çok düşündüm bu başlığı açmak için hep erteledim nasip değilmiş. evet efendim ben de gördüm kendisini rüyamda. evet final dönemiydi. basın toplantısı düzenlediği gecekonduya girdim ve açtım ağzımı, yumdum gözümü. ağzını açacak oldu lafı tıktım ağzına tek kelime edemedi. evet yanlış okumadınız melih gökçek tek kelime edemedi ben estim gürledim(ki hiç bağırıp çağıracak bi adam değilimdir). sonra kafamı çevirdim ve alessandro del piero'yu gördüm. o da onun tarafındaydı. "seni severdim, düştün gözümden" dedim, anlattım anlattım en sonunda hak verdi bana. sonra onu da aldım yanıma içmeye gittik...
(bkz: hayırdır inşallah)
yazlık bi yerdeyim. artık sabahtan iki yüzdüm mü naptıysam, öğlen de sıcak vurmuş, azıcık kestirmişim. çıngır mıngır sesler geliyo bi yerlerden, gözümü aralıyorum. yok göremiyorum. mutfaktan geliyor sesler. mutfağın girişinde alışveriş poşetleri var, biri poşetleri boşaltıyor. sonra bi pssst sesi. lenslerim gözlerime yapışmış, görüntü bulanık. yeşil mavi karışımı renkte bi şort, üstte sarı bi tişört. şıpıdak terlikler, elinde efes fıçı bira, bi yudum alıp bana uzatıyor, sana da açıyım bi tane ha abi? buz gibi bak, iyi gider. kim lan bu? ev arkadaşım lan bu! oo melo eyvallah diyorum. bi yudum aldığı şişeyi bana uzatıp, ben alırım kendime sen takıl hacı diyor. içiyorum birayı ılık mı ılık.. mutfağa ilerlerken dönüp omuz üstünden bi bakışı var, sinsi bir gülümseme. mutfakta kahkahalar artıyor, arttıkça artıyor. bütün o güneşli oda karanlığa dönüyor, mutfak kızıllaşıyor. sonra bi elektrikli testere sesi... bana doğru koşuyor. melo'nun sözleri son duyduklarım oluyor.
rüyada melih gökçek'i görmek; zahmetli bir iş sonucunda alınacak yüksek miktarda paraya, melih gökçek'le konuşmak; yalancı ve dost görünüşlü bir düşmanla karşılaşmaya, melih gökçek'ten bir şey almak; düşmandan zarar görmeye, melih gökçek'e birşey vermek; düşmana kötülük yapma şansı vermeye, melih gökçek tarafından öpüldüğünü görmek; haram yollardan kazanç elde etmeye, melih gökçek'le kavga etmak ve onu yenmek; düşmanlarla mücadele edip zafer kazanmaya işarettir.
uslu bir çocuk olmanız halinde şirinleri bile görebilecekken yaramaz olup melihi görmüşsünüzdür. dünya işlerinde işlediğiniz günahlar böyle acı acı çıkmaktadır.