gündem
  1. · yasaklanması gereken şeyler
  2. · sevgilinin söylediği unutulmayan sözler
  3. · kız arkadaşı behlül ve sawyer la yatakta basmak
  4. · aşk ı memnu
  5. · ezel
  6. · asla birlikte olunamayacak birine aşık olmak
  7. · mutsuzluk veren küçük şeyler
  8. · catdog
  9. · planet x

menfure  

1. (bkz: mahmure)*
    (enfazlaellikarakterolabilir, 11.09.2008 01:12)
  2. jeux d enfants filmini en az benim kadar sevdiğini tahmin ettiğim beşinci nesil yazar.
    (sahibine geri dönmek istemeyen isyankar bumerang, 22.09.2008 03:46)
  3. anlamını bilmediğimden hep bana meczup ve mahmur kelimelerini çağrıştıran isim, kendisini okudukça isminin anlamını öğrenince de değişmedi bu çağrışımlar.
    sanki hala meczup ve hala mahmur, aynaya bakarmış gibi kendimi gördüğüm.
    (leyl, 29.10.2008 02:50)
  4. kahkaha ortağım, dinleyenim, anlayanım.

söyledikleriyle hayatımı benden önce yorumlamış, yaşayacaklarımı on ikiden vurmuş olduğunu gördükçe sevdiğim güzelim.**

gülen gözlerinin ışıltısına kurban olduğum, evimde ağırlama keyfini yaşadığım yoldaşım. "kime güveneyim ?" sorusuyla umutsuzca dolaşırken güven kelimesinin tam karşılığı olarak yoluma çıkanım.
    "o hayatın tadını çıkarsın, ben seyrederken mutlu olayım" cümlesine dostluğu gizleyen şahanem.
    benim gülücüklerim, gözyaşım, dostum. kardeşim gibi sevdiğim, anne şevkati bulduğum, haylazlık yapmak istediğimde elimden tutup maceraya götürenim.

"iyi ki" ile başlayan cümlelerin gizli öznelerinden. hayattan koruyup kendime saklamak istediğim masumiyetim.
    (hüzünden bozma mutluluk, 05.03.2009 21:34 ~ 06.03.2009 00:20)
  5. oturup içimden geçenleri yazıyor ya, ne yapıyor nasıl ediyor bilmem ama, insanlar hep aynı dertlerle meşgul dememe sebebiyet veren selam insanı.

silmiş o kadar girisini üzüldük, ama muhabbeti bize kalır inşallah.
    (leyl, 25.08.2009 00:32)
  6. güzel insandır, benden kaç yaş küçük olmasına rağmen derdimi dinleyip bana yol gösterendir.

hiç üşenmeyip, bana taa almanyalara kitap yollayıp, bir cumartesi sabahı beni sevindirik bir hale sokan insandır.

istanbula gelip ilk kapısını çalacağım insandır bir de, adres de var, kurtuluşun kalmadı.

(bkz: suskunlar)
    (leyl, 24.10.2009 20:31)
  7. bir yılı aşkın süredir mensubu bulunduğu itü sözlük, onu pek güzel iki insanla** tanıştırdı. o insanların yanına kâr kaldığını bilerek, artık gitmeli buralardan.
    esenlikler olsun..
    (menfure, 06.11.2009 13:27)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil