belki ilginizi çeker
  1. · maitre d hotel
  2. · metrdotel
  3. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · 18 kasım 2009 fransa irlanda cumhuriyeti maçı
  2. · 22 kasım 2009 izmirlilerin pkk tepkisi
  3. · günün tek kelimelik özeti
  4. · prison brake
  5. · itü sözlük e bir daha gelinse alınacak nickler
  6. · tunceli alevileri dinsizdir
  7. · kız arkadaşı behlül ve sawyer la yatakta basmak
  8. · rock n coke 2006
  9. · cuma namazına gitmeyip utanmayan müslüman erkek

metrotel  

1. altıncı nesil yazar, hoşgelmiş.
    (pinkuin, 10.06.2009 10:39)
  2. kim bu ifade özgülüğünü bilen ülkeler, malcom x'i kurşunlayanlar, galileo'yu hapse tıkıp kör edenler. john f. kennedy'i katledenler mi? ve sana daha nicelerini sayarım, bana bi cevap versinler.
    her ne cahillik gudubet varsa bizim ülkemizde öylemi?
    vah "(bkz: yalnız ve güzel ülkem)" gençlerin nerelere takılmış....
    ve son olarak her ülke kendi çıkarını düşünür ve uygular, ama konu benim ülkem olunca, tatlı su aydınları devreye girer, ne güzel düşünce tarzı. vay vay vay dedirtir bana.
    ayrıca "hain" kelimesini kullanmayı hiç sevmem, gelişi güzelde kullanılmaz zaten.
    (metrotel, 12.06.2009 19:22 ~ 22:59)
  3. pek çok insan hastalığının nedeni, böcekler ve kemirgenler tarafından taşınan organizmalardır. söz konusu bu haşerelerle mücadele de, ülkemizde bilinçli veya bilinçsiz olarak kullanılan çeşitli mücadele yöntemleri vardır, halk sağlığını doğrudan ilgilendiren son derece ciddi bir iştir bu aslında. insan sağlığının korunması dahilinde mücadele edilen zararlılardan hamam böceği, bit,yavşak, pire, tahtakurusu, örümcek, kırkayak, akrep, karınca, yılan bizle, yani "insanlarla" genelde aynı alanı paylaşır. karşılaştıkları insanı hasta eder, türlü müsibetlere yol açarlar.
    işte bu yazar, bu aralar bu trakesolunumu yapan mahlukatlarla uğraşır,
    başarılı olurmu derseniz, allah bilir, sonuçta o da bi insan evladıdır, fazla şey beklenmemelidir kendinden.
    (metrotel, 18.06.2009 04:12 ~ 24.06.2009 16:33)
  4. (one thousand and one nights, 27.06.2009 17:41)
  5. (dooma dooma doom, 27.06.2009 17:45)
  6. otelin garsoniye servisinden sorumlu olan şef yöneticisi.
    (özgür özlem, 27.06.2009 18:00)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil