mercimeğebenzeyenbitki   

sayfa  / 4
adana çık aradan

1. beşinci nesil yazar.*
    (jugador, 15.04.2008 12:01)

2. beşinci nesil ve beşinci nesil yazar.nice nesillere.
    (travis acherontia styx, 15.04.2008 12:04)
  3. o bir zeytinburnu'lu.
    (keightytwo, 18.04.2008 11:14)
  4. hoş gelmiş yazar nickine hayran kaldığımı söylemem gerek doğrusu,iki saatir düşünüyorum bulamadım nedir diye mercimeğe benzeyen bitki.
    edit:burçak'mış mercimeğe benzeyen bitki bilgilendirme için sağol mercimeğebenzeyenbitki.(garip bir cümle oldu)
    (felixpanthera, 18.04.2008 11:40 ~ 13:16)
  5. 'kitap topluyoruz' feryadımıza yürekten ses vermiş, amatör reklam çekimleri ile piyasaları alt üst etmiş, rakı şişesinde fethe çıkmış yazar. dilerim ki fethettiği (ism-i fail ile çekimlenecek) yüreği bir daha boş bırakmaz ve burçak'la doldurur.
    (kandahar, 10.05.2008 15:38)
  6. ileride evlenir de çoluğa çocuğa karışırsa çocuğunun ona anneler günü hediyesi olarak benim gibi yaratıcı fikirlerle çıkmasını umduğum yazar *
    (deckard cain, 12.05.2008 01:56 ~ 01:59)
  7. geyik müdavimi medyatik insan(anladın sen onu).günde şifa niyetine 3-5 doz alınması tavsiye olunurmuş.ben değil isviçreli bilim adamları söylüyor valla.

(bkz: isviçreli bilim adamları)
    (kaldırımmühendisi, 22.05.2008 10:08)
  8. tee istanbul'dan izmir'e uzun menzilli füze kıvamında kaya fırlatıcısı.hatta ve hatta fırlattığı kayalar eğik atış sebebiyle meteor kıvamında düşmektedir.(yazar adayı burada mühendislikte okuduğunun altını çizmektedir*)
    (kaldırımmühendisi, 22.05.2008 23:18)
  9. (bkz: uykucu)
    (kaldırımmühendisi, 24.05.2008 16:23)
  10. inanması zor olsa da, sözlüğe ilk geldiğim gün, nickini görünce tuhaf bir yakınlık duyduğum, ardından sık sık oyladığım, şimdi ise, en özelimi paylaştığım, iyi entylere sahip nesildaşım yazar. sözlükle paylaştıklarımdan çok daha fazlası.

anlaşılmak ne güzel. bunun için ve böyle yazarlar değil mi sözlüğü böylesine sevme sebebimiz?
    (nasıl yazmışım ama süper di mi, 24.05.2008 22:17)
  11. @2434276 girisi ile olmayan evimin tepesine 5 kez meteor düşüren yazar.
    (kaldırımmühendisi, 27.05.2008 00:25 ~ 03.06.2008 15:57)
  12. 18 haziran'da burada olmazsa, ertesi günü gazetelerin 3. sayfa haberi olacağı konusunda tarafımdan bilgilendirilmiş dost.(benden söylemesi..)

(bkz: tehdit)
    (kaldırımmühendisi, 27.05.2008 23:01 ~ 23:02)
  13. sağ kulağındaki boncuğa rağmen evet rağmen yaşayan dost. sen yıllar yılı kulağında boncukla yaşa. hey allah'ım nelere kadirsin sen. kulağına küpe olsun deyimine yeni bir anlam kattığı için kendisini tebrik eder, başarılarının devamını dileriz ailecek.

(bkz: ailecek izliyoruz)
    (kaldırımmühendisi, 01.06.2008 22:26)
  14. konuşmaktan büyük zevk aldığım derdimi dinleyen, öğüt veren canımcımdır kendisi. pek bi severim, sözlüğün vazgeçilmezlerindendir benim için. mercimeğebenzeyenbitki'm benim.
    (dedim ve noktayı koydum, 13.06.2008 11:39)
  15. öss 2008'e spor olsun diye girecek olan dosttur. kendisine şiddetle akıllı olmasını öneriyoruz. yahu git sudoku oyna, bulmaca çöz, tübitak bilim serisi kitapları falan oku.
    hayır bir de alkollü kafa ile sınava giriyor. spor olsun ya maksat kendisine yeni yöntemler geliştiriyor anlaşılan. kendisine başarılar dilemekle birlikte, halen bana bir çay borcu olduğunu hatırlatır saygılarımı sunarım.
    (kaldırımmühendisi, 15.06.2008 02:08)
  16. bugünlerde kafası çok karışık olan yazar, can, güzel insan. ne olursa olsun allah kimseye kaldırabileceğinden fazla dert, keder vermez bilsindir. kendisini bu kadar üzmesindir. bizde üzülüyoruz bu duruma. hep yanında olduğumu bilsin. dedim ve noktayı koydum bir tık kadar yakınında hadi gayri gül biraz.
    (dedim ve noktayı koydum, 16.06.2008 16:56)
  17. iyiki doğmuş olan yazar. nice yıllara diyoruz. sevdikleriyle, sevenleriyle uzun ömürler diliyoruz kendisine. hep mutlu olması dileğiyle...
    (dedim ve noktayı koydum, 18.06.2008 00:53)
  18. güzel dost, güzel insan. bugün kendisinin doğum günü. ilk kutlayan olduğum için de ayrıca sevindim. nice güzel yıllara...

