görseller
mesut yar 

belki ilginizi çeker
  1. · uyan türkiye
  2. · mesut yar bizi yar
  3. · 2yuz com
  4. · asrın futbol skandalı
  5. · uyuma türkiye
  6. · uğraş güneş
  7. · metin uca tarzı espri
  8. · yu zhenhuan
  9. · kobra kobra
  10. · televizyon programlarından yaran kesitler
  11. · madde 98: hiç olmayacak birine dünyanın en inanılmaz konuşmasını yap (reklam)
gündem
  1. · günün tek cümlelik özeti
  2. · sözlük yazarlarının itirafları
  3. · annenin gençlik fotoğrafları
  4. · aylin aslım
  5. · okan bayülgen
  6. · gece yarısını geçtiği halde sözlükte dolaşan kız
  7. · 100 opera
  8. · limonlu bahçe
  9. · borlu belediyesi

mesut yar  

1. yamulmuyorsam radyo klas'ta sabahları program yapıp, gündemdeki konulara ve magazin dünyasına sokmadık laf bırakmayıp, laf soktuğu mankenlerden birisiyle cine5'te program yaptıktan sonra aynı hızla passaparolada metin uca'nın yerini almış ve mankenlerle iş pişirmeye tam gaz devam etmiş sunucudur.
    (dedi ki normal, 20.10.2005 16:42)
  2. bugünkü yazısında, mehmet ali erbil denilen kişiliğin don indirme rezaleti hakkında "maliyi linç etmeyin. onun yerine başka kimi koyabilirsiniz?" gibi abuk bir cümle sarfetmiş adam. kimse gelmesin kardeşim onun yerine. boş kalsın. 2. bir mehmet aliyi istemiyoruz zaten.
    (darkenfact, 13.06.2006 12:16)
  3. programında boys anılar ile rapçi fuat'ın birbirlerine dalması üzerine afallamış kişi
    (neverlander, 13.06.2006 15:30)
  4. tonlamaları vurguları yanlış olan ve yapmış olmak için anlamsız yerlerde tonlamalar yapan spiker - sunucu
    (dna, 30.08.2006 15:49)
  5. (bkz: uyan türkiye)
    (sycrone one, 14.12.2006 10:49)
  6. (bkz: mesut vazelensiz yar)
    (hplovecraft, 22.01.2007 10:50)
  7. sabahları star tv.de kendini kanıtlamaya çalışan, espri yapıp kendi gülen, metin uca'ya benzemek isteyen ama, sabah haberlerinde asla onun yerini dolduramıyacak sunucu/olma yolunda zat.
    (baharda geldim, 22.01.2007 14:27)
  8. bir gün bütün anchorman'ler benim gibi haber sunmak zorunda kalacak yorumuyla saçmalayan sunucu.
    (poet, 13.02.2007 17:09)
  9. acayip yerlerde, garip bir mizah anlayışıyla yaran sunucu.

bu sabahki programa kameraman kulaklığıyla (mikrofonlu kulaklık) konuk ettiği dj kop arthur da cabası.
    (venom, 13.03.2007 09:05)
  10. 25 ağustos 2007 tarihi itibari ile yaptığı programa bir müddet (kaybolan kumandayı bulana kadar o da en az dört dakika falan) katlanmak zorunda kaldığım.
    ama şovmen mi haberci mi komik mi her ne ise yine de bu dört dakika içinde karar veremediğim.
    programında o hafta yaşananlarla hesapta dalga geçiyor (senin le kimler dalga geçsin acaba) ama o kadar kötü o kadar kötü ki aynı gülşen şarkı söylerken dinlendiğinde hissedilen hissi veriyor.
    bir de arkaya kahkaha efekti koymuş ki tariflere sığmaz.
    el hasılı kelam çok kötü bir programı var.
    yav tatmin olmuyor içim çok kötüdiyorum ya çok kötü.
    cumartesi geceleri kimlere kaldı
    (khaki, 26.08.2007 17:40)
  11. uyuma türkiye adlı programın sunucusu..ülkemizde olan yapılan yanlışlıkları bir nebze de olsa göstermeye calışan bir kişilik..televizyonun insanı koyunlaştırma etkisinden uzaklaştırıp uyandırıcı etkisini kullanmaya çalışır..çalışmalarının devamını bekliyoruz..
    (devrimx, 26.08.2007 18:55)
  12. insanların uykusuyla uğraşan insan.rahat ver artık.
    (bkz: uyan türkiye)
    (bkz: uyuma türkiye)
    (sevmek bir eylemdir, 03.09.2007 00:51)
  13. kanal 1 e genel müdür olunca "az parayla çok iş yapacağız" diyen korsan jon stewart.
    (basima trajik bir olay gelsin istiyorum, 11.09.2007 17:10 ~ 04.01.2009 14:45)
  14. ciddi biçimde torpilli bir kişi olduğuna inandığım zat..biz izleyici olarak uyan/uyuma türkiye adı altındaki programlara dayanamazken bunu çeken kameraman , yapımcı falan nasıl sabrediyolar anlamıyorum.hele gülme efekti veren (vermek zorunda kalan) adamın/bayanın halini düşünemiyorum....

edit: şimdilerde ise posta gazetesinde bir köşe edinmiş , tv programları hakkında yorum yapıyor..ne diyim , allahım sen sabır ver..
    (merdaneli çamaşır makinesi, 29.09.2007 18:18 ~ 04.11.2007 14:02)
  15. sabah sabah korkmamın nedeni, kendileri. o nasıl bir hayat sevincidir yahu. yeni uyandığımda günaydın kelimesi küfürden beter iken, bu deli tüm neşesiyle haber sunuyo, onunla kalmıyo bi ucundan mizah yapmaya çalışıyo, o da yetmiyo muhalif hareketler falan sergiliyor. yerinden kalkıyo, oturuyo, zıplıyo falan. biraz sakin olsun. rica edicem.
    (baschar, 30.10.2008 13:46)
  16. (bkz: mesut yar bizi yar)
    (gramadevate, 30.10.2008 14:12)
  17. metin uca' yla cem yılmaz çakması beni espiriden soğutan kişilik
    (pocahantes, 20.01.2009 19:39)
  18. bu sabah programında işe yeniden dönen kameramanının geçirdiği değişimi önce saçma sapan bir el hareketiyle anlatmış, sonra kendisine yuvarlak, ardından "top" diyerek seviyesini ortaya koymuş, insanın bir yaştan sonra ne kadar çabalarsa çabalasın entelektüel olamayacağını gayet güzel göstermiştir.
    (nvr ws a crnflk grl, 01.04.2009 18:18)
  19. televizyonda her baktığımda,beynimin içinde "loser" kelimesinin yanıp sönmesine ve bu yüzden küresel kültür kodlarının ne kadar zihnimize işlediğini farkedip kendime sinir olmama sebebiyet veren başarısız kişilik.hiçbirşey başarmamış,oldukça kötü espri yapan ve bu eksikliğini hükümete muhalif ulusalcı gazeteci-o kadar bile değil malesef-imajıyla saklamaya çalışan,6 ayda bir aynı zihniyetin farklı formatlarını farklı kanallarda sergileyen metin uca klonu(orjinali bile bu kadar iğrençken!).geçen gün biz hiç olmayan birşeyi "kabare haber bülteni" yaptık tarzı bişeyler diyordu.fakat bu sefer zihnimde yine "loser" imgesi belirmeden değiştirdim kanalı.şimdi adını gördüğümde aklımda beliren tek şey üst satırda yazan kurduğu saçma cümle.
    (elkas mirza, 12.04.2009 00:46)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil