spitney beers grubunun güzelliği akıllara zarar solisti.on parmağında on marifet olan güzellik.radikal cumarteside yazı yazıyor.radio eksen'de cızırtı adlı bir program sunuyor.sesi enfes.mojoda dinleyebilirsiniz bu güzel hanımefendiyi.
çok güzel bir isim bu, şiyir gibi. hem bir ağırlığı var, hem de neşeli. bir iki olumsuz laf sokayım dedim, olmadı. gördüğüm bir iki fotografının etkisi var mıdır bilmiyorum. bilinçaltı mı ne diyorlar ona.
yılbaşı gecesi çubuklu hayal kahvesinde sahneden düşmüştür bu kişi. muhtemelen aşırı alkolden düştü, zar zor ayağa kalktı ama şarkısını bir saniye olsun bırakmadı, bu özelliğiyle de takdir topladı..
(bkz: ben bugün bunu gördüm)
üçnoktabirin güzel solisti.rolling stones dergisi yazari.sahnede güzel bir duruşa ve sese sahip ,benim için would u söylemiş ,yakinda 'barda' filminin soundtrack parçasi ile ekranda da görmeyi umduğum yetenekli insan.
köşe yazılarını ergenlik çağındaki kızların yazılarına benzettiğim kelime dağarcığı azmış gibi hissettiğim "birazda yüzeyselmiş be ablam" dediğim.
vokal olarak ise hoş bir ses tonuna sahip olan fakat eğitimli bir sesi olmayan ve buna rağmen başarılı bulduğum ve hatta"türkiyedeki en guzel rock söyleyen hatun kişisi" tanımınıda doğru bulduğum "üç nokta bir" vokali hoş bayan kişisi...
dediler ki (bkz: üçnoktabir) şarkısını duyunca aha süper bi albüm geliyo heralde diye ümide kapılıp deyişmeeem diye bi şarkıyla tekrar video çektikleri zaman ümitlerimi dağıttığım kişi. yazıları neyse, hani olsa da olur olmasa da cinsinden; ama ağustos sayısındaki rock werchter değerlendirmesi o kadar sinir bozucu ukalacaydı ki dergiye gidip dövesim geldi. gitsin rolling stonedan.
büyük bir gazetede bir hayli sikko yazılar yazmakta. ayşe özyılmazelertuğrul özkirk kırması yazılar. melis bu yazıyı okuyosan bul beni. beşiktaş'tayım.
canlı müzik yapan grubun çağrısı üzerine sahneye * gelip bir anda would'la girip mest edebiliyor da. böyle özellikleri de var. hoş hatun, tatlı hatun...... tatlı hatun.
aşık olunabilecek olan tarz hatundur. deli dolu saçları, muhteşem sesi, sanki kendisi için özel ayarlanmış kıyafetleri ve bunları müthiş bir uyum taşıması.. muhteşem.. muhteşem..
her gördüğümde beni ekrana yapıştıran, tarifi mümkün olmayan bir güzelliğe sahip üçnoktabir solisti. çok güzel gerçekten de. sesi de kendisi gibi. daha bir çok klip bekliyoruz kendisinden ve grubundan.