görseller
melih şendil 

belki ilginizi çeker
  1. · güntekin onay
  2. · 21 mart 2008 fenerbahçe kasımpaşa maçı
  3. · spikerlerin türkçeye kazandırdıkları
  4. · 25 ekim 2009 fenerbahçe galatasaray maçı
  5. · 2 ekim 2008 metalist kharkiv beşiktaş maçı
  6. · melih gümüşbıçak
  7. · lig tv
  8. · 19 ekim 2008 galatasaray trabzonspor maçı
  9. · rıdvan dilmen
  10. · haftanın renkleri
gündem
  1. · kız arkadaşı behlül ve sawyer la yatakta basmak
  2. · hayatında hiç star wars izlememiş insan modeli
  3. · ezel
  4. · sevgilinin söylediği unutulmayan sözler
  5. · yasaklanması gereken şeyler
  6. · the twilight saga new moon
  7. · soğuk havada kısa etekle dolaşan kızlar
  8. · fethullah gülen in cenaze töreni
  9. · kına gecesi

melih şendil  

1. genellikle fenerbahçe maçlarını anlatan lig tv spikeri. en başarılısı olmasa bile güzel bir anlatım tarzına sahiptir. kulak tırmalamaz.
    (sycrone one, 14.12.2007 11:25)
  2. spikerliğe ilk başladığı show radyo da bir fenerbahçe galatasaray maçında dinlediğim ve bariz cinconlu olduğunu anladığım için gıcık kaptığım spiker
    (ymurat, 14.12.2007 16:16)
  3. 3 şubat 2008 fenerbahçe galatasaray maçında hasta fenerbahçeli olduğunu belli etmiştir. galatasaray'ın 7 tane net gol pozisyonunda sarfetmediği eforu alex'in 70. dakikada orkun'un kucağına vurduğu topta sarfederek taraftarı olduğu takımı gözler önüne sermiştir.
    (benikoyupgitmeneolursun, 03.02.2008 21:08)
  4. 12 nisan 2008 galatasaray trabzonspor maçının 2. yarısında trabzon atağında soldan ceza sahası içine kesilen topu adnan kafayla umut bulut'un önüne bırakıyor ve umut'un vuruşu gol oluyor. ancak hakem ofsayt gerekçesiyle golü saymıyor. melih şendil önce gole seviniyor, sonra ofsayt kararını öğrenince hayal kırıklığına uğruyor. canlı izlerken adnan'ın topa dokunduğu tam olarak anlaşılamadı ki eğer adnan kafayla dokunmamışsa pozisyonda ofsayt falan yoktu. pozisyonu tekrarı gösterilince adnan'ın dokunduğu çok net olarak görülüyordu, hatta adnan hiç dokunmasa top servet'e geliyordu, adnan dokunduğu için servet'in 1 adım ilerisine düşüp umut'un önüne geliyor. tüm bunları melih şendil de bizim gördüğümüz gibi görüyordu. ama melih şendil ısrarla pozisyonun açık bir ofsayt olmadığını, hakemin kararının çok tartışılacağını falan anlatmaya çalışıyordu. tamamen fenerlilik duygularıyla hareket etmiş, maç anlatmakla görevli tarafsız bir spiker olduğunu unutmuştur.

bir galatasaraylı olarak konuşuyorum, takımımın maçlarını bu spikerin anlatmasını istemiyorum.
    (galliani, 13.04.2008 10:23)
  5. euro 2008 de 20 haziran 2008 hırvatistan türkiye maçılig tv de anlatan geleceği parlak spiker. yarı finale kalışımızı şöyle haykırmıştır kendisi;

"hani üstadlarımız, bize bu işi öğretenler böyle zaferlerden sonra ağlamak istiyorum sayın seyirciler derlerdi ya. ben artık gülmek istiyorum. hem de karnım ağrırcasına, kahkaha atmak istiyorum sayın seyirciler, yarı finaldeyiz."

güntekin onay ile birlikte günümüzün gelecek vaad eden, donanımlı ve istikrarlı spor adamlarından.
    (günebakan, 26.06.2008 16:51)
  6. türkiye hırvatistan maçında yediğimiz golden sonra hayır hayır hayır hayırrrrrr hayırrr klasnic isyan etmek istiyor insan diye haykıran lig tv spikeri.maçı yaşayarak anlatıyor adeta..
    (langara, 30.08.2008 23:21)
  7. mümkünse galatasaray maçlarını anlatmasın bu adam. ercan taner galatasarylı ama başka bir takımın maçını anltırken belli etmez rengini. bu cıvık her şekil belli ediyor rengini. madem bu kadaran renklisin git futbol yorumculuğu yap.
    (jit, 07.02.2009 20:17)
  8. gereksiz bir farklı olma çabası içinde gördüğüm,insanı gıcık edip çileden çıkartmaya çok müsait spiker.de sanctis i de sanktis,sylva yı silla diye söyleyince kıçı tavana vuruyor sanırım.

kendisi 10-15 yıldır bu işin içinde;ama bir ercan taner gibi,bir murat kosova gibi kendi kitlesini yaratabilmiş değil,bundan sonra da yaratması mümkün görünmüyor.bu işleri bırakıp,çalıştığı kanallarda benim hiç izlemeyeceğim programlarda moderatörük falan yapmasını dilerdim;ancak o da pek mümkün görünmüyor.
    (hammerfoot, 15.03.2009 22:14)
  9. fabyenarst deyişine kurban olduğum spiker.

(bkz: fabian ernst)
    (substance, 04.04.2009 20:47)
  10. futbolcuları konuşturmayı çok seven spiker. örneğin, defanstaki bir adam için, korner kullanılırken, 'hocasına baktı, ben de ileriye gidebilir miyim dedi, hocası da git dedi'. 'x rakibine neden formamdan çekiyosun dedi'. gibi kendi kendine konuşturur futbolcuları. ayrıca ceza sahası adeta ana baba günü gibi saçma bir repliği türk futboluna kazandırmaya çalışmaktadır.
    (shhlackk, 22.08.2009 23:44)
  11. kendisine atılan maile o günün akşamında cevap veren güzel spiker.. insanlar başkalrına tahammül dahi edemezken bu nezaketi ile gönüllerde ayrı bir yer edinmiştir..
    (kowalski, 07.09.2009 19:07)
  12. guiza'yı iç gıcıklayıcı biçimde telaffuz eden spiker...

"guitzzzza"

yapma dedim melih... derken düğmeler fora!!!
    (mgun, 25.11.2009 19:13)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil