|
|
- uranos un yeryüzüne düşen kanlarından yaratılan periler.
sözlükte uranos değil,uranus olarak geçmektedir.
- (bkz: melquiades)
- sürekli öğüt verdiğim , artık bir karar ver , kendin için yap birşeyler dediğim güzel yazar.
- kendisinin de anlattığı gibi eserlerinin kötülenmesi zerre umrunda değildir. henüz girilerinin yarısını okuyabilmiş olsam da (ki bu yarının çeyreğini de (ara: eksi oy) yardımı ile görebiliyorum) eksi oydan bahsetmediği zaman çok da üzmeyen yazardır.
lakin benim çok pis bir huyum var, 100 metreden bir "edit: niye eksilediniz, edit: bravo eksilediniz, edit: eksile ulan, edit: eksileme ulan" gibi fuleli adımlar görünce sözlüğün, sözlük başlıklarının -ki başlıklarda oylarımızdan değil başlıktan bahsetmemiz yakışık alır genelde- hunharca katledildiğini düşünüyor ve tepkimeyi başlatıyorum.
umarım şahsım tuşuna daha az basarak ya da basınca pek de umursamayarak sözlük hayatına devam eder, bir yazar fazlamız olur.
- rumuz altı giri sayısı/zaman, değeri konusunda bir gecede istemeden de olsa otorite haline gelmiş @760479 ,
dokuz köyden kovuldum ben rumuzlu arının şu ana kadar şahsıma sağladığı en büyük (belkide tek) kazanım.
kısa süreli iletişim sırasında verdiği izlenimler insancıllık ve açık sözlülük olan itü sözlük arısı.
- bir anlık gaza gelerek sildiği girilerden bazılarına can veren dengesiz.
(meliades, 28.07.2006 23:05 ~ 26.03.2007 22:28)
- (bkz: kelimeler yetse)
(emily, 11.01.2007 17:17)
- kanka listemin ilkisi.. emreaydın sayesinde tanıştığım güzellik.. can, kan, bal insanı..
(bkz: yeryiiimmm)
- (bkz: belki)
|