sömürü ilişkisidir. zira son belediye seçimlerinden önce melih gökçek o güne kadar 72 defa tazminat aldığını söylemişti emin çölaşan'dan. yazıktır ya adamın evi ailesi filan var. maaşa bağlamak gibi birşey, bir açıdan.
bir habere göre 29.03.07 perşembe gecesi tgrt-haber kanalında kozlarını paylaşacak olan ikili.son günlerde tv de izliyecek hiç bir şey bulamıyanlara ilaç gibi geleceğine ve televizyonculuk tarihindeki unutulmayacak müsabakalardan birine imza atacaklarına eminim.
heyecanla, sabırsızlıkla beklediğim karşılaşma. mısır patlatacağım.
sol görüşe yakın, elit kesimlerce sonucun nasıl yorumlanacağını bilmemekle beraber ankara halkının gözünde gökçek'in ezeceğini düşünüyorum. çölaşan media tower siyaseti yapmaya alışkınken, gökçek kahvehane'deki adamın dilinden anladığını ispatlamış birisidir. yıllarca ankara'da yaşamış biri olarak gökçek'in zeki bir adam ve iyi hatip olduğunu biliyorum, çamurlu yollarda çok yürüdü, çok tecrübeli. bunun küçümsenmesi çölaşan'da beton etkisi yapabilir. tartışma programı gazete köşeşinden üfürmeye benzemez. (bkz: real time strategy)
bununla birlikte ne olursa olsun sonuç değişmeyecek. imaj hiçbir şey, susuzluk herşeydir. ikisinin de elleri birbirinden kirliyken, pislikleri birbirlerinin üzerine sıvayarak arzuladıkları ayşe teyze hijyeni gelmez, suyla yıkamadan o gerçek beyazlık sağlanamaz. temizleyecek su da ne gökçek'te var, ne çölaşan'da. onlar çamurda güreşecekler, ben mısır patlatacağım.
(bkz: celebrity deathmatch)
kanımca uzman demogog melih gökçek'in emin çölaşan'dan 71. kez tazminat almasına vesile olacak televizyon kapışmasının afiş sloganı. bu arada emin'den bir bavul belge ile gelmesini bekliyoruz.
birgün uğur dündar ile ufuk güldemir arasında yapılacak programa ilham kaynağı olacağını düşündüğüm kapışma. tgrt yi tebrik ediyor, kola ve patlamış mısırlarımızı hazırlıyoruz.
herşeyden önce daha önce de söylediğim gibi bu tartışmada haklı olan değil, çenesi iyi olan kazanacak.
(bkz: @1291637)
emin çölaşan hızlı ve akıcı konuşamıyor, canlı performası düşük. üstelik konuşurken çoğu zaman takılıyor, sözü kesildiğinde toparlamakta zorlanıyor. kıvraklık, hazırcevaplık pek yok. rahat ettiği, gerçek gücüyle güreşebildiği ring gazete köşesi. deplasmanda oynayarak baştan dezavantajlı başlıyor. çölaşan turn base oynamaya alışmış.
melih gökçek ise demirel'den sonra türkiye'nin en büyük demagoglarından sayılır, televizyonda fırtına gibi esiyor. akşamları evine değil televizyona gidiyor, sürekli canlı yayında. bir konuşmaya başladı mı tutabilene aşkolsun, nice yiğitleri beşer beşer kepaze etmişliği var. hele karşıdaki konuşurken takındığı o pis sırıtması yok mu, adamı deli ediyor. gökçek'i sevmesem de yeteneklerine saygı duyuyorum, kesinlikle küçümsenecek bir adam değil.
(bkz: @1285545)
zaten bu durumu bildiği için yıllardır çölaşan'ı canlı yayına çağırıp duruyordu, çölaşan razı olmuyordu. şimdi kabul ettiğine göre elinde çok sağlam birşeyler var herhalde diyorum, çok merak ediyorum. tabii gökçek de boş çıkmayacak. çölaşan'ın yalanlanmış iddiaları, mahkeme sonuçları en büyük kozlarını oluşturuyor.
benim tahminim, eğer ellerindeki materyallerin değeri birbirine yakınsa, gökçek çölaşan'ı hallaç pamuğu gibi atar, çıktığına çıkacağına bin pişman eder. her şey çölaşan'ın elindeki belgelere bağlı, hakkaten çok sağlam çıkması lazım.
