çeşitli ilginçlikleri yok değil, durduk yere sendikalara üye olmalar olsun bir anda sekreterliğe doğru yükselişler olsun. çocukken kalsiyum sandoz'u portakal suyu niyetine ekmek arası peynir ile yiyen insandı bu, şimdi yazar olmuş, insanlar yazıyollar tabi.
arkadaşın derste not olarak yoksa çocukta mental retardasyon olur yazmasının üzerine benim notlarım yoksa çocuk bildiğin gerizekalı olur diye geçirmem yanımdakininse yoksa çocuk mal olur yazmasıdır öyle bişey işte
geç tanışabildiğimiz canciş, ikinci adana sıcağım. hayır benim badilerimde de var ya suç neyse.
gelicek buraya, binicez sıkıntıların üstüne, vurucaz kırbacı, vurucaz kırbacı, hıhı evet.
dört duvarda penceresiz kaldığını sanan yazar. söz verdik en sonuna kadar diye. sevmek de, gülmek de ağlamak da, nefret etmek de -kendimizden bile-, öpüşmek de.
öleceğiz bir gün. bir şeylere hasret kalmak bitsin artık.
şarkılar söyle bana adımlı. ve bil bir penceren var, perdeni aç artık.
bir türlü msn de denk gelip konuşamadığım yazar.
hayır arkadaşım madem konuşmayacaksın ne diye "burası kasıo yha msn yoq mu?" diye mesaj yolladın ki?
kolpa mısın nesin hacı? *
hızlandırılmış mutluluk kursumuza bekliyoruz. kayıtlar yarın son, ona göre.
buluyor efenim.. nereye gitsem buluyor.. çekip çıkarıyor gizlendiğim, ebemin kuytu köşesinden..yeter diyorum,ilişme bana diyorum;sarılmak diyor, eti puf diyor kandırıyor mnskym..tamam lan tamam..gel şöyle yamacıma..
bir misafirliğe gitsem
bana temiz bir yatak yapsalar
herşeyi, adımı bile unutup
uyusam...
kalktığımda yatağım hala lavanta koksa
kekikli, zeytinli bi kahvaltılı hazırlasalar
nerde olduğumu hatırlamasam
hatta adımı bile unutsam