görseller
meksika yaratığı 

belki ilginizi çeker
  1. · chupacabra
  2. · mars ta çıplak yaratık
  3. · laein
  4. · el chupacabra
  5. · haktan akdoğan
  6. · dabbetül arz
  7. · hellboy 2 the golden army
  8. · district 9
  9. · roswell olayı
  10. · independence day
  11. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · behlül sözlük yazarı olsa kullanacağı nick
  2. · thierry henry
  3. · peygamberle dalga geçerken ölen sırp spiker
  4. · beşiktaş ile fenerbahçe taraftarı arasındaki fark
  5. · sözlük yazarlarının itirafları
  6. · otuz yaşına gelen kadının kendini avutma yolları
  7. · disko kralı
  8. · koyun
  9. · taraf okurlarının saldırıya uğraması

meksika yaratığı  

sayfa  / 3
  1. yaradılışçıların birden piyasaya çıkarak, "işte evrim'i çürüten yaratık bu" demelerine sebep olacak ne idüğü belirsiz cihaz.
    (elpinoras, 01.09.2009 10:49)
  2. insana o kadar benziyor ki, neredeyse sahte diyeceğim.

edit: üzerinde yapılan dna analizlerinin de sonuçsuz kalması şüphemi bir miktar daha arttırıyor.
    (mihman, 01.09.2009 10:53 ~ 10:56)
  3. şimdi bu yaratık uzaylı ise hagaden, ilk kanı akıttık demektir. vogon filosu gezegeni dümdüz etmek üzere yola çıkmıştır.

bir de hayvanı tam hareket çekerken öldürmüş ipneler. neyse...
    (est non, 01.09.2009 11:20)
  4. hellboy 2 the golden army de buna benzer bir yaratık vardı.küçük ve etle besleniyorlardı. setten kalmış olmasın.
    (kopekbaliginingozundekibugu, 01.09.2009 11:32 ~ 11:33)
  5. hiç keşfedilmemiş bir hayvan olma ihtimali de varmış. e o zaman adama 'dna'sı nerde lan' diye sormazlar mı? dna'sı nerde laaan, korkutmayın adamı! bir de çakma olduğunu düşünenleri, çiftçinin 'şeyi' boğmadan önce çektiği fotoğrafları göstererek ikna edeceklermiş. bundan meksika'da birkaç tane daha görmüşler. etcilmiş. kaçın.
    (mnrmnr, 01.09.2009 11:45)
  6. sen galaksileri aş gel, ışık hızlarına filan ulaş, çok acayip teknolojiler geliştir, dünyaya in. köylünün biri üstüne basarak öldürsün. rezalet şerefsizim. senin geldiğin uzayı sikeyim afedersin.
    (est non, 01.09.2009 12:02 ~ 12:03)
  7. hayvan şuna benziyor: http://en.wikipedia.org/... bir tür primat veya bildiğin köpük lateksten mamül bir oyuncak.

haydi bu yaratığa bir ad verelim. bence adı münip olsun. mereba münip.
    (est non, 01.09.2009 12:07)
  8. bence bu uzaylı değil. nasıl biz uzaya ilkin maymun gönderdiysek, uzaylılar da dünyaya deneme amaçlı bir uzay faresi ışınladılar. ıyk ıyk diye diye öldü zavallı.

bunlardan daha bir sürü olabilir piyasada. bizim haktan da hala göğe bakıyor, yok ufo gelmiş, yok uzaylı el sallamış. oğlum önüne bak yürürken. mazallah, ezersin mezersin elyını. ters olur.
    (est non, 01.09.2009 12:18)
  9. laein'in kalkmamış haline benziyor.

gerçek bi yana. uzaylı falan değildir lan. fareyle sikişmiştir biri. bu çıkmıştır ortaya. dna'sı yoksa modeme reset atsınlar bi de. ama yok o dns'di. türk telekom'a yeri gelmişken bir lafım var;

fuck you!
    (tatito, 01.09.2009 12:25)
  10. süper anahtarlık olur bu yaratıktan.
    (est non, 01.09.2009 12:26)
  11. haberinin ayrıntıları da bombadır..
    http://www.radikal.com.tr/...

