|
|
- üstüsüte girdiği girileri an itibariyle midemin altüst olmasına yetmiş olan yazar.
her ne kadar tonla ayar yese de, her ne kadar girileri haftanın kötüleri arasında olsa da halen üye olan bir sözlük yazarına alenen küfretmek anlamına gelen bir başlık açmaktan bile kaçınamayacak kadar sözlüğe ve sözlük anlayışına uzak yazar.
tek tessellim girilerin prime time dışında girilmiş olması. pazar gününü muhtemelen uyuyarak geçireceğimden, geç vakitte kalkıp da sözlüğe baktığımda aynı girileri görmemeyi diliyorum, umuyorum. hatta yatmadan önce dua da edeceğim. her tür internet platformlarına kusan, işeyen, hatta sıçan üyelerle karşılaştım ama sözlük bunun için en uygunsuz olanı. sözlüğe üye olurken iq testi mi yapmak gerekir, lise diploması mı istenir, bilinçaltına veya çocukluğuna mı inilir orasını yetkililer bilir ama ilk defa sözlüğü okumak ve sözlüğe yazmak istemez oldum sayesinde. belki mide bulandırmak, kusmak, ergenlik sivilcelerini sıkmak için özel bölümler oluşturulabilir sözlük bünyesinde ama ben sol frame'mimin temiz olmasını istiyorum kendi payıma. yazar kardeş kişiyi sikerek ayar verilmeyeceğini öğrenmeli, zeka ve mizah unsurları taşıyan giri girmek elinden gelmiyorsa, kopyala yapıştır yapmayı denemesini bile salık veririm.
herkesin iyi/kötü, uzun/kısa birer pipisi, geniş/dar, derin/sığ birer kukusu var çok şükür. ama kimse pipisini her gördüğü yere sokmaya çalışmıyor, kukusuna her gördüğü şeyi sokmayı denemiyorsa bilgisizliğinden değildir diye düşünmek için üniversite mi okumak gerekiyor diye de sorarım kendisine.
lütfen, ama lütfen, şu nimetten (sözlük sana da şu dedik sabah sabah kusra bakma canım) faydalanmayı deneyelim. sabahın altısında okurlarla beraber 50 kişilik nüfusu olan bir oluşuma çöp dökmenin gereği yok.
ve not olarak; istersen eksi manyağı yap bu nick altı giriyi, umrumda değil ama bir düşün derim.
formata aykırı bir nick altı girisi olduysa da kusuruma bakmayın. hakikaten midem bulandı.
- son beğenilen ilk ve tek eserinde hiç bir noktalama işareti koymayan, fekat fantastik karakter denen formata aykırı girileriyle meşhur sözlük yazarının girilerini an itibariyle görmemeyi arzu eden yazar. arzusu yerine getirilecek. zira her ayarı fantastik karakter denilen ayarlarıyla meşhur yazardan beklememek lazım. şüphesiz ki kural koyucu o'dur. aynı hatayı iki kere yapmanın ne demek olduğunu bilen fantastik karakter denilen günün her vakti giri giribilitesiyle meşhur yazarın kendisine iyi sabahlar dilediği, aynı hatayı bir kere daha yapmamasını umduğu yazardır son olarak. (finito).
|