pınar altuğ'un
çocuklar duymasın dizisinde oynadığı karakter
ne de güzel bir kız ismidir o.
antalyanın şehir planlamasına uygun yapılan ve bu yüzden de, hem evlerinin manzarası güzel olan, hem de yolları ferah olan mahllesidir.
kıran kırana basketbol maçları, internet cafeleri ve arkadas ortamları ile meşhurdur.
istisnasız bu isimle tanıdığım her kız birbirinden güzeldir.
(volga, 06.01.2007 11:02)
yazları ne zaman denizden karaya ne zaman karadan denize doğru estiğini hep karıştırdığım ama iki türlüsünü de sevdiğim esiş stilidir. aynı zamanda hatun kişi ismi olurlar, sahipleri de adı verilene çekerek genelde hoş olurlar
antalya'da büyükçe bir semt.
genelde başka şehirde yaşayıp da yazları tatile gelenlerin evi olmakla birlikte zamanında ucuz olması nedeniyle ev alıp yatırım yapmış antalyalılar da vardır.bunun yanında semtin üniversiteye
*yakın olması nedeniyle öğrenciler de buradan ev tutmayı tercih eder.
antalya'nın ataköy'ü gibi bir şey.
burnu çok çirkin olup ismi ile yakından uzaktan bir özdeşlik bulundurmayan kasırga formatlı bir çocukluk arkadaşımın ismi...
insanın yalnızlığını yüzüne vuran esinti, hüzüntü.
ing. breeze
gündüz denizden karaya gece de karadan denize esen hafif şiddetli rüzgarlardır.
(aytok, 28.09.2007 17:57)
antalya'da tamamı sitelerden oluşmuş güzel bir semt.ev kiraları oldukça yüksektir.bunun sebebi akdeniz üniversitesi'ne yakın oluşundan dolayı öğrenciler tarafından evlere gösterilen yoğun taleptir.
yıllar önce
taş kalpli sevgilim
bekletti beni yine
köşeyi dönmüşken
uzadı yolum niye
bir bahane bulmuştur
ayağı burkulmuştur
korkumdan soramam ki
ne olmuştur
bir ümit verse bana
kul olurdum yoluna
aman nazar değmesin
mavi boncuk tak da gel bana
şeklinde nakaratı olan, başka da bi kısmını hatırlamadığım "mavi boncuk" isimli şarkıyı söyleyen şarkıcı idi. sonra da bi daha adını duymadık. eğer sabah uyanır uyanmaz bu şarkı anlamsızca beynimde dönmüyor olsaydı benim de hatırlamam mümkün olmazdı ya, neyse sözlüğe bir girilik bi katkıda bulunmuş olayım.
kimilerine göre sadece bir isim, o ismin sahibine göre koca bir hikaye. ismin anlamının aksine bazen uzaklardan gelen her yeri tarumar eden bir fırtınada olabilir. her zaman sakin ve ılık değil, çoğu zaman soğuk ve yırtıcı olabilir.