"meksika'da ikinci bir uzaydan geldiği düşünülen yaratığın görüldüğü konuşuluyor."

ikinci bir uzay? "kaptan beni beşinci uzaya ışınla.. bzzzt.."

o değil de, demek sultanahmet'in orda satılan oyuncak fareleri falan alıp gitsek bunlara, "dna bulamıyoruz, demek çok gelişmiş bi canlı sistemi" diyerek errör verecekler. vay be...
    (rasmus, 01.09.2009 12:26)
  12. (bkz: chupacabra)
    (squadron, 01.09.2009 12:35)
  13. çok ırkçı davranmışlar hayvana. hemen meksikalı yaratık yaftası yapıştırmışlar. üzüldüm.
    (bkz: yaftalamadan düşünün)
    (noscho, 01.09.2009 12:37 ~ 12:37)
  14. evrim zincirinin kayıp halkası ki bu*
    (damdan düşen kemancı, 01.09.2009 12:38)
  15. bu haberleri duyunca dan brown'un deception point kitabı aklıma geldi.üniversite'de basın ile ilgili bölümlerde okuyanlar bilirler,böyle yapay bi konu ortaya atılır ve perde arkasından işler çevrilir.
    (offguard, 01.09.2009 13:05)
  16. benim arkadaşım o. ben anlatayım siz dinleyin. mahalle maçımız vardı o gün. eve geldim su içmek için bi'de yarım ekmek yaptırmıştım anneme. ekmeğimi kaptığım gibi evin kapısını çekip çıktım ikişer ikişer indiğim merdivenlerde aralık kalmış bahçe kapısından girmiş bi'şey gördüm. nedir, kimdir bilemedim. elimdeki ekmeğim yere düştü. düştüğü gibide ekmeğe saldırdı. hımssff hımmssff edip ekmeğimi bitiriverdi. bana baktı öyle bir baktı gözlerini büyüterek içim sızladı. sanki biraz daha var mı gibilerinden bi ifade vardı yüzünde. bunun geldiği yerde daha çok var dedim bende. biraz çirkindi belki ama çok kanım kaynadı benim ona. dal gibi titriyordu. üşümüş hafifte ıslanmıştı. öyle yakışmıştıki bahçemize. içerden bir battaniye aldığım gibi sardım onu kollarıma. gizlice eve soktum üst kata çıkardım. direk küp kebap lahmahcun salonundan 4 lahmacun sipariş ettim. o sırada balkona çıkardım bunu etrafı göstermek için. yeterince ona ilginç gelmedi etraf. birazda hüzünlendi. belkide geldiği yer burdan daha iyiydi diye düşünürken balkondan siparişin geldiğini gördüm, gördüğüm gibide indim aşşağa kaptım sıcak lahmacunları. tam lahmacunları yere koyacakken dur dedi. bi gaste kağıdı koyalım dedi. benim yüzümde bir tebessüm ha dedim. sonra düşündüm. demek bu olay onun geldiği dünyada da var diye. okunmuş gazete kağıtlarını serdikten sonra bana baktı dik dik. ne o! tek yemeği falan mı düşünüyorsun dedim. yok hayır, hayırda bunun yanında insan bi ayran getirir bi pul biber getirir dedi. öyle mahçup oldum ki. mutfağa koştum. biraz pul biber biraz ayran anneme görünmeden odama geçtim. öyle aç oturmuştuki sofraya, öyle iştahlı yiyorduki lahmacunları. anladım dedi. neyi dedim. insanların lahmacunu neden bu kadar çok sevdiğini deyince gülüşmeler başladı. şişştt yavaş ol annem duyacak dedim. hımsff hımssff edip devam etti yemeğe. yemekten sonra film izledik biraz. biraz birazda sohbet ettik. bana nerden geldiğini, neden buralara düştüğünü ve bundan sonra neler yapacağından falan bahsetti. anne tarafı elf baba tarafo trollmüş. aslen ısangardlıymış adıda rıza. neden burdasın deyince. söylediklerinden anladım sonra suçu saz çalmakmış. o anlattı ben dinledim. öyle ilginç hikayeleri vardı ki. sözleri derya gibiydi. dilimizi güzel konuşuyor adabıyla oturup kalkıyordu. salı, çarşamba, perşembe derken cuma gelmişti. odamdaki açılan televizyonun sesiyle uyandım. oturmuş kral tv'de çıkan kliplere ozbir çekiyor. günaydın dedim. bir telaşla toparladı kendini. birilerine küsmüş gibi bir ifadeye bürüdü yüzünü. canı sıkılmış gibiydi. o sabah güzel bir kahvaltı yapmıştık. öğlen, ikindi derken akşam oldu ve hüzünlendi yine sofradayken. bayat ekmeklerden ona yaptığım tatlıyı çok beğenmesede yinede bu yaptığım tasarrufu çok takdir etmişti. yemekten sonra sohbet ettik biraz. kimliği gereğinden fazla sorgulanmış merhabadan çok çıkar ulan kimliğini denmiş. doğduğu yer yüzünden doğuştan kavgacı zannedilmiş hep. ama kavgadan nefret eden bi melezmiş. ağlamaya başladı birden. yanına oturdum konuşarak telkin etmeye çalıştım. beni bırakın ben meçhul oldum deyip duruken uykuya daldı. kucağıma alıp yatağa yatırdım. bende yannda uyuya kalmışım. çişe gitmek için sabah uyandım, uyandığımda saat 7.30'du. yanımda kimse yoktu anladım o zaman gittiğini. niye, neden gittin be. şimdi seni hep anlatırım arkadaşlarıma keşke gitmeseydin ama hala çok güzel hakkında konuşmak senin. herkes sana benzemeye başladı. çok sonra duydum ki meksika'da sürgündeymişsin. ne yapıp ne etse üstüne gitmişler mavi gökyüzünü ona dar etmişler. gazetede çıktı üç satır yazıyla uzamış sakalı çatlamış sazıyla. yokluğuna alışmak zor be. ben gene senden bahsederken. annem geldi yanıma biliyorum herşeyi dedi. kaldım öyle. demez mi bana o senin çocukluk arkadaşın. içime kor ateşler düştü. nasıl olurda hatırlayamam ben seni başka nerden gelebilirdi bu sıcaklık. o-off çocukluk arkadaşım. aynı mahallede büyüdük aynı kızları sevdik aynı kafadaydık. orta ikiden bıraktık matematik ağır geliyordu.. neyse bunlar derin mevzu. ufaktan alışmalıyım. rüyamda gördüm gülümseyerek geldiğini ne bilirdim dünya bu yaratığı konuşur başlığında ölüm haberini alacağımı. vay be rıza! sonunda sende düşüp gittin azrailin peşine. ah ulan rıza! ara sıra gıcıklaşırdın ama benim en kral arkadaşımdın. ah ulan rıza! ben şimdi bu koca dünyada tek başıma ne halt ederim. senden ayrılacağımı sanma birkaç güne kalmaz bende gelirim...
    (nocturne, 01.09.2009 13:21)
  17. (bkz: mars'ta çıplak yaratık)

