belki ilginizi çeker
  1. · akide şekeri hüsnü
  2. · kusursuz ısırılmış halley
  3. · nikon
  4. · en beğenilen yazar nickleri
gündem
  1. · izmirli altıncı nesiller buluşuyor sevişiyor
  2. · insanın hayatına sıçan şeyler
  3. · 15 kasım 2009 galatasaray fenerbahçe basket maçı
  4. · recep tayyip erdoğan
  5. · 18 kasım 2009 fransa irlanda cumhuriyeti maçı
  6. · galatasaray
  7. · geniş aile
  8. · cnc
  9. · risk

mevlüt şekeri hüznü  

1. potansiyel katil. yazdıklarına bakılırsa katil olmadan stajını tamamlama şansı çok az.
    (suskungeveze, 08.07.2009 14:26)
  2. okur okumaz çağrıştı;

(bkz: akide şekeri hüsnü)
    (karadut, 13.08.2009 13:09)
  3. ideal dişlere sahiptir.

daha sonra değineceğim kusursuz ısırılmış halley mitinin doğru olduğunu kanıtlamıştır. öpüyorum buradan kendisini. radyodan sevdiği şarkıyı çalıyorum.

"kulağımdan öp beni"
    (tatito, 11.09.2009 14:15)
  4. kendi kamerası ile en çok resim çektiren insan. makerena konusundaki iddialarını ispata davet ediyorum kendisini zira 6 aydır atamadığı resimleri hala göremedik. adamlar ayrıldı birleşti, biri son 6 aydır hava değişiminde, (ki bu adama veda gecesi idi resim çektirdiğimiz) hani resimler?

söyleyim yinede.

içli bişiydi. dertlenir. dert edinir kendine bazen. o zaman omzunuzu uzatmanız şarttır. dertleri çok gelince, dinleyecek birini arar sürekli ve herkese güvenmez aslında.
    bakmayın arada öyle esip gürlediğine, o zaman kesin sıkmıştır canını birileri, canı çok yanmıştır.
    size son uyarı olsun yine de. dişli bir rakiptir hep. bilmeden pek konuşmayanlardandır o da.
    (slaw, 18.10.2009 03:54)
  5. memeleri kadar nikon' u var.

( la burada random gülüşmeler oluyür mü ? )
    (zibidigibi, 25.10.2009 01:38)
  6. ellerimi ısıtsın. ona şiir yollarım. sözle, yazıyla, resimle ya da susarak.
    (palas pandıras, 31.10.2009 22:31)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil