gözleri görmediği halde hayatı neşe dolu geçiren müzisyen ve sanatçı
-bakıyorum da elbisenin rengi çok güzelmiş,benim en sevdiğim renk- diyerek beni hem gülmekten yarmış hem de hüzünlendirip hafifçe gözlerimi doldurmuştur.
geçen gün
funda kalkavan adındaki hanım ile evlenmiş. düğünün sözüm ona basından saklanması ve düğüne gelen magazin muhabirlerinin çiftin ayrı ayrı çıkmaları adeta
şok etkisi yaratmış magazin muhabirlerinde. tek kelime etmiyen metin şentürk'ün davranışına bir anlam veremiyen muhabirler, metin daha önce kördü şimdi de sağır mı oldu diye hayıflanmışlar. aynı basına göre metin bey
allah akıl fikir versin dedirtmiştir.
görmeden jet ski kullanan yegane insandır türkiye'de.
(sükun, 27.07.2006 15:04 ~ 15:18)
havaalanında otomobille 300 km hıza ulaşarak en hızlı araba kullanan görme engelli kategorisinde
guinness rekorlar kitabına girmeyi hedefleyen sanatçımız. şu anki rekor 269 km ile güney afrikalı bir görme engelliye ait.
kendisi ile barışık görünen hali itibari ile bütün görme engellilerce örnek alınası ünlü.
bazen gördüğünden şüphe ediyorum ben bu adamın. bu kadar kendisiyle barışık olabilir mi bi insan diye geceleri uykularım kaçıyor. sürekli görme üzerine espriler, havada uçuşan şen kahkahalar. kendisini tanıyanları da kendisine benzetiyor üstelik. öyle ki
gani müjde kahpe bizans'ta kendisine kale gözcüsü rolünü verirken, başbakan eşi
funda kalkvan'a, "maşallah metin sana gözü gibi bakıyor" diyebiliyor. yine şen kahkahalar uçuşuyor ortalıkta.
veli göçer ve
ömer çelakıl ile birlikte soyadını hakkıyla taşıyan üç türk arasında hafızamda yer ayırıyorum ona da.
(kuzudis, 27.03.2007 11:53 ~ 12:43)
kalp gözü açık insan
her ortamda körlüğüyle dalga geçerek,ben bu hadiseyi takmıyorum imajı vermeye çalışan,bu denli durumu abarttığı için artık kör olmadığına inandığım,kör olmasa albüm bile çıkaramayacağını düşündüğüm,körlüğünden başka hiçbirşeyle gündeme gelememiş şarkıcımsı bişi...
tamam anladık ağmasın, evlerden ırak, geçmiş olsun, ama yıllar oldu be abi artık dedirten, her albüm ya da sahne programından önce bakın körlükle ilgili bu sezon size yeni şakalarım var diyerek envayi çeşit magazin programlarında sömürülen, bi şekilde ağmalığını pazarlama aracı olarak kullandığına inandığım, çocukluğumun şarkıcısı.
neşelidir, güzel şarkı söyler, espri patlatmaktan hoşlanır ama bana hep ajitasyon zengini olarak gelmiştir, zira tüm esprilerde gözünün durumunu ileri sürmüştür hep.
sol frame'de ismini görünce ''ulan acaba gözlerimi açıldı bu adamın'' deyip bi heyecanla ismine tıkladığım kendiyle barışık şarkıcı yorumcu insan.örnek alınası.
otomobil modifiye edip hız denemeleri yapan, hız tutkunu şarkıcıdır.
ciddiyim.
çocukluğumuzun en büyük ikinic muammasıydı. bu adam gerçekte görüyor mu, görmüyor mu? bugünlere yansıyan paranoyalar sadece ve sadece bu adam yüzündendir. diğeri için (bkz:
wwf)
bir zamanlar 'sabahın körü' adlı bir sabah programı yapan adam
bir zamanlar ''sabahın körü'' adlı sabah programını sunan arabesk-fantazi sanatçısı.
twitter üzerinden de gülümseten şarkıcı...
http://twitter.com/...
hayata sıkı tutunma konusunda dersler verebilecek kadar pozitif enerji yüklü şahane insan. her gördüğümde gülümsetir.
twitter'da kendi adına açılan hesabın kendisini incittiğini belirtmiş bir gazetenin haftasonu ekinde, kendiyle barışık olarak tanıdığımız metin beyin bu hesabın kapatılmaıs için avukatını görevlendirdiğini de öğreniyoruz. açıkcası kendisinin böyle bir tutum içine girmesini yadırgadım. açılan hesap kendisinin çizdiği şakacı(kendisiyle, özrüne takılan) tipine kat be kat değer kattığı halde alınganlık gösterip kapatılması için hukuk'a başvurması kafalarımıza işlenmiş metin şentürk tipini aldı götürdü. meğer metin şentürk kendiyle barışık değilmiş. yıllarca kendisiyle ilgili yaptığı şakaları komikleri algılanmakta zorlanmış olmama şaşmamalı, meğer rol kesiyormuş.