normalde
mersin seyahat'i tercih etmeme rağmen bu sefer
mersin vif'le yolculuk yaptım. izlenimlerimi aktarmak isterim.
bi kere bu kadar ototbüs çeşitliliği olamaz. açıklayayım:
ankara-mersin yolculuğundaki otobüs mükemmeldi.
setra'ya alışmış biri olarak
travego'yla yolculuk yapmaktan hiç haz etmem normalde. otobüsün travego olduğunu öğrenince ''7 saat nasıl geçecek'' demiştim.. bildiğiniz üzere travego'larda ayak koyacak yer yok, haliyle setra kadar rahat olmuyor. ama
varan'daki gibi her koltukta tv vardı. -ki bu başka hiçbir mersin firmasında yok bildiğim kadarıyla- ve onlarca süper film yüklemişler, dört de tv kanalı var, gidene kadar 3 film izledim.
ağaçlı tesisleri de mersin seyahat'in mola verdiği
aksaray aktaşlar tesisleri'nin yanında tartışmasız mükemmel. hatta
varan afyon tesisleri'nden bile daha güzel, o kadar diyorum. her zaman olduğu gibi internet bağlantısı ''bozuk''tu. ona rağmen en iyi ankara-mersin yolculuğumu yaşadım. dönüş biletimi de vif'ten aldım, elveda mersin seyahat dedim.
dönüş yolculuğu daha güzel olacaktı. otobüs
neoplan'dı. travego bile öyleyse neoplan nasıl olurdu kim bilir? otobüs geldiğinde tv olmaması bizde büyük hayal kırıklığı yarattı. neyse kesin internet vardır dedik, ama o da yokmuş. o gün de mersin'de deli yağmur var. tavan akmaya başlamasın mı? resmen tavan akıyodu ya, otobüsün içine su akıyo bildiğin, var mı böyle bi şey? ama oldu işte. koltuğumun arızalı olup yatmaması sonucu yolculuğum daha da eziyete dönüştü. arkadaki kızın kusması da ortamı şenlendirdi. sabah inip derse gidicek halim kalmadı haliyle ve quiz kaçırdım. sayende ortalamam düştü mersin vif!
yine de
mersin vif iyidir. ama şanslıysanız..