clubber sevgili olacağına bundan olmalıdır. bunun da abartısı iyi değildir, hatta kaçılmalıdır yanından.
önemli olan insan olması lafını bile sölerken düşündürebilecek tek insan versiyonu..
(geyik, 04.08.2004 18:18)
insanların uğruna imaj değiştirme çabalarına girdiği sevgili tipi.
(bkz.
imaj hiçbir şeydir susuzluk herşey)
kesinlikle takdir etmediğim, edinmek istemediğim, uzak durulası sevgili çeşidi...
öyle gotik özentisi takılmadığı sürece gayet güzel bir durum zira hissetmeyi biliyor demektir.
creepingdeath'le çıkacak her hatunun durumu
metalurjide okuyan sevgili
(dydm, 08.08.2004 06:46 ~ 02.05.2007 21:45)
beraber konsere gitmekten ..aynı şarkıda tribe girmekten ekstra haz alınan...embesil özenti muhabbeti yaptığında ise direk terkedilmesi gereken sevgili..
eğer sizde bir gara metalikseniz diğer sevgililere göre çok daha rahat anlaşıp kaynaşabileceğiniz sevgili türü.
(rudolph, 02.10.2004 14:03 ~ 14:04)
beraber caravana gidip,kafa sallayabilecek sevgili...
metal dinleyenler için en ideal sevgili türü.ama şöyle bir rizikosu vardır ki kız aşırı melankolik takılıyorsa kafayı sıyırabilirsiniz.erkeğin aşırı melankoliğine rastlamadım kızlar o bakımdan şanslı biraz..
bir de daha güzel bir yol vardır:metal dinlemeyen sevgiliyi metal müziğe alıştırmak...istediğiniz gibi yönlendirebilirsiniz,size uymayan müzik dinlemez,kafa zikmez vs.vs.
efendim,metalci erkekten ziyade onu çevreleyen metalci erkek sürüsü problem çıkarır.
hadi metalciyi yola getirdiniz,yıkadınız,saçını başını tarayıp karnını doyurdunuz diyelim,yola geldi,romantik sevgili oldu,peki o ork sürüsünü -hele de sevgilisizlerse- ne yapmayı düşünüyorsunuz?bi kasa bira yahut dünyanın en sirke şarabını alıp böğürerek eve gelen adam sürüsüyle başedemezsiniz.bi de kafa filan sallamaya başlarlar toplu halde!..
(bkz:
imdat)
elde kolda metal aksesuarlar, çıkar dersin çıkarmaz. genelde üst baş da pek pasaklı oluyor. clubber sevgiliden daha iyidirler. çoğunlukla fedakarlık gerektirir. takıldığı mekanlara gidip beraber kafa sallamadan sevgilim diyemezsiniz.
(bkz:
hayat müşterektir)
(bkz:
nerede eğlendiğimi bilmek istemiyor musun)
mesleği blacksmith ise , rica ile yaptırılabilecek bin bir çeşit kılıç , balta , mızrak ile süslenebilecek duvarları düşündüren sevgili çeşididir.
metalurji okuyor da olabilir , o zaman kanser eder...
bal börektir.. kafanın uyuştuğu insandır.eve son ses müzik dinleyebilirsin onula,hemde en brutalindan en scream'ina kadar.rahattır,özgürdür.takılırsın,sevişirsin,evlenelim demez.siyah rengi sever.oturur seninle erkek arkadaşın gibi muhabbet eder.açarsın rakıları tokuşturur içersin.aşmıştır artık bazı şeyleri.güzeldir,güzel...