edit: ilk kutlayan değilmişim. (gülücük)
    (kandahar, 18.06.2008 01:24 ~ 01:27)
  19. bir sürü, yeni, "fotograflarındaki kadar mutlu" yaşlar dilenesi yazar. ayrıca içimdeki "nazım"lıkla şöyle dediğim yazar:

"yapraklara dallara, yeşillere, allara,
    nice nice yıllara gülüm, nice nice yıllara.
    yaprak dala, al yeşile yaraşır,
    gayrı bundan böyle vermem seni ellere."
    (muzaffere kaçış, 18.06.2008 01:27)
  20. sebebini bilmesek de doğum gününü buruk kutlayan, kırgın yazar. insanları kırmamak için çaba sarf eden bu güzel insanı, daha bir neşeyle kutlamak isterdik. gelecek doğum günlerini, çok mutlu kutlaması dileğiyle. nice yıllara.
    (nasıl yazmışım ama süper di mi, 18.06.2008 22:17)
  21. doğum günü olduğunu girilen girilerden öğrendiğim hiç sohbetim olmasa da girilerinden ve nick altına yazılanlardan anladığım kadarıyla mutlu olmayı fazlasıyla hak eden yazardır. iyi ki doğmuştur, iyi ki sözlüğümüzdedir. mutlu yıllar.
    (lierre, 18.06.2008 22:23)
  22. kanadını kıran kişilerin kafasını kırmak istediğim güzel insan. böyle birini küstürmekle ne elde edildi anlamıyorum. koskoca dünyada bir giri üzerinden konuşmaya başladığın kişi, eski işyerinden ayrdıldıktan kısa bir süre sonra aynı yerde yan odada çalışmaya başlamış olan biri çıkar mı? ilgili kişiler benle mercimeğebenzeyenbitki ise çıkar! bu tatlı insan eşyalarını toplamış gidiyor şimdi. ne diyeceğimi bilemiyorum ben de..
    (deckard cain, 18.06.2008 22:26)
  23. ne kadar sikko bir kanka listemin olduğunu bana hatırlatmış yazardır.

bundan yaklaşık 18 gün önce benim de doğumgünümdü. ben kim miyim? 4.nesil kendi çapında sevildiğini sanan bir yazar. peki nickaltıma kaç doğumgünü mesajı yazılmış? bir! sadece bir. onu da ben zorla yazdırdım.

peki mercimeğebenzeyenbitki kim? beşinci nesil yazar! kaç doğumgünü nickaltısı var? dokuz! o da şimdilik. haşaa... sakın yanlış anlamayın beni efendiler, kesinlikle aşağılamıyorum. sadece durum tespiti yapmaya çalışıyorum. kendimi konumlandırmaya çalışıyorum. daha doğrusu ne kadar koftiden arkadaşlarım olduğunu çıkarmaya çalışıyorum. alkolik2000, twinkle, ameliepoulain, şizofren ev kedisi, camel, anha minha, weirdlola, sürrealist, zeus...(çok yazayım, çok artılanayım değil olay. bu şerefsizleri ifşa etmek amacım. hoş bi kaçıyla ''melaba, melaba''dan öteye geçmişliğimiz yok ama olsun.) ulan bunlardan hangisi bana ''iyi ki doğmuş yazar'', ''doğumgünü sahibi yazar'', ''o olmasaydı...'' tarzı bi şey yazar ki?

afedersiniz ama skeyim elitistliğinizi sizin.
    (ikiguzelhareketbirden, 18.06.2008 22:58 ~ 23:01)
  24. doğumgünü olduğunu yeni öğrendiğim yazardır kendisi, doğumgünü kutlu olsun, nice mutlu yıllara, nice güzel yazılara.
    (la fragola dolce, 18.06.2008 23:55)
  25. doğum gününü sözlükte kutlamazsam ayıbın büyüğünü yaparım dediğim yazar ötesi, dost. hesabını yine kitlediğine dair duyumlar alıyoruz umarım yanlıştır...
    (kaldırımmühendisi, 19.06.2008 01:54)
 sayfa  / 4