görseller
meme ucumeme ucu

belki ilginizi çeker
  1. · arkadaşın meme ucunu sıkmak
  2. · orgazm
  3. · nipple
  4. · meme başı
  5. · memesini avradına emdiren herifin maceraları
  6. · meme ucu gücü
  7. · memeleri süt üreten erkekler
  8. · jeff murdock
  9. · tit
  10. · meme ucun büyük diye adam mı oldun
  11. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · köpekbalığı görünce yapılması gerekenler
  2. · 21 kasım 2009 beşiktaş fenerbahçe maçı
  3. · 22 kasım 2009 izmirlilerin pkk tepkisi
  4. · aylin aslım
  5. · prison brake
  6. · 24 kasım 2009 barcelona inter maçı
  7. · ezel
  8. · mydukkan com
  9. · atışma

meme ucu  

sayfa  / 2
  1. gavurların nipple dediği zamazingo.
    (sycrone one, 18.01.2007 01:38)
  2. memenin en uç noktası.. sinirlerin toplandığı noktadır, bu sebeple çok hassastır.. genelde emilir *
    (nearly headless nick, 23.07.2007 17:05)
  3. prospektüslerde meme başıolarak geçen hadise.

" hamilelik sonrası meme başı çatlamalarına, ..."
    (zoser, 23.07.2007 17:07)
  4. insan vücudunda doku rejenerasyonu yapabilen tek bölge.

meali: meme ucunuzu keserseniz yeniden çıkıyor. evet.
    (acyberexile, 23.07.2007 17:07 ~ 17:07)
  5. (kl7mu, 30.10.2007 14:38)
  6. (bkz: fındık)
    (diabetik nöropati, 28.11.2007 22:37)
  7. lisede 0.5 uçtan daha fazla ilgi çeken uç.
    (hansvoralberg, 28.11.2007 22:43)
  8. ingilizcesinin telafuzu (bkz: nipple) hayli seksi olan vücut bölgesi. hayır kendisi de gayet tahrik edici ve tahrik olucu (bkz: erojen) bir bölge ama ardarda söyleyince özellikle çok hoş oluyor canım.nipılnipılnipılnipılnipılnipıl.değil mi benjamin.evet.
    (frayedendsofsanity, 28.11.2007 23:06)
  9. medyada(tv ya da basın) üst bedeni çıplak bir kadın veriliyorsa kapatılan tek bölgedir.*ayrıca birde emzirme döneminde bazı annelerin kabusu olan iltahaplanma yaşanır.
    (deliyayla, 09.01.2008 11:58)
  10. kendi başlarına birer organizmadırlar.. hislidirler; kızınca diklenirler, gevşeyince yumuşayıverirler. bazen kafaları fena atar, öyle acıtırlar ki dokunamazsınız bile..
    erkeklerde de vardır tabii.. zira olması gerekir.. boşuna yoktur o x orada.
    ayrıca memeleri süt üreten erkekler de vardır.
    (mishkadora, 09.01.2008 19:28)
  11. yalanası vücut bölgesi.

edit : kötülemeden önce bir düşünün bu gariban yazarı hali ne durumdadır. mart ayı gelmiş, biyolojik saati çalışmaya başlamış, elinde olmadan hormonları depreşmiş. doğanın acımasız kanunlarının altında eziliyor. düşene bir de siz vurmayın.
    (theodenking, 07.03.2008 13:30 ~ 14:23)
  12. anatomide areola mammae olarak bilinir.
    (eomer, 07.03.2008 15:33)
  13. değişik zaman ve mekanlarda değişik ihtiyaçlara cevap veren, karşılayan. heyecanlandığında dik başlılığı ile kendisini belli eden kadın vücudunun hoş bölgeleri arasında yer alan.

özel reseptörleri olan meissner's corpuscles hücreleri iyi algılayıcıdırlar. üzerlerinde zaman ayırıp sabırla çalışıldığında hem erkeğe hem de kadına ilginç, unutulmaz anlar yaşatma gücüne, becerisine sahiptirler. yeterince ilgi gösterildiğinde, ağıza alıp emildiğinde, uyuşturucu, tatlı, zamanı ve mekanı unutturucu etkileri açığa çıkar (edit: etkiler oluşturur). öpüş ve okşamaların kadına verdiği içsel tepkileri bir erkeğin tam anlamı ile anlaması hissetmesi oldukça zordur. fakat bu, erkeğin üzerlerinde yeterince çalışmaması ve sevgi gösterilerinde bulunmaması için geçerli bir neden değildir ve olmamalıdır. klitoris benzeri uyarılmaları ile kadın beyninde tatlı ve arzu edilir, kadın tarafından beklenen, istenen, arzu edilen, yaşanılası uyuşukluklara neden olurlar. çevresindeki deri de neredeyse aynı derecede hassastır ve gerekli özeni hakkeder, gösterilmesi gerekir.
    (stylebrisbane, 11.09.2008 01:09 ~ 16.09.2008 01:23)
  14. (spongebob, 11.09.2008 01:28)
  15. tek ve yegane uzuvdur "sevgilinin en çok neresini seviyorsun" sorularına karşılık.

