derslerinden mütevellit -giri konusunda- biraz tembel olsa da, yine de itü sözlük'ün güzel renklerinden.
ve ayrıca;
izmir'li olup hatay'da olmak ve yine izmir'i özlemek adama nasıl koyar demeyin, koyuyor işte. tıpkı bu yazar arkadaşa koyduğu gibi. *
yazarı tanımıyorum ama "melankolik demokrat" olmak üzerine bir şey diyeceksem, şunu derim; dünya çok üzer böylelerini.. hep üzülmüşlerdir ve üzülmeye de devam edeceklerdir. kara üzüm.
6. neslin ele avuca gelir nadide çiçeklerinden. çiçek dedim diye asılayım demeyin. kız mı erkek mi bilemem. beni ilgilendiren yazıları.
benim açımdan önemi, duygusallaşmaya yüz tuttuğum zamanlarda objektif çizgimi kontrol etmek açısından kendisini de izlemekten ileri geliyor. var böyle birkaç yazar daha. nick verip oportünistlerin, faşistlerin, işbirlikçilerin, işsiz aşsız kalıp hala partizanlık yapanların kucağına atmak istemiyorum. ha bu arkadaşla zorun nedir derseniz, zaten bu tipler nickini görür görmez demokrasiyi hazmedemezler. o baştan safını seçmiş zaten. zira demokrasi diyenlerin demokrasilerini de gördük...
sonuç olarak tanımam etmem, ama daha çok yazmasını dilerim... sözlük açısından umut vaat eden, sözlüğün ihtiyacı olan yüzlerinden kendisi.*
kâh ironiyle, kâh bodozlama giydiren girilerini farkettiğimde, "nasıl bi yazar acaba, gerçekten melankolik mi, romantik mi, duygusal mı, zart mı-zurt mu" diye düşünürken, " lan bakarsın hatundur" diye inceden bi yazıliim dedim, ne yazık ki elimde kaldı. (hevesim)
şikâyetçi değilim tabii. sap'ta olsa en-azından güzel düşünen, hayata güzel bakan piizci bi arkadaşım oldu. üstelik hem yakışıklı hem miyendiz. yakışır. *