meramise  

adana çık aradan

1. zorla kendisine hoşgeldin dedirten yazar. bu kadar da görgüsüzlük olmaz ki canım. cık cık cık!*
    (obi two kenobies, 01.10.2007 23:53 ~ 23:53)
  2. su, tuz ve mısır unundan oluşan dördüncü nesil yazar.
    (tuzu uzatır mısın, 09.10.2007 12:52)
  3. girilerinden çerkes olduğunu anladığım soydaşım,dördüncü nesil yazar.
    (nealırsanbimilyon, 11.01.2008 18:52)
  4. bu aralar çerkez kökenli ünlüleri tek tek sözlükte belirten yazar
    (jamesdean, 12.01.2008 11:39)
  5. sözlükte tematik bir çalışma yaparak bilgi seviyesini artıran bir yazardır. tematik fobisi cortlayan çakma ayarcıların gözbebeğidir.
    (azwepsa, 17.01.2008 11:59)
  6. dikkat çekici 4. nesil üyesi.
    (frayedendsofsanity, 19.02.2008 20:01)
  7. geçen gün takıldı aklıma. girilerimden herhalde yaklaşık 100 tanesi yazarlara hoş geldin girisi. burası üçüncü sözlüğüm ve her defasında benim için mühim olmuştur hoşgeldin girisi. ilk kim yazacak, ne diyecek diye heyecanla beklerim. neyse konuyu dağıtmayayım. peki dedim ben bu kadar yazar için giri yazdım meramise'ye niye yazmadım? bir de benden önce davranınca mahcup oldum. belki ona teşekkür etmekten, girilerini kutlamaktan aklıma gelmemiş olabilir bak. (yırttık mı acaba?) şahsen boş bir girisine rastlamadım. yok demiyorum, rastlamadım. * xabze ile ilgili girilerini özellikle takip ediyorum. nezaketini, hele ki bilgi birikimini izaha gerek yoktur sanırım. okuyun, okutturun efendim.
    (aksamustune dogru kis vakti, 18.01.2009 12:06 ~ 12:06)
  8. öğretmen olduğumu anımsayan tek *can* dı itü sözlükte, bundan sonra adımı anmasa ne farkeder, bir kere girdi kalbime, gitmeye çalışsa ne farkeder o bende durduktan sonra.
    (özlemce, 18.01.2009 12:09)
  9. girilerini eleştirel okuyorum ama çok yararlanıyorum. kafkas kültürü ve tarihi konusunda sözlüğe sağladığı özgün katkılar bence takdire şayan. dördüncü nesil olmasına karşın yeni farkettim. bu biraz da benim ihmalim herhalde.
    (salieri ve çiğnenen onuru, 05.03.2009 21:12 ~ 21:13)
  10. bugün doğum günü olan güzel insan, güzel kuzen abla, değerli itüsözlük yazarıdır. iyi ki doğmuştur ve iyi ki itüsözlükte yazmaktadır.

burdan bir vesile doğum günü şeysini kutluyorum. evet iyiki varsın!
    (wueseps, 11.03.2009 17:23 ~ 13.10.2009 16:04)
  11. (görsel: meramise/69790)

(yol uzundu biraz geç geldi)
    (aksamustune dogru kis vakti, 14.03.2009 10:35)
  12. o artık turuncu saçlı bir yazardır. çokta yakışmıştır hani. kızılda çok yakışıyordu ama bu turuncu daha bi güzel olmuş sankim. *

öpüyorum yanacıklarından.
    (wueseps, 03.04.2009 20:11)
  13. beni bu yaban ellerde * bırakıp istanbul'a gitmiş olan yazar.
    2 hafta oldu sen gideli. sensiz sözlük, çikolata sossuz profiterol gibi. hiç bir tadı yok. özledim hüleynn! *

gel kendini çok özletmeden. böhühüğğ! *
    (wueseps, 26.04.2009 18:50 ~ 18:51)
  14. şu an kpss de terlemekte olan yazar. yaklaşık bir buçuk aydır sözlükten uzak. çok özledim valla. onsuz olmuyor sözlük. canım ablam inşallah çok güzel geçecek sınavın, sınavların. hadi allah yardımcın olsun bakalım. sorular senden korksun sen sorulardan değil. * bir an önce sözlüğe dönüp tekrardan fırtına gibi esmen dileğiyle.
    (wueseps, 27.06.2009 11:19)
  15. msn de ne dinliyorum özelliğinde farid farjad, yasmin levy dinliyor gözükürken aslında alttan fizy.orgdan malatyalı ibrahim - kölen mi olayım şarkısını dinleyen, bu giriyi okuduktan sonra da beni parçik pürçük * edecek olan pek sevdiğim ablam, 4. nesil yazar. *
    (wueseps, 08.08.2009 19:11)
  16. sözlüğün çerkes bilgi kaynağı bilgi dolu yazarı. uzun zamandır sesi soluğu çıkmamakta, yazması gereken yazıları yazmayarak bizlere haksızlık etmektedir. en kısa zamanda tekrar aramızda görmek ümidiyle.
    (asayisberkendal, 17.08.2009 14:06)
  17. her işime koşan sözlük yazarı.4.nesil falan ama hiç öyle diğerleri gibi hava niyin atmıyor bize gel kuzucum diye büyük bi şevkatle kollarını açıyor...tüm halı, kanepe ve sıcak yemek özlemlerime bir gecede cevap verebilmiş üstün kişilik...onun kpss için çabaladığını görmek beni derinden yaralıyor çünkü kendisi özel sektöre kapağı atsa hızla yükselecek bir insan ama biliyorum o nerede olursa olsun başarılı olacak sözlük ahanda buraya yazdım ilerde dersin rapunzel dediydi diye...
    ayrıca kitaplığını çok sevdiğimi itiraf edeyim önünde oturup uzun uzun kitap karıştırmaya bayılıyorum,bana şiir sevgisini aşıladığı içinde müteşekkirim ona...
    mesafeleri kısalttığıma göre de her fırsatta yüksek hızlı tren aracalığıyla kendisine ulaşacağımı itiraf edeyim...uzun sohbetlerine ve tavsiyelerine hasret kalmak istemem...
    (rapunzel, 25.10.2009 12:06 ~ 12:11)