belki ilginizi çeker
  1. · seks maşin
  2. · horny meydan la cinselliği keşfediyorum
  3. · sex machine
  4. · hayallerde yaşıyor bazı ibneler
gündem
  1. · yeşim salkım
  2. · günün tek cümlelik özeti
  3. · 22 kasım 2009 izmirlilerin pkk tepkisi
  4. · okan bayülgen
  5. · 22 kasım 2009 galatasaray manisaspor maçı
  6. · yılmaz özdil
  7. · annenin gençlik fotoğrafları
  8. · kabataş erkek lisesi
  9. · ievan polkka

meydanı boş bulanın kendini seks maşin sanması  

1. (bkz: hayallerde yaşıyor bazı ibneler) tanım bu.

neymiş efendim yok bilmem ne hocayla cinselliği doyasıya yaşıyorum, yok at yarrağıyla kıllı tüylü sohbetler falan geçin abi bunları. kimi yiyorsunuz amınakoyim?

sayın meydan larus nedir abi bu dalgalı mitoz bölünmelerin? nedir yani? hücre çeperin götüne dar geldi diye senin "olmayan" cinsel hayatındaki fantazilerini mi dinleyeceğiz arkadaşım? hayır yapsan birşeyler anlayacağım. diyeceğim ki adamlar biliyollar ağa. o da yok. herifin seksten haberi yok lan. kedileriyle falan oynayan bir adam bu. becks içen adamdan ne bekliyorsun ki abi? ne anlar lan bu seksten? evine gidiyoruz film izliyoruz sadece. budur yani. onu geçtim sözlüğü sike sike hissiz yaptınız. toplumsal olaylara tepki veremiyoruz götüne kaynak yapayım!

ne zamandır çıkıp ağız tadıyla protesto yapamıyorum lan. olacak o kadar bile seyredemeyecek kıvamda apolitik olduk lan sizin yüzünüzden. çok iyi hatırlıyorum buraya ilk geldiğimde marx ile ampül oynamıştık tek pota. neden bilmiyorum. ama çok fenaydı. mesela fıroyd ile blöflü pişti bile yapmıştık. derinlerime inince götüne sopa vurmuştum. ama artık o güzel günler geride kaldı. felsefe, matematik, dünya kültürleri, at kamışı gibi güzellikleri hepiniz içinize aldınız bu forumda.

stevie nicks bağırışıyla götünüzü keselerim.

lütfen uzaklaşın şimdi. yalnız kalmak istiyorum.
    (tatito, 01.07.2009 23:50)
  2. (r el mayer, 01.07.2009 23:54)
  3. (balefulwhisper, 02.07.2009 00:06)
  4. (mavimikırmızımı, 02.07.2009 00:09)
  5. (kerkerte, 02.07.2009 00:10)
  6. sözlüğün zıvanasıyla doğru orantılı bir durumdur.

siz ki kanı kaynayıp geyiğin dibine vurmak isteyen genç yazarlar, ota boka ve cinsellik saçmalıklarına prim vermeye devam ederseniz, -ki sizi zerre suçlamıyorum, 3 vakte kadar, lan ne kadar salakmışım, ben mi yazdım bunları o başlıkların altına diyeceksiniz-, moderasyon da yazılanlara gözü kapalı olarak seyirci kalırsa, -ki göz kapanınca seyir olmaz * - uludağ sözlük gibi boktan bir sözlük olma yolunda atılan ilk adımlardan birisidir.

prim vermeyin, he deyin geçin, unutulur gider.
    (xanobachewsky, 02.07.2009 00:26)
  7. (bkz: oh bebek)
    (skuba, 02.07.2009 00:27)
  8. (rugan, 02.07.2009 00:29)
  9. maşin derken
    (bkz: şahin k)
    (partizane, 02.07.2009 00:30)
  10. dönem itibariyle bayrağı devralan author adlı yazarın halet-i ruhiyesidir.
    (xanobachewsky, 03.10.2009 19:14)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil