12 nisan 2008 galatasaray trabzonspor maçının 2. yarısında trabzon atağında soldan ceza sahası içine kesilen topu adnan kafayla umut bulut'un önüne bırakıyor ve umut'un vuruşu gol oluyor. ancak hakem ofsayt gerekçesiyle golü saymıyor. melih şendil önce gole seviniyor, sonra ofsayt kararını öğrenince hayal kırıklığına uğruyor. canlı izlerken adnan'ın topa dokunduğu tam olarak anlaşılamadı ki eğer adnan kafayla dokunmamışsa pozisyonda ofsayt falan yoktu. pozisyonu tekrarı gösterilince adnan'ın dokunduğu çok net olarak görülüyordu, hatta adnan hiç dokunmasa top servet'e geliyordu, adnan dokunduğu için servet'in 1 adım ilerisine düşüp umut'un önüne geliyor. tüm bunları melih şendil de bizim gördüğümüz gibi görüyordu. ama melih şendil ısrarla pozisyonun açık bir ofsayt olmadığını, hakemin kararının çok tartışılacağını falan anlatmaya çalışıyordu. tamamen fenerlilik duygularıyla hareket etmiş, maç anlatmakla görevli tarafsız bir spiker olduğunu unutmuştur.
bir galatasaraylı olarak konuşuyorum, takımımın maçlarını bu spikerin anlatmasını istemiyorum.