aynı zamanda bir ekşi sözlük yazarıdır kendisi.
herşeyden öte;
dosttur.
candır.
tanrının bir lütfu olarak gönderilmiş beyaz önlüklü bir melektir.
aslında hiçbir kelimenin tam anlamıyla tanımlayamayacağı nitelikteki muhteşem,doğa üstü varlıktır.
kırılgan bir eklenti: haftalar sonra farkedilmiş bu duygu yüklü giriceğzim neden eski oy hücumuna uğramıştır anlayamadım.mervem kişisi eksileyenin elleri kırılsın şeklinde bir beddua etmişsede ben bunu mouse u boynuna dolansın veya kafası ekrana girsin e indirgedim.*
her gün şu kadar kez girileriniz arandı şu kadar kez bilgileriniz incelendi haberlerine rağmen hala status ü olmayan 4. nesil yazar.
sadece inceleyip ne yapıyorsunuz lan, azıcık oylayın.
tam da itü sözlük kariyer basamaklarını birer birer çıkmaya başlamışken (statüsü 168: cevat kelle olmuşken) okul hocaları sınıfını geçmesi için tek kurul sınavı açmaya karar verdi ve 3. sınıfa geçme ihtimali doğdu bu kızcağızın. bu sebeple bir haftalığına kafa izninde ve kafa izni yani hesap kilitlemesi aktifken mesaj geldiğinden mesaj atanlara cevap yazamayacağı için özür dilemekte.
yaptığı duyuru sayesinde the ideal husband adlı belçikalı süper şarkıları olan grup ile tanışmamı sağlamış yazardır.
iyi müzikler dinliyor ve sizi de bir şekilde yanına çekip dinletebiliyor, benim içinde müzik babında yeni sayılabilecek ama güzel çeşitliliklere neden olmuştur, teşekkür etmeden olmaz.
geçen hafta itibariyle yapmış olduğu teşrif-i ziyareti bünyede onyüzbinmilyon kere mutluluk patlaması yaşatmış,ziyadesiyle özlenmiş yazar.sen yine gel,hep gel hep gel hatta hiç gitme...diyoruz burdan tüm kalbimizle kendisine.