belki ilginizi çeker
  1. · çocuklara the cure dinleten öğretmen
  2. · aydın adnan menderes anadolu lisesi
gündem
  1. · sevgilinin söylediği unutulmayan sözler
  2. · demokratik sol halk partisi
  3. · google wave
  4. · itü sözlük yazarlarından özlü sözler
  5. · ateist yazarların itü sözlük ten defolup gitmeleri
  6. · yetenek sizsiniz türkiye
  7. · itü yazarlarının evlenmek istedikleri ünlüler
  8. · kuru kimyevi toz
  9. · sigara paketleri üzerine yazılabilecek yazılar

meltem çullu  

1. aydın adnan menderes anadolu lisesinin, güzel, şeker,kendini sevdirme konusunda adeta master yapmış eğlenceli mi eğlenceli ingilizce öğretmeni.

öğrencileriyle kurduğu kanka diyalogları, sınıfta ayakkabılarını çıkarıp masanın üzerinde yoga yapayazması, ağzından hiç düşürmediği kafası kadar sakızları, brit hippie'lerine olan benzerliği, interrail maceraları, britanya keşifleriyle hep aklımızda kalıcak olan insan.

öğrencilerini totalde 1 m2lik yer kaplayan arabasıyla gezintiye çıkaran, onlara evinde kahve ısmarlayan,dertlerini anlatan, dertlerini dinleyen arkadaş.

herkese poe'yu, o'henry'i, saki'yi sevdirip, hayatla ilgili yüzlerce şey öğreten, arkasından da dipsiz bir mütevaziliğe bürünen, neden bu kadar farklı, neden bu kadar tatlı olduğunu anlayamadığım anne.

(bkz: kötüler ölmez)
    (bortu bocuk, 28.10.2005 20:15 ~ 01.11.2007 11:29)
  2. giydiği tüm kıyafetlerini kendisinin diktiğini öğrendiğimde dumur olduğum pek şeker ingilizce hazırlık öğretmenim. asla unutulmayacak kadar şirin bir insandır, öğrencilerinin defterine sticker yapıştırıp sene sonunda onları sayıp sözlü notu üzerinde nicel bir katkı olarak eklerdi.

kişiliğinin yanı sıra ingilizce bilgisi ve öğretebilme yeteneği de son derece üst düzeydi. yani komple bir öğretmen. kendilerinin bana verdiği ingilizce temelini tüm üniversite hayatım boyunca bir koz olarak cebimde tanıştım. hacettepe hazırlıkta en üst kurdan başladım, 100% ingilizce olan bölümde zorlanmadan okudum, üds den 87.5 aldım, turist hatunlarla rahıat rahat konuştum falan fişmekan... allah razı olsun... ..
    (kulorkuni, 29.01.2009 15:22)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil