|
|
- son günlerde sıkça yayınlanan mavi reklamında gördüğümüz duru güzellik.
- cidden güzel, kara gözlere öte yandan korkutucu bakışlara sahip olan insan.
(amorph, 09.10.2004 13:33 ~ 13:33)
- kabuslar evi seni beklerken'de de oynayan, korkutucu bakışlı oyuncu.
- çemberimde gül oya'ın feriha'sı.ağlaması için ağla demenizin yeterli olacağı,başarılı oyuncu.yeni sezonda adından sıkça söz ettireceği projeye imza atmıştır.
- bıçak sırtı adlı yeni dizi ile setlere kısa bir aradan sonra muhteşem bir dönüş yapmış olan genç kuşak başarılı oyuncu.
- ilginç bir şekilde hem liseli genç kız* hem 10 yaşında çocuk sahibi kadın* rolüne uyabilen güzel oyuncu..
- yaşından büyük gösteren başarılı bir oyuncudur.
- pörtlek gözlere ve yamuk bi ağza sahip olmasına rağmen kendini izletebiliyor.demek ki güzellikten öte şeyler varmış, yaa.
- ''hep katharine hepburn ile aynı projede yer almayı hayal etmiştim. onun ölümüyle bu artık gerçek bir hayale dönüştü." demiş insan.
- çok çok güzel.
çok güzel gözler.çok güzel yüz.
100 üzerinden 90 veriyoruz kendisine.
sevgilerimizi yolluyoruz.
edit:yahu kopun gidin ya.kafaniz iyimi.küfürmü ettik melisa'ya sanki..neyse hadi bişey demiyorum.(loomy, 24.09.2007 23:29 ~ 09.10.2007 17:37)
- nightmare before christmas'taki sally'ye benziyor.
- yüz hatları teker teker incelendiğinde oldukça çirkin olan ama yüzünde bütünselliğin güzelliğini taşıyan hoş bir genç kız, ama asla genç kız havası taşımamakta, feleğin çemberinden geçmiş, hayatı yalayıp yutmuş bir edası var, belki de bundan ötürü hep yaşından büyük rollere layık görülmekte. oyunculukta kat edeceği çok yol var ama an itibariyle kötü ve yeteneksiz denemez. sanatına olan aşkı gözlerinden okunuyor.
- zuhal olcay bakışlı genç oyuncu. kaliteli yapımlarda yer alıp, kariyerinde hızlı ve emin adımlarla ilerliyor. ayrıca güzeldirde kendisi.*
- (bkz: öpülesi dudaklar)
- üzüm buğusu bir kadın.
çok güzel, ağlarken güzel.(khaki, 16.10.2007 00:08)
- bakarken bakarken gözleri patlayacak diye korktuğum pörtlek gözlük oyuncu yaşını duyunca saştım kaldım sanki daha büyük olmalıydı ( 22)
- (bkz: 85li hatunlar)
- öyle aman aman bi güzelliğe sahip olmamasına karşın ilginç,tuhaf, hayırdır inşallah akşam akşam dedirten bi yüze sahip oyuncu.
- özellikle gözleri çok güzel olan oyuncu... bakışlarına çok başarılı bir şekilde anlam verebiliyor ve niye öyle baktığını ne hissettiğini anlayabiliyorsunuz. gerek bıçak sırtı'nda gerekse çemberimde gül oya'da harika bir oyunculuk ortaya koydu.
- enteresan bir yüzü, güzel gözleri ve yüz hatları olan bir insan. ama roportaj yaparken durumlarla ilgisiz yersiz ve manasız yüz ifadeleri kazanabiliyor.
zannımca o bedende daha derli toplu bir ruh çalışşa ortaya muazzam bir güzellik çıkabilir gelebilirdi.
|