tüm sözlükler arasında ve tüm zamanlarda gördüğüm en güzel nicke sahip yazar. acayip kıskandım ama bu orda burda bu lafı benim de kullanmayacağım anlamına gelmiyor. yoksa geliyor mu?
annem gayet üzgün bi halde bişiyden bahsederken sözlükte gözümün takılıp kopmama sebep olan başarılı nicke sahip olan yazar.annemden saygısız diye laf yedim o ayrı.
avaz avaz gelme derdi. valla bak. ( kimse sidik yarışı yapmasın)
serbest piyasa ekonomisi, euro-dolar çekişmesi, piyasa durumları derken kendisine acı gerçeği açıklakladım bu gece. mevlana çözdü bu adamı , ben çözemedim. bir digeri için ; (bkz: zoser) birde alkollü iken insanları onore(!) ediyormuş (kesin hatırlamaz ayılınca). alkollü olmasından mütevellit karşısındakini abondone edip " evet haklısın abi" moduna dahil ediyor. alkolün etkisinde olduğundan büyük bir sırrını açıkladı. yakında sol framede.
+sende kimsin ne işin var burda
-mevlana beni görse sen gelme derdi''yim ben.
+dert mi. ne derdi?
-işte mevlana diyor ya, sen gelme derdi.
+bak burda yeterince dertli insan var kızdırma beni (katana çıkarma efekti)
-tamam usta splintır sinirlenme ben dertli felan deeğilim yani türkçede böyle kelime oyunları oynanabiliyor.
+anladım. peki derdin ne? neden burdasın.
-(iç ses) sşkecem derdini artık.
+dudaklarını mı oynatıyorsun yoksa bana mı öyle geldi. küfür mü ettin az önce sen.
-yok yav ne küfürü sadece içimden mevlana beni görse gelme derdi.
+dert mi? ne derdi?
gün itibari ile dördüncü nesil entelijans olmuş haşmetli. klasik cumartesi gecelerinde euro,dolar ve bilimum feridun bitir projelerini tartışırken haberi gelmiş, bukalemundan evrim geçiren yurdum insanının doğası gereği "abicim" yerine "amirim" olmuştur kendisi.
kendisinden alınan bilgiye göre nicki ile gündeme gelmeyip işi ile gündeme gelecekmiş. bazen otoriter, bazen de hulusi kentmen tarzında. *
yazılan giri üzerinden yazarların kişiliği hakkında saçma sapan çıkarımlarda bulunan entelijans..entelijans olmuş ama saygı kelimesinin anlamını öğrenememiş bir yazar..
eskiden dutluktu şimdi entelijans olmuş. yakışır, hakkıyla yapar, ne yaparsa güzel yapar. ufaklığından belliydi ispiyoncu olacağı zaten. ilkokulda da mualla'yı müdüre şikayet ederdi hep.
son zamanlarda babasına dahi inanmakta zorluk çeken yazardır. anlaşılan o ki ; her şey için bir kanıt, her şey için gözle görülür, elle tutulur bir şeyler istemeye ve beklemeye başlamıştır. bir zamanlar elma şekeri ile bile neler yaptırırdım. hey gidi günler diyorum. öpüyorum.