dikkat edilirse sürekli hareket çeken bir elyın ırkı olduğu farkedilebilir. bi kere o eli indir!..
    (est non, 01.09.2009 13:22)
  18. (haberden alıntı: "meksika'da ikinci bir uzaydan geldiği düşünülen yaratığın görüldüğü konuşuluyor.")

- n'aptınız, rahat gelebildiniz mi oğlum?
    + valla birinci uzay tıkalıydı anne, ikinci uzaydan geldik
    - iyi etmişsiniz... ay bu yaratık ne?
    + tanıştırayım, zibibizivziv x, annem, anne, zibibizivziv x
    - ay çok şeker, sen bizim oğlumuz olur musun? bize gidelim mi?
    (camel, 01.09.2009 13:33 ~ 13:34)
  19. 80lerden kalma iskelet anahtarlık lan o. toprakta neyin tipi kaymış biraz fakat yine de;

(bkz: i want to believe)
    (vlad, 01.09.2009 13:41)
  20. dabbetül arz'dır. neyseki meksikalı köylü dostlarımız zamanında müdahale etmişler.
    (est non, 01.09.2009 13:43)
  21. o değil de bi van gölü canavarı vardı o noldu
    (nerde eski bayramlar, 01.09.2009 14:14)
  22. o da bir can. yazık.
    (est non, 01.09.2009 14:25)
  23. (bkz: el chupacabra)
    (maglor, 01.09.2009 14:26)
  24. aklıma darwin karşıtı o amcayı getirendir. bildiğin ara fosil lan bu! ya da fosilleşmeye yüz tutmuş ibiş.
    ama beslenir ki bu. valla!
    (usul, 01.09.2009 14:33)
  25. kulağa bildiğin canavar gibi gelen, ancak o amcanın parmaklarının ucusunda son derece masum ve acınası duran sevimli şeydir. van gölü canavarı daha yaratıktır bunun yanında diyor kendisine selam ediyorum.
    (pollyannageberemen, 01.09.2009 14:38)
 sayfa  / 3

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil