metal müzik dinleyen sözlük yazarları zirvesi   

adana çık aradan

1. manyak bişey olurdu bence en azından rock the nations veya öyle bi festivale beraber gitmek güzel olurdu
    (hell guardian, 13.05.2004 11:29)
  2. kesinlikle tartışmalar yaşanacak zirve.
    (bkz. gothiğin mına koyim)
    (bkz. bende trashın mına koyim)
    (bkz. bende senin mına koyim)
    (my dying bride, 13.05.2004 12:01 ~ 12:01)
  3. ankara'da da yapılması hoş olabilir.
    (headfucker, 13.05.2004 13:09)
  4. kesinlikle eşsiz bir zirve olacağından şüphem yoktur, yani alakasızdır ama geleceğin itü bisiklet kulübünün şu anki toplantıları dahi katharsis veya caravan da düzenlenmektedir, bu zirve içinde benim açımdan önerilesi 2 mekan bunlardır..
    (geyik, 27.08.2004 18:00)
  5. zirveyle ilgili ayrıntı için
    (bkz: http://zirvetor.itusozluk.com/...)
    (nightwish, 01.10.2004 17:20)
  6. yazarların zirveyle itu rock kulübü toplantısı çakışıyo diye panik yapmaması gereken itü rock kulübü toplantısından çıkan yazarlarında topluca katılacağı güzel geçmesini umduğum zirve.
    (rudolph, 11.10.2004 20:36)
  7. müzik tarzı gothic doom thrash death heavy olacak. black metal çalınmayacak. bunun bizimle değil, tamamen mekanın aldığı karar sonucu olduğunu belirtelim. çarşamba günü akşam yedi sekiz gibi görüşmek üzere..
    (nightwish, 12.10.2004 01:13)
  8. müziğin (biraz da alkolün) gazıyla beraber çok çok keyifli geçen zirvedir. başta az biraz gothic ve doom çalan katharsis, daha sonraları müşterilerin gaza gelmesiyle death/thrash'e geçti. bu fırsatı değerlendiren gapgaz sözlük metalcileri ise bol bol hetbenk yaptı. ephieste vs. nightwish "hangimizin saçı daha uzun" düellosu yaşandı. my dying bride, markrenton ve soulforç bütün zirve boyunca aşırı yüksek volümlü müziğe rağmen türlü türlü geyik çevirdi. rock klubünün meclisinin bu zirveye teşrif etmesi de itüsözlükte bir ilk olsa gerek. kısacası gelmeyen metalcilere kafam girsin.
    (soulforged, 14.10.2004 00:46)
  9. saat 7 gibi biten itü rock kulübü toplansından sonra rock klubünden 3-5 kişi kapıp gelinmiştir zirveye. başlarda çalan müziğin etkisinden olsa gerek moda giremeyen markrenkton soulforged ve may daying hoş bir muhabbet çevirmiştir ve kreator-phobiadan sonra olay pek bi güzel kopmuştur. sonra çalınan death ve iron maiden olaya noktayı koymuştur. rudolph eglaia nightwish ve yanlarındaki metalci kardeşlerimiz çatır çatır headbang yapmış hoş bir biçimde neredeyse tüm şarkılara eşlik etmiş ve neşemize neşe katmışlardır..

gezgincüce asosyal insanı adilik yaparak satış koymuştur, ileride maskeler düşecek ve imkan dahilindeyken gelmeyenlerden hesap sorulacak, intikam alınacaktır.

ayrıca 30 saatlik bir uyumamazlıktan sonra headbangin harbi kafa siken, menem bir şey olduğunu öğretmiştir bu zirve bana.

ephiesteye de az bir topluluğa hitab etmiş olsada bu organizasyonu yaptığı için teşşekkürü bir bilirim.. (bkz: yağcılık)*
    (my dying bride, 14.10.2004 16:22 ~ 18.10.2004 10:16)
  10. evet efendim toplantıdan ayrılıp yemeğimizi yedikten sonra katharsis'e girdiğimizde saat 8:20'ye dayanmıştı. girdik bir selamlaşma faslından sonra oturduk ilk biralarımız gotik müzikle yudumlarken saat 9:30'u vurmuş ve hala gotik çalmakta idi.. nightwish'e dönen eglaia "hatun böyle devam ederse ben kaçıyorum uyumak üzereyim" diyerek isyan bayraklarını çekmiştir. ancak nightwish'in harika torpili ile death-symbolic girmiş ve bizleri bizden almıştır.. o andan itibaren tüm gece headbang yapıldı.. nasıl yapılmasındı ki: slayer, testament, death ( ve judas priest'te sayılır), lamb of god.. kendimizden geçtik resmen. ephieste ve nightwish'in 1. geleneksel uzun saç yarışmasında hakemlik yaparak nightwish'in saçlarının ephieste'ninkilerin yarısı kadar olduğu tarafım tarafından tescillenmiştir. benim saçlarım ephieste'nin saçlarının dörtte biri kadarmış onu da gördük* başlarda biraz baysak da çok eğlendiğimiz bir zirve olmuştur kendileri.. halen daha boyun ağrılarınan dolayı başım ağrımaktadır ama olsun değmiştir. ramazadan sonra 2. sini düzenlemezsem şerefsizim dediğim zirvedir..

edit: düzenlemedim..
    (eglaia, 14.10.2004 19:07 ~ 21.03.2006 01:47)
  11. içkiyle doğru orantılı olarak eğlencenin de arttığı fena geçmeyen bir zirveydi..ben yeterince eğlendim.ephieste elinden geleni yaptı ama çok fazla kişi yoktu yine de bu tarz zirvelerin devamını dilerim.*
    (hellhammer, 14.10.2004 23:30)
  12. rezil olunan zirvedir. katharsis personeli üstüme yürüyüp 'ulan hani bunlar doom gothic dinliyorlardı?' deyip beni içkiye vurdurdu. kişisel problemlerim olmayaydı da keşke daha çok headbang yapıp dağıtaydım.. bir dahaki toplu metal zirvelerinde inşallah.. bu arada ephieste ile yapılan saç yarışmasından ephieste galip çıkmış olabilir ama hakem taraf tutuyordu, ayrıca ben daha yeni saçımı kestirdim * hem uzunluğu değil işlevi önemli. hangimiz daha güzel headbang yapıyoruz yarışına girelim bir gün. bunun için de bir zirve yapılabilir esasen : headbang star
    neticede, eğlendiğim ve eğlenildiğini umduğum, bir daha bir daha dediğim zirvedir. katılanlara teşekkürü bir borç bilirim.
    (nightwish, 18.10.2004 13:00)
  13. beni de çağırın dedirten zirvedir...
    (eldridge, 08.07.2008 00:17)