gündem
  1. · itü sözlük yazarlarının aslında içmek istedikleri
  2. · kesilen kediye acıyıp koyuna hiç acımamak
  3. · yök ün katsayı uygulamasını kaldırması
  4. · google wave
  5. · okan bayülgen
  6. · gece yarısını geçtiği halde sözlükte dolaşan kız
  7. · aşk
  8. · everybody loves raymond
  9. · sözlükte bugün geyik yapmayın

metaldream sözlük  

1. sözlük temaları bi boka benzemeyen,rock ve metal içermeyen her türlü başlık açılmasını ve giri girilmesini yasaklamış sözlük.ekşi sözlükteki gibi bu sözlükte de türkçe karakterler yok.
    (siyahpena, 20.01.2007 18:29)
  2. incelediğim 32 sn içerisinde bir yazarının bilmişlik yapıp tongaya düştüğünü, metallica'yı favori grubu olarak gösterenleri, nothing else matters dinleyenleri "puser" ilan ettiğini görüp çotanak diye kapattığım sözlük.

metallica'ya laf atıp karizma yapma girişimini hadi es geçtim, "puser" nedir güzel kardeşim? hangi dil o? millet tutturmuş yok poser yok loser.

oysa türkçesi varken gerek var mı ki güzel kardeşlerim.

(bkz: poser)
    (therion, 20.01.2007 19:19 ~ 03.01.2009 02:07)
  3. (lethe, 20.01.2007 19:30)
  4. ilk izlenmi idare eder olan ve üye olduğum bakalım nasıl bir yermiş dediğim konusu hoşuma giden sözlük.
    (fromtheinside, 20.01.2007 19:45)
  5. geçen ay butonuna tıklandığında karşınıza hiç birşey gelmemesi komik. sadece rock/ metal veya sadece müziksel bilgilerin paylaşıldığı bir format olarak kalırsa daha anlamlı olur..
    (uzun kesilmiş kereviz, 20.01.2007 20:48)
  6. itü sözlük ede konu olmuş, sözlük sitesi.

http://www.itusozluk.com/...
    (leo, 20.01.2007 21:28)
  7. mail kutuma baktığımda "tebrikler milli oldunuz!" konulu maili ile sabah sabah noluyoruz lan triplerine girmeme sebebiyet veren sitedir.
    (anakin, 25.01.2007 22:19)
  8. "zeki insanlarin rock metal muzik dinlemesi" gibi bir başlığı görünce kendi kendilerine gelin güvey olduklarını düşündüğüm bir adet server, bir adet site, biraz yazar, bikaç da yöneticinin birleşmesi sonucu oluşan şey.

not: bu müzik türü bana hiç yabancı olmamasına hatta benim bir parçam olmasına rağmen ortam beni acayip şekilde tiksindirmiştir. az önce ttnet'ten o siteye bu bilgisayardan erişimin engellenmesi konusunda talebimi bildirdim. rahatladım. çok vahim çok.
    (pasteteux, 22.05.2007 22:02 ~ 22:22)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil