paso melankoliye melankoli katacak şarkı ve şarkıcılar önerildiğini görüyorum. bakınız, melankolik playlist o şekilde değil, melankoliğin ruhsal durumunu dengeleyecek neşeli ve şen şakrak şarkılardan oluşmalıdır. bir dire straits - walk of life olsun, bir talking heads - burning down the house olsun, bir birkaç iyi adam - gidiyorduk kızlara olsun, bir perihan abla original soundtrack olsun, bunlara gidilmelidir. yolunuz yol değil.
yok, amaç melankoliyi iyice telve kıvamına eriştirmekse, nick cave and the bad seeds'in boatman's call albümünü baştan sona dinlemek suretiyle playlist hazırlama zahmetinden kurtulabilir melankolik arkadaşlarımız.
"benim en iyi dostum içkim sigaram, onlar da terk ederdi olmasa param" dizelerini içeren bir şarkıyı barındırmayan bir playlist, melankolikler için playlist olamaz, titreyin ve kendinize gelin.
the gathering- saturnie
the gathering- amity
the gathering- debris
sia- breath me
archive-lights
mad season- wake up
wolfsheim- kein zurück
red- nefes bile almadan
öncelikle muhakkak kaliteli bir kulaklık edinin.çünkü, kulaklık harici ses sistemleri kulağınız için büyük sahneler yaratır.kulaklıklar, daha küçük bir sahne yaratacaktır duymanız için.hem "büyük trajediler, küçük sahnelerde oynanır".
öncelikle, bünyeyi bir bas gitar telini bir kere çekip bırakmışçasına titreten genesis'in silent sorrow in empty boats adlı muhteşem eseriyle başlanmalı.gerisi nasılsa gelecek.şöyle sıralayalım:
düş sokağı - ayrılık
düş sokağı - gayret et güzelim
ezginin günlüğü - 1980
grup yorum - uğurlama
gökhan türkmen - büyük insan
ahmet kaya - ayrılığın hediyesi
ezginin günlüğü - aşk bitti
metin kemal kahraman - deniz koydum adını
edit:
beynini duvara vura vura kendini öldürmek isteyenler için geliyor:
opeth - the moor
ibo - mutlu ol yeter
(arka arkaya dinleyenlende atom bombası etkisi yaratıyor)