bu gece 22.00'de tgrt haber'de canlı yayında gerçekleşecek düello. işte son sözler:
“tam 12 yıldır bugünü bekledim. allah’a çok şükür ki o günü yakaladım. son 12 yılın hesabını soracağım. başta rahmetli turgut özal olmak üzere pek çok kişinin ahını aldı. hepsinin adına konuşacağım ve göreceksiniz bir daha gazetecilik yapamayacak. onun nasıl bir gazeteci olduğunu belgeleriyle ortaya koyacağım. buna karşılık ne söylerse belgesini isteyeceğim.”
“gökçek’ten beklediğim, o iddialarını yüzüme karşı kanıtlamasıdır. belgelerini almalı ve kanıtlamalıdır. zerre kadar onuru ve haysiyeti olan bir belediye başkanı söylediklerini herhalde kanıtlamakla yükümlüdür. eğer hakkımda başka şeyler biliyorsa onların da belgelerini elbette getirecek ve beni rezil etmeyi başaracaktır.”
"neden tgrt?" sorusunu aklımıza getirmektedir. fazla reytingi olmayan bir kanaldır neticede. turgay ciner in atv si tarafsız saha olarak neden ikiliye uymamıştır merak içindeyim.
emin çölaşan'dan şahanvari bir "ne alakası vaaaaaaaaar"ı duyduğumuz müsabaka. böylelikle birinci belli oldu ama emin bey ilk ikiye girmekte de ısrarlı.
i. melih gökçek'in hukuku, gerçekleri ve bilinenleri çarptırmaya çalıştığı, insanları saf yerine koymakta ısrarcı olduğu ve kendisinden nefret etme katsayımı artıran kapışmadır.
melih gökçek'in kelimenin tam anlamıyla ağız yaptığı, dansöz gibi kıvırdığı müsabakadır. pek de ustalaşmıştır kendisi bu meslekte. belediye başkanlığını bıraksa dansa başlasa şu anda sahip olduğundan çok daha fazlasını kazanır(mal beyanını ciddiye alacak kadar safsak tabi)
yanarım yanarım emin çölaşan gibi birinin bu şahsı karşısına adam diye alıp konuşmasına yanarım.
edit: gel malvarlığımızı değiştirelim dedi adam ya.. of be adam ya of be!
paraya dayalı popüler polemik.
her iki tarafında yarar sağladığı beslenme biçimi.hem melih hem emin feci reklam yapıp bunun üzerinden yüksek meblağda paraları cebe indiriyolar.yoksa melih gökçek nerden bulacak o kadar parayı??ahh pardon büyük şehir belediyesini unutmuşum.
işte bu telegol gecelerimizi özletmemeye başladı. süper. muhteşem. adnan aybabayı çağırmalarını taleb ediyorum. tgrt nin internet adresi kitlenmiş durumda. tv yi bulamayanlar radyodan devam edebilirler
(bkz: peki bırakıcakmısın gazeteciliği)
melih gökçek isimli zatın türkiye cumhuriyeti'nin başkentinin büyük şehir belediye başkanı olduğunun hatırlaılmasını gerektiğini düşündüğüm müsabaka. zira buradan hiç belli olmuyor sayın başkanım.
melih gökçek kendini rakibine gazeteciliği bıraktırmaya adamışdır. taraflar iyice çirkefleşmiştir. kaçırılmamalıdır.
küfürler tesadüf eseri mi 12 den sonra başladı? her şey bi yalan mı?
i. melih gökçek'in iyice sıçtığı ve kendisine ybsg dedirttiği karşılaşma. son olarak şöyle sesleniyorum kendisine:
çimlere basma melih
çimleri eziyorsun
kusura bakma melih
...
akp kurulurken önce erbakan'ın yanında kalan, sonra kendi partisini kuracağını açıklayan (merkezz merkezzzz diyordu) sonra da "sittir et hazır kurulmuşu var" diyip akp' ye geçen melih gökçek ile, daha önce mehmet ali ılıcak'ın kuponla televizyon verme kampanyası ve paradan 6 sıfır atılması konusunda buz gibi göt olmuş deli emin'in kapışması. ilginç. youtube'a koysalar da seyretsek.