belki ilginizi çeker
  1. · in absentia
  2. · nick drake
  3. · floydian memories
  4. · lets open air festival 2009
  5. · the sound of muzak
  6. · ağlatan şarkılar
  7. · morphia
  8. · itü sözlük radyosu djleri
  9. · 18 nisan 2009 opeth izmir konseri
  10. · dinlerken ağlatan şarkılar
gündem
  1. · ugg
  2. · author
  3. · yaran diyaloglar
  4. · sözlük yazarlarının genel özellikleri
  5. · tahrik edici erkek kokuları
  6. · 14 kasım 2009 metrobüs zammı
  7. · call of duty modern warfare 2
  8. · ideal gaz
  9. · babanın ağlaması

memories never die  

1. yazarın morfinli* sözlerini de yazalım tam olsun:

endless dreams flowing silently
    like wins against my face
    like a lost youth that comes back to me
    it speaks to me

ascending visions of my agony
    they force me to confess
    that time is now
    and they are echoes of my memories

leaving colors of my blackened sight
    in tears behind
    must find the way, just leave the pain
    struggling trough an other day

take a rum to the water
    wash away all my deepest pains
    forget the pas and the present
    and take me to another day

the sleepless night i left behind
    facing just another day
    drawing tears, i weep inside
    trying to find my way
    i will do anything
    to change the things i did wrong
    now take me to another day

endless dreams flowing silently
    like wind against my face
    like a lost youth that comes back to me
    it speaks to me
    it waits for me
    it follows me everywhere
    everywhere i go

take a run to the water
    (release me)
    wash away all my deepest pains
    (no longer imprisoned)
    forget the past and the present
    (take me to another day)
    and take me to another day

and as i stare into this dark cold water
    i see my own reflected pain
    will it take long, for the sun
    to shine upon and warm me?
    will death come silently?
    oh, this cold remembrance
    i say goodbye now
    oh, how i long to sleep forever
    i'm gone

(bkz: floydian memories)
    (sir da ros floyd, 02.01.2009 01:59 ~ 23.03.2009 16:41)
  2. tutup kolundan itüsözlüğe getirdiğim,yazılarını okumaktan çok keyif alacağımdan emin olduğum pek sevgili arkadaşım olan altıncı nesil yazar *.sinema konusundaki engin bilgilerinden sürekli faydalandığım,müzik konusunda ise konuşabildiğim nadir insanlardan.ufacık bir yerde tanışmamızın bu kadar geç olmasına üzüldüğüm ama vesile olan şeyin güzelliğinin ve yine de tanışabilmiş olmamızın memnuniyetinin bunu bastırdığı güzel insan.beraber nice konserlere,festivallere gitmelere,deniz kenarında içmelere dileklerimi sunuyorum..
    (deathcomp, 02.01.2009 04:18)
  3. (bkz: @2826123)
    (kido, 02.01.2009 04:22)
  4. meyve suyu konusunda ilginç takıntıları olduğunu idda eden hafif çakırkeyf yazar. *
    (morbid angel, 09.01.2009 23:16)
  5. doğum günü kutlu olasıca yazar. nice senelere der, selam ederim.*
    (uzaylı kertenkele, 24.01.2009 01:15)
  6. morphia'nın mükemmel parçası.keman da girdikten sonra tüyleri diken diken oluyor insanın.
    (wildchild, 06.02.2009 22:19)
  7. hipopotamdır en kırmızısından.
    (nearly headless nick, 05.03.2009 04:20)
  8. yayın yüzünden kafayı yemiş yazar. bu kadar mı aksaklık birarada olur yahu. ama yine de iyi gittiğini umuyorum. rahatladım. heyecanımı attım gibi falan işte.
    (memories never die, 14.03.2009 04:58 ~ 04:58)
  9. güzel bir program sunmadığını düşünen, fakat gayet güzel ve samimi bir program sunduğunu düşündüğüm bir yazar.

edit 1: balık ekmek manyağı yazmayı unutmuşum. gecenin ikisinde gayet 2 tane yarım balık ekmeği midesine indirip hala açım diyebilen ve hala fit kalabilen nadir insanlardan biridir. yazıları david lynch'e benzer. birkaç kez okuduktan sonra anlayabilirsiniz. argodan taviz vermez. sinema ve müzik bilgisini konuşmaya gerek yok. bilen bilir. bilmeyen de bilsin.

