bir adet beşinci nesil ve/veya beşinci nesil yazar.nice nesillere.
demir hapı alması lazım gelen kişi. çok soluktur teni.
(bkz:
allora regazza)
dün bana nick altı yazan, beni kıskançlık ve bir dolu bişeyle suçlayan ama sonrasında sarılıyoruz, kucaklıyoruz deyince bende "ulan bu kız mı yoksa?" şimşekleri çaktıran beşinci nesil yazar arkadaş. hoşgelmiş diyeceğim ama bakıyorum ilk giriye kendi kendini hoşlamış bu zaten! ama yine de hoşgelmiş.
girilerine bir göz atma fırsatım oldu, okudum, okuduğumu anlamdım. sanırsam edirne anadolu öğretmen lisesi mezunu 45 paragraf giri girmiş hakkında hoplaya, atlaya okudum en sonuna takıldım.
aradan yıllar geçti..
öğretmen olamadım..
ben oldum..onlar olmasaydı olamazdım.
şimdi bu giri vesilesiyle kendisine sormak istiyorum. sen oldun mu? olduysan ne oldun? hayır öğretmen olamadım diyosun? ne oldun. bişey olmadıysan kimler olmasa ne olurdun? ne olamazdın? madem öğretmen olamadın ne oldun?...
deliricem, kafam çok karışık. hoşgelmiş...buyur ikinci defa dedim dimi bunu kafa kalmadı ki. oldum ben.
girileri titizlikle okuyan, test edip, onaylayan bir yazarımız olduğu kesin gibidir.hoşgeldiniz nesildaşım.sefalar getirdiniz.
kanatsız bir
melek. daha ne denebilir ki onun için.
bir yanı evde kalıp diğer yanıyla zirveye
* katılabilme kabiliyetine sahip yazar...
ayrıyetten (bkz:
fava)
bu akşam türkülere doymamı sağlamış, tüm duyurularımı cevaplamış, hiç dinlemediğim bir çok eserle tanışmama vesile olmuş yardımsever ve nazik arı.
dost, can, bi tane,hiç bir şey demeden çok şey diyen, bir şey söyletmeden çok şey anlayabilen, nar, kahve, eti cin, entrika, gözyaşı, kahkaha, dert, eğlence, kültür, ali sami, her şey... iyi ki olan, hiç gitmemesi istenen... sevgi çölü-en öldürücüsünden-aklına ilk gelen, aklına hiç gelmeyen.. kardeş.. senden bile sen..
(evolet, 01.01.2009 23:20 ~ 23:30)
2.5 ay boyunca aynı sınıfta okuyup da burda da beraber olduğumuzu son zamanlarda öğrenmemizle ufak çaplı bir şaşkınlık yaşadığımız, karşılıklı gelişen "nickin ne?" sorularına hafiften dehşet ifadeleriyle cevaplar verdiğimiz, akabinde sözlükle ilgili eğlenceli sohbetlere girdiğimiz, hoş bi anımız var kendisiyle.
ne renk olduğunu düşünüyorum günlerdir, tek bi renkle tanımlamak imkansıza yakın onu.
gökkuşağı ol sen en iyisi melagranacım.
sabahın köründe bile ortaya çıksan o inanılmaz neşeni, rengarenkliğini, yağmurdan sonra sabırsızlıkla beklenmeni hiç kaybetmeyesin inşallah.
10 ocak cumartesi günü 10:30 da yeniden görüşmek dileğiyle. gülücük.
(stella, 06.01.2009 23:42 ~ 23:43)
hatrı sayılır bir oran farkı ile en başarılı
yetenek avcısı olarak sükse yapmıştır..başarılar, bonus track olarak da tebrikler..
(zeus, 06.01.2009 23:44 ~ 23:44)
taa afrika'da bir çölde, bir zeytin ağacı bulunan yazar. hızlıca boy atmasını temenni ediyoruz (ağacın).
yardımsever yazar.
(not: yalnızca film izlemediği zamanlarda)
iki lisans, iki yabancı dil. üstelik
bir içim su..
dosttur, sıcak bakar, lâkin kem gözlüleri fena yakar!
dikkat!
karaburun da zirve düzenlenmesi konusunda en ateşli desteği vermiş
cevvalyazar.
''faydalı'' bir yazarımız. girilerini okurken ''ehaha çok komik'' yerine, ''vay be'' dedirtiyor.
''alternatif'' yazar dedikleri bu olsa gerek. aslansın.
yokluğuna alışılamayan, özlenen, yolları gözlenendir. gülüşü, bakışı, sigarasının dumanını dertli dertli üfleyişi yokluğunda daha da değere binen
candır.
dosttur.
tektir.
faideli eserlere sahip bir
yazar. bir de kendini
sinemaya adamış iyiden iyiye. yazık edecek kendine. msn messenger'da ne zaman görsem
kişisel iletisi film izleme içerikli.
(bkz:
ben ettim sen etme)
sıradaki parçamız
batman'in
joker'inden geliyor; "yapacak ne çok iş var ve ne az zaman."
bitmez o filmler bitmez. o kadar zaman yok.
iç ses: bu son söylediğimi bir de ben kabullenebilsem.
italyancada
nar anlamına gelen kelimedir..
ayrıca ankara'da bulunan bir italyan restoranına verilmiş isimdir..
ipteki çamaşırlar is olduğundan hüzünlenmiş, mutsuz ve bilimum agresifleşmiş yazar.
ayrıca ilk zirvemin korku filmine dönmesine sebebiyet vermiştir kendisi.
alkol alınınca alışılıyor gerçi, lakin küçüklere bu kadar yüklenmemek lazım.korkarız biz.
arıza. muhteşem bir gösterinin ardından sinirlerini bozanların hıncını alakasız bir anda hiddetle bana dönüp "sen niye alkışlamıyorsun" diye sorup benden çıkartan, gözyaşlarını kahkahaya çeviren manyak karı.. iyi ki var..
"ne dilediğinize dikkat edin; gerçekleşebilir.."
(evolet, 13.03.2009 09:04 ~ 15:39)
bahar temizliğine erken başlamış yazar.
1,5 saat daha bekleseydi 21 mart olacaktı. tam süper olacaktı.
nevruz kutlamaları başlayacaktı,
ekinoksa denk gelecekti.
artık başka bahara.
işte şimdi sıçtık.
editör* olmuş. hoşbulmadım. mö!
bana "kötü, saf kötü" demiş yazar.
ne kötülüğümü görmüşse artık.
kendisine sadece:
dün sabaha karşı kendimle konuştum
ben hep kendime çıkan bir yokuştum
yokuşun başında bir düşman vardı
onu vurmaya gittim kendimle vuruştum
diyorum.
bugün yaptığı "
çiçek senfonisi" atraksiyonuyla beni pek sevindirmiş yazar. çok teşekkür ediyorum kendisine.
mamafih; bu atraksiyonuyla kendisine yaptığım kötülüklerin devamı için gereken her şeyi ellerime bırakmıştır.
*
öyle ya da böyle
bir hediyedir bu senfoni bana
geçmişime dair, geleceğime dair
her şeyin ötesinde benliğime dair