şöyle ki şimdi küçüktür benimkiler. yok üzülmem öyle diye zaten. hani nağpalım yani, dua edelim var falan. polyannacılık oynayalım yani. mutlu olalım.. nananaa selena falan diyelim. ahh uzatmayalım!.
öhööm.. şimdi bi tane de arkadaşım var benim (bi tane derken, çok arkadaşım var da burda bitanesiyle ilgilencez de neden açıklama gereği duydum. sanırım asosyal diyeceksiniz diye gerildim birden. çok sosyalimdir ben kih kih! ayrıca da asosyal olmam, illa bişi olcaksam anti-sosyal olurum!) bu arkadaşın meme uçları da nası desem böyle hayvan gibi.! sutyeni delip geçiyor o tarzda! sutyenden meme ucu belli olur mu?! olur. oluyomuş!
bi gün böyle oturuyoruz, ne bokuma hizmetse geldi "var yaa benim meme uçlarım, seninkileri döver!!!"
[haydaaa, hoşgeldin haydar! noluoz şimdi. bi meraba de, napıosun de.. kavgam bu benim. bu giriyi yazmamın sebebi bu işte! meme ucun büyük olabilir tamam ama önemli olan ne ? ne hıı nee? insan ol, adam ol! (bkz:
meme ucun büyük diye adam mı oldun) havan kime yani, neye. insan olalım biraz.! bu durumu hazetmeyen ben, her ne kadar hazetmesemde biliyorum ki arada belirgin bir fark var. (bkz: iri meme ucuyla küçük meme ucu arasında duran kocaman bi fark var.) "yiğidi öldür hakkını yeme lan" diyerek cevabımı vermiş bulundum. ama çok üzülmüştüm. yataklara düşmüştüm. hatırlarım.!]
"hee valla, çarpar böler döver hem de!."
"ahahah öyle valla.. ohhh" (bana hava atmak ha?!)
"ama hani şey dicem, hani benimkisi böyle kadın göğsü gibi duruo! seninkisi ne biliyim, bizim köydeki sarıkız'ın memesi gibi, onun ucu gibi. böyle her an sağ beni, ben süt veririm tarzında gösterio, başkaldırıo ne biliyim. yani hani zannımca, bence yani. öhöö.. öhöö.."
"nası yaa.. inek memesi gibi mi yani... nası yaaa"
"yani, bana biraz onu çağrıştırıo.. kendi büyük, ucu büyük. larc olmayı pek sevmem ben. ama tabi bana göre, bence, benim tarzımca, fikrimce yani.!"
"deme yaa... çok kötü oldum... üühüüüü... ühühüühühühüh....."
ohhh. ne mutlu bana bee. çok şeytani bi zevk aldım! dayanamadım tutturdum bi türkü :
"sarıkızın memesinden, çocukların kemiğineeee!!!!"