sadece cinselliğe yormak haksızlık olur, aşk da vardır bu uçlarda. sevdiceğin dudak ıslakılığını hissettikleri zaman dünya başkalaşmaktadır, kalp atışlarını öpmek gibidir, her nefes alışında inip çıkan göğüs kafesini öpmek gibidir, ruhunu öpmek gibidir sevgilinin göğüs uçlarına temas edince dudaklar ve dil...

kuru üzüm kıvamındadır, diş uçları ile ısırmakla ısırmamak arasında bir muallakta/arafta bırakılarak öpülmelidirler.

edit; olumusuz oylayan arkadaşa canı gönülden silikon tavsiye etmekteyim.
    (balyancho, 24.10.2008 22:18 ~ 25.10.2008 17:14)
  16. (görsel: meme ucu/33154)
    (closer, 24.10.2008 22:50)
  17. en fonksiyonel düğme.
    (sir da ros floyd, 24.11.2008 04:57 ~ 04:57)
  18. (trt2dekiressam, 25.02.2009 18:58 ~ 18:58)
  19. titreşime gelemeyen uc.

(bkz: orgazm)
    (hacktor, 25.02.2009 19:15)
  20. (bkz: karabaş)
    (bokubok, 25.02.2009 19:17)
  21. (bkz: tit)
    (kalkhas, 24.07.2009 19:01)
  22. (kurdeşendöken, 24.07.2009 19:02)
  23. şöyle ki şimdi küçüktür benimkiler. yok üzülmem öyle diye zaten. hani nağpalım yani, dua edelim var falan. polyannacılık oynayalım yani. mutlu olalım.. nananaa selena falan diyelim. ahh uzatmayalım!.

öhööm.. şimdi bi tane de arkadaşım var benim (bi tane derken, çok arkadaşım var da burda bitanesiyle ilgilencez de neden açıklama gereği duydum. sanırım asosyal diyeceksiniz diye gerildim birden. çok sosyalimdir ben kih kih! ayrıca da asosyal olmam, illa bişi olcaksam anti-sosyal olurum!) bu arkadaşın meme uçları da nası desem böyle hayvan gibi.! sutyeni delip geçiyor o tarzda! sutyenden meme ucu belli olur mu?! olur. oluyomuş!

bi gün böyle oturuyoruz, ne bokuma hizmetse geldi "var yaa benim meme uçlarım, seninkileri döver!!!"

[haydaaa, hoşgeldin haydar! noluoz şimdi. bi meraba de, napıosun de.. kavgam bu benim. bu giriyi yazmamın sebebi bu işte! meme ucun büyük olabilir tamam ama önemli olan ne ? ne hıı nee? insan ol, adam ol! (bkz: meme ucun büyük diye adam mı oldun) havan kime yani, neye. insan olalım biraz.! bu durumu hazetmeyen ben, her ne kadar hazetmesemde biliyorum ki arada belirgin bir fark var. (bkz: iri meme ucuyla küçük meme ucu arasında duran kocaman bi fark var.) "yiğidi öldür hakkını yeme lan" diyerek cevabımı vermiş bulundum. ama çok üzülmüştüm. yataklara düşmüştüm. hatırlarım.!]

"hee valla, çarpar böler döver hem de!."

"ahahah öyle valla.. ohhh" (bana hava atmak ha?!)

"ama hani şey dicem, hani benimkisi böyle kadın göğsü gibi duruo! seninkisi ne biliyim, bizim köydeki sarıkız'ın memesi gibi, onun ucu gibi. böyle her an sağ beni, ben süt veririm tarzında gösterio, başkaldırıo ne biliyim. yani hani zannımca, bence yani. öhöö.. öhöö.."

"nası yaa.. inek memesi gibi mi yani... nası yaaa"

"yani, bana biraz onu çağrıştırıo.. kendi büyük, ucu büyük. larc olmayı pek sevmem ben. ama tabi bana göre, bence, benim tarzımca, fikrimce yani.!"

"deme yaa... çok kötü oldum... üühüüüü... ühühüühühühüh....."

ohhh. ne mutlu bana bee. çok şeytani bi zevk aldım! dayanamadım tutturdum bi türkü :

"sarıkızın memesinden, çocukların kemiğineeee!!!!"
    (18kere18, 26.07.2009 14:00 ~ 14:04)
  24. asıl şovunu üzerindeki tshirt ıslanınca yapar.
    (naringergedan, 26.07.2009 14:23)
  25. hangi şekilde olursa olsun kadını rahat bırakmamak için erkek egemen anlayışın her zaman onda bir şey bulacağı hede.
    (overland, 26.07.2009 14:38 ~ 14:39)
 sayfa  / 2

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil