriyle sıcak ilişkiler yaşamıştır.
cumhurbaşkanlığı seçimi konusunda yapılan dayatmaya "aaa ben görmedim onu" diyerek bodozlama dalmıştır/dalmışlardır.
velhasıl kelam, ip hedef şaşırmıştır. allah şaşırtmasın.
- (bkz: mhp lideri bahçeli nin cumhurbaşkanı yaptığı gül)
(omega, 28.08.2007 15:17 ~ 29.08.2007 23:30)
- seçimlerde propaganda malzemesi olarak kullanılan diğer materyallerle birlikte depolara kaldırılıp depo görevlisine zimmetlenmiş iptir.zira mecliste elinde iple dolaşan bir devlet bahçeli düşünemiyorum.önceki iktidarında da görmedim zaten öyle bir bahçeli.
- (bkz: manşet gibi başlık açma rehberi)
(camel, 28.08.2007 15:20)
- (bkz: ip tunneling)
(zoser, 28.08.2007 15:24 ~ 20.07.2008 09:41)
- "ping -t 212.175.229.210" devlet bahçeli, 2007
(bkz: ping atmak)(camel, 28.08.2007 15:27)
- (bkz: reklam kokan hareketler)
|