belki ilginizi çeker
  1. · yaran otobüs firması isimleri
  2. · haulin
  3. · mersin vif
  4. · mersin seyahat
  5. · sakarya vib
gündem
  1. · günün tek şarkılık özeti
  2. · cehennemin girişinde yazan söz
  3. · yeşim salkım
  4. · otuz yaşına gelen kadının kendini avutma yolları
  5. · beşiktaş
  6. · aşk ı memnu
  7. · başkaları sevinsin diye yapılan atraksiyonlar
  8. · clubber
  9. · kızların efendi adam yerine piç adam tercihi

mersin vif  

1. mersin merkezli bir seyahat firması, genelde mersin-ankara, mersin-istanbul seferi yapar.
    (paleface, 23.08.2007 19:24)
  2. yamulmuyorsam mersin vip olan adını bir harf oyunu ile zamanında mersin vif'e çeviren bir şehirler arası seyahat firması
    (alajuve, 06.03.2008 01:27)
  3. seferlerinde sürekli olarak transporter isimli filmi gösteren otobüs firması.
    (durasyon, 26.01.2009 21:44)
  4. bundan 4-5 sene önce afedersiniz ama yarrak gibi firma iken bu günlerde hizmet kalitesi açısından utanmasa varana kafa tutacak düzeye gelmiştir. hani biraz daha araçların kalitesine önem verseler süper olur. 7 saatlik yolda 2,5 adet deli film(biri bozuk çıktı) 3 defa yemekli servis, güleryüzlü hizmet vs. kendilerini buradan tebrik etmek istiyorum. ankara-mersin seyahati yapacaklara şiddetle tavsiye ediyorum.
    (amedian, 17.07.2009 17:06)
  5. otobüste kulaklıkla müzik dinleme olayını mersine taşımış ilk firma olmakla beraber pek çok mersinli tarafından adı hala mersin vip olarak telaffuz edilir.
    (ameliyathanede kolbastı oynayan oynak doktor, 17.07.2009 17:08)
  6. normalde mersin seyahat'i tercih etmeme rağmen bu sefer mersin vif'le yolculuk yaptım. izlenimlerimi aktarmak isterim.

bi kere bu kadar ototbüs çeşitliliği olamaz. açıklayayım:

ankara-mersin yolculuğundaki otobüs mükemmeldi. setra'ya alışmış biri olarak travego'yla yolculuk yapmaktan hiç haz etmem normalde. otobüsün travego olduğunu öğrenince ''7 saat nasıl geçecek'' demiştim.. bildiğiniz üzere travego'larda ayak koyacak yer yok, haliyle setra kadar rahat olmuyor. ama varan'daki gibi her koltukta tv vardı. -ki bu başka hiçbir mersin firmasında yok bildiğim kadarıyla- ve onlarca süper film yüklemişler, dört de tv kanalı var, gidene kadar 3 film izledim. ağaçlı tesisleri de mersin seyahat'in mola verdiği aksaray aktaşlar tesisleri'nin yanında tartışmasız mükemmel. hatta varan afyon tesisleri'nden bile daha güzel, o kadar diyorum. her zaman olduğu gibi internet bağlantısı ''bozuk''tu. ona rağmen en iyi ankara-mersin yolculuğumu yaşadım. dönüş biletimi de vif'ten aldım, elveda mersin seyahat dedim.

dönüş yolculuğu daha güzel olacaktı. otobüs neoplan'dı. travego bile öyleyse neoplan nasıl olurdu kim bilir? otobüs geldiğinde tv olmaması bizde büyük hayal kırıklığı yarattı. neyse kesin internet vardır dedik, ama o da yokmuş. o gün de mersin'de deli yağmur var. tavan akmaya başlamasın mı? resmen tavan akıyodu ya, otobüsün içine su akıyo bildiğin, var mı böyle bi şey? ama oldu işte. koltuğumun arızalı olup yatmaması sonucu yolculuğum daha da eziyete dönüştü. arkadaki kızın kusması da ortamı şenlendirdi. sabah inip derse gidicek halim kalmadı haliyle ve quiz kaçırdım. sayende ortalamam düştü mersin vif!

yine de mersin vif iyidir. ama şanslıysanız..
    (bewitched, 02.11.2009 23:19)
  7. eskiden mersin vip olan ama sağlam bir kaza olayı yaşadıktan sonra ismini mersin vif yaparak yoluna devam etmek istemiş, lekelenmiş isimlerini değiştirmiş bir seyahat firması. kendilerini yaptıkları bu akıllıca harf oyunundan ötürü tebrik ediyoruz.
    (laein, 02.11.2009 23:32)
  8. ıssız adam'ın annesini tarsus'dan istanbul'a getiren firma.
    (maximus, 02.11.2009 23:41)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil