görseller
melek yargıcımelek yargıcı

belki ilginizi çeker
  1. · ben tekim
  2. · ermişler ya da günahkarlar
  3. · ben tekim
  4. · melek yargici
  5. · bir ünlüye benzetilince kızan kız
  6. · alkolik kız
  7. · tedavülden kaldırılması istenen ünlüler
gündem
  1. · pelin batu nun canlı yayında ağlaması
  2. · 14 mart 2010 galatasaray ankaragücü maçı
  3. · zenginlerin çektiği acılar
  4. · 14 mart 2010 bursaspor manisaspor maçı
  5. · 2010 bahreyn gp
  6. · ateistlerin cayır cayır yanacak olması
  7. · sözlük yazarlarının unutamadığı isimler
  8. · erke dönergeci
  9. · tıp fakültesi öğrencisi

melek yargıcı  

1. ilk kez bugün duyduğum ismine çok pis beddualar ettiğim "şey"dir. insanlıktan nasibini bu denli almamış şeylere uzun zamandır rastlamıyorduk, çok ilginç geldi gerçekten.

http://www.hurriyet.com.tr/...
    (nvr ws a crnflk grl, 20.01.2009 18:10)
  2. gündemden düşmüş bir savaşı bahane edip soyunarak tekrar gündeme gelmek isteyen eski bir manken. daha önceleri gündeme gelmek için intihara teşebbüs etmişliği vardır. kendisini şöhret olma hastalığından kurtarması gerekmektedir.
    (trakyalı gulyabani, 20.01.2009 18:38)
  3. facebook da dönen sarhoş videosuyla isminden haberdar olduğum manken fotomodel herneyse.
    (zıvanageçidi, 04.07.2009 21:08)
  4. (sycrone one, 05.07.2009 11:01)
  5. (bkz: yazık)
    (bkz: ezik)
    (bkz: bir allah)
    (bkz: ben var ya)
    (isteböylegüzelim, 21.07.2009 17:44)
  6. (aglayankek, 21.07.2009 17:48)
  7. kendisine ''melek hanım, ayakta duramıyorsunuz'' diyen muhabire; tüm rahatlığıyla ''siz ayakta duramıyorsunuz'' deyişiyle beni derin düşüncelere itmiş olan şahıstır. haklıdır, kime göre dik duruyoruz ki; kime eğik durduğunu söyleme hakkına sahibiz. kendisinde bir ermişler ya da günahkarlar felsefesi gördüm. eğer tasarımcılıktan sıkılırsa, bu konuda yoğunlaşmasını öneririm.
    (göğem, 22.07.2009 00:02)
  8. sarhoş olunca maymun olan şahıs.

beni önce güldüren sonra düşündüren en son ise utandıran hanım kız.

biz de içip içip elaleme maymun oluyoruz zaman zaman, gençlik hali olur böyle şeyler tabii ama mal gibi çıkıp kamera karşısında özgüven sıçmanın da alemi yok di mi ama diye çemkirilesi manken.

(bkz: formata uymak için kıçını yırtmak)
    (kedikara, 22.07.2009 00:09)
  9. ben biraz geç izlemişim vidyosunu ama bi' şey dikkatimi çekti, inatla "ben tekiev" diyor. sanırsam şair burada bulgar bi' futbolcudan bahsetti..
    (capo, 10.09.2009 03:31)
  10. sarhoşken paparazzilere yakalanıp söyledikleriyle beni ve bütün izleyenleri kırıp geçirmiş olandır. ahanda favorim şu repliktir :
    ( - : muhabir )
    ( + : melek hanım)

- ayakta durmakta zorlanıyorsunuz heralde ?
    + sizz ayakta daaa zor duruosnzjj
    (sleepyhead, 20.09.2009 21:05 ~ 21:06)
  11. (secateurs, 20.09.2009 21:36)
  12. videonun sonuna doğru önemli bir şey söyleyecekmiş gibi yapıp, "allah bir, ben tekiiiim, melekler" diyen bağyan. ne içtiğini merak etmeden duramıyorum. ne kadar içtiği de önemli tabi. ya da bunları boş verin de o haliyle prim yapabileceği fikrini aklına kim soktu acaba? neyse o kadarına zekam yetmez galiba.
    (sevim koş katil geldi, 20.09.2009 22:05 ~ 22:06)
  13. fena halde sarhoş olup gazetecilere harika bir malzeme çıkaran insandır.yaşanılan dialog dan bir kısım bizi bizden almıştır.

muhabir-ne konuda teksiniz melek hanım
    meleeek-tasarımlarla,onlarla bunlarla mucitlerle olsun ben tekiiim!

helin avşarla kankigil olmalarını şiddetle istemekteyim.
    (olivepoison, 20.09.2009 22:15 ~ 22:15)

© 1923 - 2010 itü sözlük (buraya numaratör koyduk yılı kendi artırıyor artık)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük duyurular  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil
havadis:  itü sözlük blog  ·  twitter  ·  friendfeed  ·  facebook