aramıza yeni katılmış dördüncü nesil yazar. hoşgelmiş sefalar getirmiş. tüm kalbimle sözlüğe güzellikler katacağına inandığım asla sözünü saklamayan dobra insan, kardeş, can.
ben bir arkadaşın msn nick'in de buna benzer şöyle bir şey okumuştum bir ara: ben mevlana değilim, adam ol da gel... bunu hatırlattı şimdi bu nick bana.
başarılı ve kendiyle barışık bir insanın hoş buluşu olsa gerek...
açık söylüyorum nickini kıskanığım yazardır. zira bu nicki ilk olarak sol framede başlık olarak görüp süper nick olur bundan demiştim. göt oldum. evet.
nicki kadar eğlenceli ,bir o kadar hoşsohbet bir yazar. gecenin bir yarısından sabahın ilk ışıklarına kadar olan sohbette yüzünüzden gülmeyi eksik etmeyen birisi. nickini sonuna kadar benimsemiş , neşeli bir yazar.
her nedense kendisiyle en güzel içki masasında sohbet edileceğini düşündüğüm keyfe keyif katanitanıdığıma çok memnun olduğum yazar.huyuna suyuna gitmeye çabalamadan gayet çabuk alışılabilen insan.eminim mevlana onu görse önce sen gel derdi.ayrıca ben böyle rahat adam görmedim yahu.
nicki ile olduğu kadar muhabbeti ile de güldüren yazardır. hayali ihracatla uğraştığına dair söylentilerin hızla yayıldığını belirtmeden edemeyeceğim.*
la isla bonita bilir misin? seni hep aynı ritimde tutarken, elini bacağını tempoya sürüklerken, içine gusto ile gam arası sololar atar. işte onunla sohbet etmek, iki lokma mey arasında, hayat sorgulamasında aynı böyledir. ahtapot gibi sarar adamı, kurtulmak isteyen yoktur gerçi, tüm bildiklerine güven verir bildikleri.
yüzünü görüp, çenem çıkana kadar muhabbetçiçeği olmayı hedeflediğim, bar sandalyesinde kırmızılarımı giyip kendime içki ısmarlatacağım adamdır.