metalci sevgili eğer şekilciyse yanına bile yaklaşılmaması gereken sevgilidir zira aradan geçen kırk yılın sonunda onunla yaşanmış öpülesi hikayeleriniz mutlaka olacaktır.(bkz:
sevgilim)
eğer bu metalci sevgili metalci sevgilisi ile birlikte müzik yapıyorsa tadına doyulmaz bir şefin salatası oluşur. şefin salatasına parası yetmeyenler birlikte konsere gidebilir, böğürebilir ve pek tabii kafa sallayabilirler, nefis bir şeydir. ve bu çiftlerin bir kısmının en büyük hayali birlikte
iron maiden konserine gitmektir, en güzeli de budur. maalesef iron maiden hala türkiye'ye gelmediğinden (gelmeyecek demeye asla dilim varmıyor) umutları ve ilişkileri de hep taze kalacaktır. (burası şaibeli)
eğer kızcağız özenti metalciyse (çoğu punk, deathçi, gotik kız gibi) ne adam gibi muhabbet edebileceksinizdir, ne güzel güzel gezip tozabileceksinizdir, gidin bi mekana yiyişin kardeşim, o kızdan başka bir halt olmaz... han derseniz "ben gönlümü kaptırdım ona mına koyuyum", o zaman doğru yola getirmeye uğraşın derim ben, vatana millete, konur sokak sakinlerine hayrınız dokunur en azından...
yok kızımız cidden müziği imaj kaygısı olmadan, marjinal olmaya çalışmadan sevdiği için dinliyorsa el üstünde tutulmalıdır, sevgi + sevkat gösterilmelidir, kızımıza her türlü cd anında sağlanmalıdır ve hatta -eğer elektro gitar çalıyorsanız- bas gitar çalmaya başlatılmalıdır. sevgilinizle oturup sööyle cillop gibi müziğinizi yaparsınız, daha ne istiyonuz len...
metalci sevgili düşünülünce akla deri kıyafetler giyen her bi yerinde piercing olan sigara içen efendime söyliyim hafif erkeksi veya aşırı poz yapan sevgili akla gelmemelidir. zira çevremden gördüğüm kadarıyla rock ve metal dinleyen insanların sayısı gün geçtikçe artmaktadır, clubber takılan popçu takılan kısımda ise sayıca önemli bi artış görülmemektedir. -ki bunun en büyük etkeni tahminimce türkiyede her gün pörtleyen alternatif veya metal yapan gruplardır. hepsi birer köprü vazifesi görmektedir rockla tanışan gençlik için. bi süre sonra kendi çizgilerini belirlerler. ya aynı tarz devam ederler ya da metale kayarlar.- şuraya bağlıcam, aslında metalci sevgili her yerde. bilinçaltımızdaki metalci sevgili ise amacına ulaştığı yani kendini gösterebildiği barlarda, sokaklarda, konserlerde. zaten bunu marifet sayan ve gösterme telaşında olan kişiden hayır gelmez. amaan fıss diyin geçin.
"ne tarz müzik dinliyosun?" diye sorduğunda "pop" cevabını alınca uzuun uzuun ve sonsuz bir boşlukla surata bakan sevgilidir. sanki çok da umurdadır.
tarz olarak metalci ancak beyni sulanmamış ise, üstüne bi de güzelse tadından yenmeyecek olan sevgilidir... ha illa siyah deri veya dantelli fileli bişeyler giyip fetiş hatun şekline girmesine gerek yok, biraz uyumlu olsun tip kılık yeterli... (ama beline kadar ateş kızılı saçları varsa o zaman devreler yanar işte)
(bkz:
sözlük bana metalci hatun bul lan allahsız)
fantezi uğruna ayarlanıp , yatakta iğrenerek bırakılan kız tiplemesi
bot oldukları konusunda bir inancım var, yoksa insan olduklarından şüpheliyim. karşılıklı kısa mesajlarda,
+ canım yarın taksime gelsene ben boşum.
- gelicem hayatım tabi. içicek miyiz?
+ içeriz tabi.
- hell yeah...
+ hmm ne güzel.
- hell yeah...
(2 saat sonra)
+ ya benim ek dersim varmış
- hadi ya...fuck !!!
+ üzülme aşkım ya. sonra da buluşuruz.
- hell yeah...
+ eee ama bi siktirgit ya. hell yeah ne be?
- tamam demek aşkım.
(ertesi sabah)
+ dersim erken bitti. ben taksime geleyim mi?
- hell yeah baby. olur...
(bkz:
ebenin amı)
thrash tutkunu bir adamsa tadından yenmez, diğerlerini tatmadım, yasak.