söz yazarı, besteci, müzisyen, şarkıcı; bazı eski şarkılarda parmağı olduğunu öğrendiğimde şaşırdığım insan.
en güzel şarkılarından biri için :
(bkz:
seninle olmak var ya)
fenerbahçe tv de program yapan müzisyen , eda özülkünün eşi.
güzel şarkılarından bazıları ;
(bkz:
unutulmuş muydum)
(bkz:
seninle olmak var ya)
(bkz:
aramadın ah aylardır)
(bkz:
boşu boşuna)
(bkz:
oyalama beni)
ayrıca zamanında
edip akbayrama eski albümlerinde bass gitar çalmış bi insandır kendisi.
(brujo, 15.10.2008 06:03 ~ 06:05)
ercan saatçi'nin bir anlık gazına gelerek bunca yıldır elde ettiği saygınlığı birçok kişinin nazarında bir anda tarihe gömmüş olan adam.
ercan saatçi denen şahsın ne olduğunu cümle alem biliyor da metin abi yakıştı mı be sana? değer miydi ha?
küfrederken kullandığın ifadedeki "eylem" galatasaray'a mı karşı mı oldu, yoksa senin saygınlığına mı iyi tahlil et derim.
(paleface, 31.10.2009 02:37 ~ 04.11.2009 15:21)
facebookda ki videonun patlak vermesi ile birlikte,galatasaraylılar tarafından kulağı bol bol çınlatılan gitarist.
(uygar, 31.10.2009 12:52)
sevenleri için büyük bir hayal kırıklığıdır şu hali:
(bkz:
http://www.youtube.com/...)
''hürriyet alma, aldırma'' sloganının oluşmasında büyük katkıları olan yardımcı aktör. yolda yürürken galatasaray taraftarına denk gelmemesi dileğiyle!!!
gök yeleli bozkurt kendisine çok kırgınmış, öyle diyorlar..
söz konusu sinkaflı videodan gördük ki, küfüre karşı geri bildirimi 3 milisaniyenin de altındadır.
''böyle geri planda naif besteler yapan, arada hanımefendi eşine söyleten, kukiden pop camiasına kan pompalayan kendi halinde bir müzisyendir...
diye bilirdik ki şahsınızı bir anda fena çizdiniz karizmayı
'bir yemin uğruna vururum kendimi
bak şimdi
acırım anama
kahretsin
ölümüne geldim..'
ne delikanlı bir söylemdi be metin abi..
ne gereği vardı kerameti kendinden menkul damata uymaya?
'beklenmiyordun' ve koca bir camianın 'kalbini yordun'
'g.saray'ın amına koyduk' un bestesini yapabilir misin be metin abi?
o tribünde kaç çocuk var anasına acımayacak biliyor musun metin abi?
dedirten müzisyendir!''
hakkında bi sik bilmeyen bebeciklerin her gün kullandılşarı "amına koduk" lafını söyleyerek gün yüzüne çıkmalarını sağlamış adamdır..
helaldir bu kadar aptalı bir düzlüğe topalmıştır şu küfrüyle oysa ki müzikleri , besteleri de vardı bu adamın..
hakkında bir sik bilmeyen bebeciklerin yukarıya yazdıkları okunsaydı keşke!
o zaman viraja böyle girilmez, sik ve bebecik tabirleri de duvara toslayarak pencereden dışarıya fırlamazdı
dedirten müzisyendir!
edit: (hadi aptallık baki kalsın..)
toplumun ikiyüzlülüğünü çat diye ortaya sermiştir kendisi kasıtsız da olsa.
lan demezler mi adama sen o adamın ettiği küfrün on kat daha ağırlarını her gün etmiyo musun rakip takımına veya başkalarına?
adam edince mi terbiyeliliğiniz geldi aklınıza?
yapmacıklar sizi...
ha küfre karşıyım kadın vücudu üzerinden edildiği için tabi, orası ayrı, ama bu sizi haklı çıkarmıyo maalesef...
(bkz:
amına koduk ercan başkan)
yapmayacaktın bunu metin, bunu senden hiç beklemezdim metin, metin metin nedir senin niyetin!!!
lan sen beni nerden tanıyorsun da onun ettiğinin daha bir ağırını her gün ettiğimi biliyorsun derler adama?
benim toplum tanıyor mu
lan ? ben kamuya mal olmuş bir adam mıyım
lan derler adama?
lan
lan
ahhaaa lan lun lan'
türevinden söylemlere maruz kalmış müzisyendir!
metin özülkü'nün ettiği küfürü tartışmak, "olm siz hiç küfür etmiyor musunuz?" düz mantığından, yahut "abicim adam kamuya malolmuş, nasıl böyle davranabiliyor?" sahteciliğinden ziyade, kameralar önünde, basına[topluma] mal olmuş bir infialden dolayıdır. çok rahat bir şekilde de tartışırım ben bunu, zira isteyerek ya da istemeyerek, milyonlaraca fanatiği olan bir kulübe karşı alenen, kameralar önünde sinkaflı küfür edilmiştir. eğer ki söz konusu küfürler internet ortamına düşmeseydi, metin özülkü'nün ve ercan saatçi'nin maç izlerken her "normal" insan gibi küfür ettiklerini anlayacak kadar zekamız vardı zaten.
galatasaray spor kulübü yarın hukuki işlemlere başlayacak ve internet sitesinden de bir duyuru yayınlayacak. mahkemeden sonra tekrar tartışalım isteyenle neden metin özülkü'yü ettiği küfürden dolayı eleştirdiğimizi.
bak daha düz mantığı şu: hepimiz günlük hayatımızda eşşekler gibi küfrediyoruz. hatta ben daha ileri gidiyorum, kralı ile küfür dağarcığı konusunda yarışırım. lakin tutup da herkesin okuyabileceği/duyabileceği [örnek sözlük] bir platformda topluma mal olmuş şahsa yahut tüzel bir kişiliğe sinkaflı küfürler etmiyorum.
nedenini düşünüyor musunuz hiç?
belli ki düşünmüyorsunuz. düşünün bence.