belki ilginizi çeker
  1. · nicklere göre olası itü sözlük radyosu programları
  2. · yaran yanlış başlık okumaları
  3. · sözlükteki ironicilerin takkesini düşüren yazar
gündem
  1. · itü sözlük e bir daha gelinse alınacak nickler
  2. · çok istenip de olunamayan meslekler
  3. · darwin i bitiren balık
  4. · colin kazım richards
  5. · ugg
  6. · boylumlama
  7. · dünyanın en seksi şarkısı
  8. · dürümland
  9. · teknoloji televizyonu

menemene benzeyen picasso tablosu  

1. karman çorman bir tablodur. her tattan mevcuttur içerisinde.

ayrıca beşinci nesil bir yazardır. hoşgelmiştir.
    (hayri potur, 24.03.2008 23:19)
  2. türkiye'yi ziyarete gelmiş olan pablo picasso'nun aslen direk menemeni resmetmiş olduğu tablosudur. ancak renkleri değişik oranlarda kullanan picasso'nun bu tablosu beklenen anlamı kazanmamış ve öylece bir çorba olarak kalmıştır.
    (kl7mu, 24.03.2008 23:21)
  3. (thedewil, 24.03.2008 23:25)
  4. ekmek bana bana yenilesi sanat eseri. "sanat sanat için midir, yoksa toplum için mi?" diye sormadan kap francalayı, hurrraaaaaaa! eh sanata açız nihayetinde, dimi?
    (50 karakter barındırmam kişilik sahibiyim ben, 24.03.2008 23:27)
  5. o dediğin soyut resim.* gel gör birşey anlıyor muyum, hayır anlamıyorum. baktım baktımtık yok. ama sanat deniyor, picasso deniyor, o kadar paraya satılıyor, vardır elbet adamların bir bildiği.
    o kadar para verip evime asar mıyım? hayır.
    parasız verirlerse asar mıyım? yine asmam. şöyle güzel bir manzara resmini - ressamının ünlü olmasına da gerek yok - tercih ederim. zevk meselesi tabii, saygı duyuyorum. sanatın sanatçının dostuyum bazen ne olduğunu anlamasamda. olsun varsın...
    (kabuk adam, 24.03.2008 23:30 ~ 23:31)
  6. rivayettir ki picasso bu şekil benzetmede bulunan bir kişiye "o menemen değil resim " demiştir.
    (altlejant, 24.03.2008 23:36)
  7. güzel yazıları ile takip ettiğim, 5. nesil yazarlar içersinde en dikkatimi çeken yazar. hoşgelişler ola.
    (itirazım var sayın yönetici, 05.06.2008 23:48)
  8. sözlüğe yeni ısınmaya, zaman ayırmaya başlamış -altı çizili olarak- zeki yazar.

girilerindeki zeka pırıltıları çok daha iyilerinin müjdecisi. bekliyoruz, göreceğiz. "düşünceye saygı" kavramının kokularını aldığım yazar.

entelektüel. ama entelektüelin karateci de olanı; bu şu demek, karakterinde, gerektiğinde elinin tersini göstermesini ve kullanmasını bilen bir yapı var. kalemi de "karatecinin entelektüli" kıvamında.

gizli gizli, derinden, denizaltı gibi gelen, sözlüğün derinliklerinde dolaşan yazar. derin yazar. periskobunu iyi kullanan savaşçı.

bu satırları yazan kendi nick altına bir şeyler yazan yazarların nick altına yazmaktadır. kendisi ile bir tanışıklığımız olmayıp sadece nickimin altına birkaç saat önce yazdığından iade ziyareti yapılmıştır. kendisine yazı hayatında başarılar dilerim.
    (stylebrisbane, 09.09.2008 21:13)
  9. (annem bana git ekmek al dedi, 09.09.2008 21:22)
  10. bir grup inşaat işçisince üzerinde menemen yenmiş guernica dır. tablo, dökülüp saçılan menemenden nasiplenmiştir anlaşılan..
    ayrıca ''işçiler guernica yı nerden buldularda üstünde menemen yediler?'' sorusunun cevabını bulunca bir edit yoluyla ekleme yapıcam. rahat olun.
    (adrian, 09.09.2008 21:23 ~ 21:25)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil