görseller
melih gökçek vs kemal kılıçdaroğlumelih gökçek vs kemal kılıçdaroğlu
melih gökçek vs kemal kılıçdaroğlumelih gökçek vs kemal kılıçdaroğlu
belki ilginizi çeker
  1. · i melih gökçek vs kemal kılıçdaroğlu
  2. · sigaraya 1 liralık ek zam
  3. · boncuk boncuk terlemek
  4. · haber7
  5. · kime oy verdiğini bilmek
  6. · valla melih daha şıllıktır
  7. · uğur dündar
  8. · zeus
  9. · kemal kılıçdaroğlu
  10. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · sözlük yazarlarının hayalleri
  2. · metrobüse para vermeyen tkp li öğrenciler
  3. · galatasaray
  4. · köpekbalığı görünce yapılması gerekenler
  5. · umutların yitirildiği anda hayata giren sevgili
  6. · behlül sözlük yazarı olsa kullanacağı nick
  7. · itü sözlük e bir daha gelinse alınacak nickler
  8. · mecliste görmek istenmeyen isimler
  9. · pkk

melih gökçek vs kemal kılıçdaroğlu  

sayfa  / 8
  1. uğur dündar'ın hakemliğinde bayramdan sonra gerçekleşecek kapışmaymış efendim.
    (hypnotica girl, 02.12.2008 20:28)
  2. melih gökçek "inşallah bi açığını yakalarım, kemal kılıçdaroğlunun gerçek yüzünü türk halkına göstericem" gibilerinden bi şeyler demiştir. kılıçdaroğlu ise "sayın gökçekle her zaman tartışmak isterim" demiştir. hadi bakalım çok enretesan olacağa benziyor. tabi kılıçdaroğlunun asıl mesleğinini hesap uzmanlığı olduğunu unutmamak gerekiyor.
    konu: doğalgaz sayacı.
    sonuç: e tahmin edersiniz.
    (jadore, 02.12.2008 20:37 ~ 20:41)
  3. kılıçdaroğlu sağlam belgelerle çıkıyor her seferinde. 2 kişiyi de koltuğundan etti. dengir mir mehmet fırat, her ne kadar yoruldum dese de, karşısında ilkokul çocukları olmadığı aşikar.

i.melih gökçek de durum farklı. koltuğunu bırakmayacak kadar inançlı(!), hırslı(!) ve sağlam(!). ankara bunu gözardı edecektir.
    (dünyayı kurcalayan adam, 02.12.2008 20:39)
  4. gökçekin şimdiden korkmaya başladığının göstergesidir ki, kendisini düelloya davet edenin düellodan kaçacağını iddia etmektedir.
    (üç harfli, 02.12.2008 20:45)
  5. +sayın gökçek bakın doğalgaz faturalarından örnekler var elimde,fazladan fazladan yazmışsınız vatandaşa,ne yaptınız bu paraları?
    -doğalgaz ne ya?hangi doğalgaz?bir saniye bir saniye,kim söyledi bunu,nereden buldun bu belgeleri?otur bi dakka kim söyledi bunu sana,bunu sana kim söyledi?
    +sayın gökçek böyle bir şey var mı yok mu bana sadece bunu söyleyin?var mı yok mu?

*
    (spitzer, 02.12.2008 20:46)
  6. melih gökçek'in akıl bulandırma yeteneğine, kılıçdaroğlu'nun da belgelerine güvendiği düellodur.
    (çılgın veyfik, 02.12.2008 20:47)
  7. kemal kılıçdaroğlu için büyük bir adımdır. melih gökçek i günahım kadar sevmem. ama allahı var adamın uzmanlık alanına giriyorsun. bu herif tartışma işini iyi biliyor. geçen sefer karşındaki bu konuda yeteneksiz, ıkır mıkırdan başka bişey bilmeyen d.m.m. fırattı. bu sefer melih gökçek. bu adam tam anlamıyla laf ebesi. üstelik ben bu adamı televizyona elinde bir kamyon dolusu belge olmadan çıktığını görmedim. sen iki tane belge ile çıkacaksın. o adam 20 tane klasör getirecek. birde ağzı laf yapıyor. kendini savunmayı biliyor. zeki ve mantıklı bir adam. kolay lokma değil. dengir mir mehmet fırat çok pasif kaldı karşında. hiçbirşey diyemedi. ama bu adam kolay lokma değil. zamanında doğan taşdelen ile melih gökçek in reha muhtarda atıştıklarını hatırlıyorum. doğan taşdelen i resmen rezil etmişti bu adam. çakalın en önde gidenidir. çok iyi hazırlanmazsa bu sefer rezil olan taraf kılıçdaroğlu olur. uyarmadı demeyin. adamın pislikleri olduğu aşikar. oğlunu da işin içine sokup ankaranın sultanı olmaya çalışıyor.

o da olursa yapacak birşey kalıyor.ankara yı terkedip, memlekete gidip (didim), işi gücü bırakıp, balıkçılık yapmak. o noktadan sonra nihilizm paklar bizi. ohh sabah akşam rakı balık.

(fonda zeki müren çalıyor)
    -adaş akp burayı da alacakmış.
    +yok beya neree alıyomuş. hem sittiret adaş, tokuştur gitsin, koy götüne...
    (kremberiz, 02.12.2008 21:35)
  8. kılıçdaroğlu'nun belgelerinin gücünün sonucu etkileyeceği tartışma.
    belediye, pilin biten sayaçların pillerini değiştirmeyip yerine yenilerini takıyor. bu olay iki sefer başımıza geldi. tabi sayacın parasını abonelerden almıyor. pil değiştirme parasını alıyor.
    (yeşil başlı gövel ördek, 16.12.2008 11:58)
  9. star haber'de karşı karşıya gelecekler, saat 19.00'da.
    (endergelisencaykurrizeataklari, 17.12.2008 12:57)
  10. altın kemer ünvan maçı. kemal kılıçdaroğlu çok formda görünüyordu bir önceki maçta. melih gökçek'in ise aç değil ama susuz olduğu kesin. şüphesiz en çok merak edilen şey, acaba kılıçdaroğlu gökçek'i, dmmf ye yaptığı gibi knock out edip siyaset ringinden düşürebilecek mi.
    (amuda kalkan imam, 17.12.2008 13:03)
  11. üst bitmeye aday bir karşılaşma olacak.

(bkz: bankolar bankosu)
    (o6kara, 17.12.2008 13:05)
  12. kemal kılıçdaroğlu için üzülüyorum ben bu karşılaşmada.
    kemal kılıçdaroğlu elinde kapı gibi belgelerle iddialarını ıspatlasa da,i.melih bey'in çenesiyle, o muhteşem gülümsemesiyle üste çıkamayacağı durum olamaz diye düşünüyorum.işte böyle bi durum oluştuğunda türkiye'nin yüzde kaçı 'melih gökçek rezil oldu,o kadar laf konuştu ne kadarı gerçek ve tutarlıydı ki' der; yüzde kaçı 'helal olsun melih gökçek'e nasıl kendini savundu,bak adam suçsuzmuş' der?
    (amanın da amanım kim gelmiş, 17.12.2008 14:37 ~ 14:37)
  13. uğur dündar ve kılıçdaroğlunun siyaseti falan bırakıp bir tv yapım şirketi kurması ve amerikan pankreas güreşi'ni türkiyeye getirmesiyle sonuçlanacak gibi görünen eylemler zincirinin bir halkasıdır.
    (earendill, 17.12.2008 15:19)
  14. biraz sonra star tv de başlayacak olan yüzleşmedir..
    (insansevmeyenhayvan, 17.12.2008 18:58)
  15. (bkz: senin aşkın balondu söndü)
    (burju, 17.12.2008 19:00)
  16. uğur dündar'ın düdüğüyle başlayan karşılaşma. maça melih gökçek başladı.
    (o6kara, 17.12.2008 19:07)
  17. 3. dakikasında çay bardağımı elime alıp kapattığım karşılaşma. zira uğur dündar saygılı olacağınızdan eminim falan demeye başladı işin tadı kaçtı. izlenmez bu izlenmez.
    (eskiden babam da yazardi, 17.12.2008 19:08)
  18. melih gökçek'in daha ilk dakikadan dizlerinin titremeye başladığı tartışma..deli gibi çırpınıyor, çalıştığı konunun dışına çıkılmaması için..

r. tayyip erdoğan, ankara için henüz belediye başkanı adayını açıklamadı..sanırım melih gökçek için bu adaylığı etkileyecek tartışma budur, rte de bu tartışmayı bekliyor..
    (insansevmeyenhayvan, 17.12.2008 19:14)
  19. melih gökçek'in hazır olmadığı konulardan çıkacak olmasına zırladığı maç.kemal kılıçdaroğlu'nu müfredat dışı sormakla suçluyor.enteresan bir maç olmakta.
    (seperated ways, 17.12.2008 19:14)
  20. melih gökçek telaşlı mıdır.. bir heyecan var kendisinde.
    kemal kılıçdaroğlu ilk golü atmıştır bence. şu reklam panoları meselesiyle.
    melih gökçek in kızarık suratı bile şimdilik beni mutlu etmektedir, devamını bekliyoruz.
    (en yavas kaplumbaga, 17.12.2008 19:14)
  21. kılıçdaroğlu'nun önündeki chp amblemli dosyada koskocaman i melih gökçek yazmaktadır.
    (sumatriptan, 17.12.2008 19:15)
  22. 224.5 dolar ve 168 euro fiyatlarında sıkışmıştır an itibariyle program.
    (drps, 17.12.2008 19:19)
  23. an itibariyle i melih gökçek kafa ütülemektedir bi sus be adam,iddia makamı konuşsun.
    (sumatriptan, 17.12.2008 19:19)
  24. melih gökçek çok fena zırlıyo konuyu saptırmam diye koptum anasını satıyım
    (demerol, 17.12.2008 19:19)
  25. ---spoiler---

melih gökçek: biz buraya sayaçları tartışmaya mı geldik ?
    uğur dündar: evet

---spoiler---
    (o6kara, 17.12.2008 19:20)
 sayfa  / 8

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil