candan erçetin'in ilk üç albümünün *** şarkılarının bir çoğunun sözlerini yazan, ilk iki albümünün kliplerini çeken, klip dünyasının dahi çocuğu. aslında ayrılmasalar, neden ve melek daha güzel albümler olabilirdi ama bu zatın başka albümlerde de sözleri mevcuttur. hatta umay umay'ın bir şarkısında düet yapmışlığı da mevcut olan kişi *
2001 yılında olmalı adında bir albüm çıkarmıştır.galiba çok fazla tutmadı ki devamı gelmedi. candan erçetin'le birlikte çalışırken baya bir göz önündeydi sanki gerek yazdığı şarkı sözleri gerekse çektiği kliplerle. daha sonra umay umay, hande yener gibi şarkıcılarla da çalışmış. ancak mete özgencil diyince akla hala candan erçetin geliyor.
olmalı isimli güzel şarkısının klibinde hiç görünmeyen, hepsi isimli berbat grubu müzik dünyasına kazandırmış; umay umay'la birlikte düet yaptıkları "düşmedim daha" isimli şarkının klibinde piyanonun yanışını hüzünlü gözlerle izlemiş adamdır.
bana göre türkiyenin en iyi klip yönetmeni, yüzlerce klip arasından onunkileri seçebiliyorum. candan erçetin'in birçok klibini o çekmiştir. belli ki ıq'su yüksek bi adam. bırakın kardeşim sanatı ıq'su yüksek adamlar yapsın...
ilan ettik, bir de bilgilendirelim editzi: bir iz gerek isimli şahane hande yener şarkısının yazarıdır kendisi. daha ilk notasından, kana karışmasından anlaşılır zaar.