belki ilginizi çeker
  1. · kerrigan
  2. · madde 98: hiç olmayacak birine dünyanın en inanılmaz konuşmasını yap (reklam)
gündem
  1. · yeşim salkım
  2. · bir kadının bilmesi gerekenler
  3. · yök ün katsayı uygulamasını kaldırması
  4. · 21 kasım 2009 beşiktaş fenerbahçe maçı
  5. · ateist yazarların itü sözlük ten defolup gitmeleri
  6. · kurban bayramı vahşeti
  7. · günün tek cümlelik özeti
  8. · ucuz havayolu şirketleri
  9. · wallflowers

mezun insan modeli  

1. öğrenciliğe öykünen doyamamış tiplerdir.

okuldaki samimi ortam, kimsenın sizin cebinize ya da statünüze bakmadan sizi değerlendirdiği günler geride kalmış, kartvizitiniz karakterinizden daha fazla önem arzetmeye başlamışsa anlayabilirsiniz bunları ancak.
    yanlış anlamaları engellemek adına not: ukteydi.
    (one more cup of coffee, 31.07.2007 10:29 ~ 15:39)
  2. bir de yeni sıfatına sahipse bu modeldeki kişi sudan çıkmış balık misali kalır ortada.
    (eleanor rigby, 31.07.2007 10:53)
  3. öğrencilere "ezikler sizi,ben mezun oldum,ehehe okuyun okuyun,okuyun da adam olun,ben bugüne bugün üniversite mezunuyum.."gibi cümleler sarfeden,mezun olduğu an öğrencilik günlerini bir çırpıda unutabilen,artık okul bittiiii sloganıyla iş hayatına atılan insan modeli...
    (kırmızıkanguru, 31.07.2007 14:58)
  4. ulan şimdi naapcaz diye ortalarda gezinen, üniversitede geçen güzel günleri özleyen ve "aradan askerliği de çıkarayım" diyen insan modelidir.
    (olmectheholy, 31.07.2007 15:36)
  5. potansiyel işsizdir kendileri. her zaman bok attığı okulunu özler, gerzek hocalarını özler, öğrenci indiriminden yararlanabilme ihtimalini özler... ta ki iş güç sahibi olana kadar. bu süreç içinde boşlukta gibi yaşar, hatta bazısı abartıp öğrencilik yıllarında çekilmiş fotoğraflara bakar, arkadaşlarını özler, çimlere yayılıp ders çalışmayı özler, sunum yapmayı-ödev hazırlamayı-sınavlara girmeyi yusuf yusuf olmayı özler... ayh, sözlük bana iş bul lan alahsız!!
    (yok, 30.05.2008 20:21)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil