metacafe   

adana çık aradan

1. buffering olayına nasıl bir çözüm bulmuşlarsa artık (fazla anlamam etmem) videoların hızlı bir şekilde yüklenen ve izlemenize imkan veren eğlenceli bir sitedir..
    (zeus, 18.04.2006 22:31)
  2. videoları diğer sitelere göre çok yavaş yüklenen, videonun yüklenmesi bittiği halde tepede loading yazan bir video sitesi.

benzerleri, rakipleri

(bkz: youtube)

(bkz: google video)
    (bonjurkes, 14.08.2006 17:48)
  3. youtube dan daha eski olmasına rağmen (hatta youtube daki bazı videolar metacafe den araktır) reklam fakiri olup o kadar da ilgi göremeyen (en azından türkiye'de) ama içerisinde oldukça kaliteli videolar olan video paylaşım sitesi..
    (colony of birchmen, 25.02.2007 14:40)
  4. kendi programını indirdiğiniz zaman kendi kendine siteden video, instant game, vs indiren ve sizin sonra bunları izlemenizi, oynamanızı sağlayan güzel site-ydi. her yerde olduğu gibi burada da türklüğümüzü gösterip sitenin içine ettik. bir insan hangi akla hitaben kız arkadaşıyla çektiği fotoğraflarla powerpoint'te slide show yapıp veya yeni doğmuş kızının videosunu çekip internete koyar anlamıyorum. belli olayları kendi milletimize yorup aşağılık kompleksi yaratmaya ben de karşıyım fakat inanın başka hiçbir millet bu kadar gerizekalı videolar koymuyor oraya.
    (kaşıntı, 17.03.2007 13:38 ~ 13:39)
  5. gördüğüm kadarıyla türk videoları tarafından istila edilmiş sitedir ya da bağlantım tr'den olduğu için bana o videolar gelmektedir tam emin değilim.
    (orbit surfer, 23.03.2007 13:58)
  6. yavaş yavaş ele geçirdiğimiz video paylaşım sitesi yalnız sorun ele geçirdiğimiz yerin 18 only olması girip bakarsanız türk güzellerimizin vidyolarının koyulduğunu görebilirsiniz. vidyo açma hızı youtube'a küfür ettirtme düzeyindedir one hızdır kardeşim ne yaptınız siz öyle.
    tekrar 18 only bölümüne gelmek istiyorum: o ne arşiv öyle, terbiyesiz.net halt yemiştir.angelina jolie mi dersin,vida guerra mı dersin hepsi burada.
    son olarak: gel vatandaş gel
    (eazy, 15.10.2007 02:56 ~ 08.03.2008 18:33)