edit 2: canım dediğim şahsiyet.
    (tmb, 16.03.2009 15:45 ~ 01.10.2009 22:58)
  10. hani bazı insanlar vardır harbiden şanssızdırlar. işte bu yazarcanım da bu tarifin en güzel örneği. herhalde bizdeki şans ona geçse dünyayı kasıp kavuracak o derece yani. çok güzel yayın yapmakla beraber aksilikler bir türlü peşini bırakmamaktadır. ama yine de sinirlenmemeye son hız devam etmektedir. ben burada onun yerine 3 5 tane sakinleşrici attım bile. neyse efenim radyo madyo geçtikte geldik yazarcanıma. o harbi candır ya. 20 yılı aşkın küsur hayatımdadır. ben ona bakarım o bana. bıkmadı lan. hoş bazen bıktığı da oluyor. bendeki çeneye tahammül edemiyor da teli kapıyor 3 5 gün. olsun. sakindir, bilgilidir, her söze karşılık bir cevabı vardır. hayatına girdiniz mi kayışınız kopmuş demektir. hele bir de bu insana bağlıysanız of off. sallamazdır. sallamaz derken öyle kötü anlamda değil efenim. hep özenmişimdir bu özelliğine lakin. kararları nettir, vejeteryanımsıdır. nereden atladım buna bilmiyorum. neyse. şimdi canım, tatlım, hanimiş memories never die demek isterdim ama demiyorum. iyidir vesselam ya. şaka şaka. yaşayın, görün. reklam sloganı gibi oldu bu da be.
    (desmodus rotundus, 04.04.2009 03:57)
  11. müzik bilgisinden kuşku duymayacağım yazarlardan. neredeyse şarkı seçimlerimden "akustik gitar mi çalıyorsun" sorusuna varacaktı. iyi tahmin eden, destekleyici, pozitif yazar.

dipnot: ben de tanışmadım bu zat ile... *
    (cesttresexcitant, 05.04.2009 07:44 ~ 08:42)
  12. bir nick drake uzunluğunda mesafe kalsa keşke. yine "iyi" bir konser izlemek için bir günde 3 ana şehiri dolaşsam ve sonra biramı yudumlarken seni beklesem. sen çadırı unutmuş olsan ve geri gitsen. bu nedenle geç kalsan ve ben kafa olsam o sürede. sonra geldiğinde sinirli olsan ve ben umarsız davranışlarımla seni yıksam, gitsek. oradan hooop gayfeye geçmiş olsak. normal bir yaz gününde sıkılmışlıktan kendimizi modsuz bir yere vursak. acı bir kahve söylesek ve oraya buraya bakarak günü atlatsak. birden kendimizi otobüsün içinde bulsak, benim şehrime gitsek. gidene kadar da "hayır cam kenarı benim!" kavgasını versek. o kavgayla yol boyu peşimizde köpek gece boyu yürüsek sarhoş kafayla. hatta köprünün üstüne çıkıp ayakları da sarkıtsak balici çocuk edasıyla. hehe. bisikletli adamı brute karakteri olarak görsek ve ertesi gün gülme krizine girsek ve ardından bizi çarpan bir filmi bilmem kacıncı kez izlesek ve ağlasak. bi noi albino'iye ne dersin? ayrıca bilek kesenler cd'm hala orçun'da. neyse. en son ağlıyorduk değil mi? heh işte onlar bir deniz etse. bulutları da rüya bilmecesinden çarpsak. etti mi selofanda anarşi?!. .. bence etti. susarken sallanırmış herşey, nesnelleşirmiş ayrıca. bunca şeyden sonra;

biliyorum aslında düz yolları da sevmiyoruz. cümlelerimizin devrikliği karmaşamıza da ışık tutuyor. zıplıyoruz oradan oraya.

bir nick drake uzunluğunda mesafe kaldı aslında..
    (desmodus rotundus, 25.05.2009 04:30 ~ 29.07.2009 21:23)
  13. böyle bir acayip. hep mavi olsun isteyen. biraz deli. algı kapılarının ayarlanması gerekiyor, tabi önce okuması da mı gerekiyor? jawohl, ama neyse. hani izlanda'nın soğuğu vardır, sıcak evden çıkınca yüzünüze çarpan o kar ve soğuk hava acıtır ama aynı zamanda insana mükemmel gelir. işte aynen öyle. ama yapacak bir şey yok bu da böyleymiş, mükemmel ama acı.
    (yubermis, 10.06.2009 23:54)
  14. sürekli bir şeyler dinletiyor, hayır güzel ama bir de benim verdiklerimi dinlese daha da süper olacak. radyosuyla mikrofonuyla dertleri hiç bitmiyor. son olarak, umarım:

(bkz: lets open air festival 2009)
    (yubermis, 04.07.2009 18:37 ~ 05.07.2009 00:00)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil