|
|
- an itibariyle kanal d'de genç bakış programına katılmış olan ve zırvalayıp duran gazeteci. ege üniversitesi öğrencilerinden birinin medya hakkında şikayetleri ve sorduğu soru üzerine özetle şu şekilde bir yanıt verdi:
"kimse kimseye o yarışmaları, dizileri kafasına silah dayayıp seyrettirmiyor. kanalı değiştirin. türkiye için en önemli gecelerden biri olan 17 aralık'ta ülke insanının %70'i semra hanım'ı seyretmeyi seçti. siz seyretmeseniz medya bunları yayınlamaz."
genel, klişe, aptal, külliyen saçma düşünce. kanal değiştirsek ne olacak? doğru düzgün bir programı gün ışığında seyredebilen var mı türkiye'de? gece 12'den önce adam gibi bir program çıkıyor mu? tüm programlar, yarışmalar arasında sadece 4 programı seyrediyorum şahsen. ayrıca orada olsaydım "bu reytinglere güvenen, bunlara göre karar veren adamın sike sürülecek aklı var mıdır?" diye sorardım kendisine. vay anasını sayın seyirciler medyanın hiç suçu yokmuş maymunluklarda. bütün suç bizim.
(bkz: reyting ölçümleri)(aqua, 23.12.2004 02:24 ~ 02:25)
- her mahallede mehmet yılmaz isimli bir erkek bulunur.
- türkiye'de en çok bulunan isim + soyisim kombinasyonudur ayrıca isim ve soyisim de kendi alanlarında liderdir
- eski trabzonspor'lu şimdilerin ankaraspor'lu futbolcusu.kafa toplarına hakim forvet tipi golcü.
trabzonspor'un geçen seneki hocası halilhodzic mehmet yılmaz için "fiziksel özellikleri tam bir savunma oyuncusu görünümünde.ondan harika bir savunmacı olur" demişti..pek ciddiye alınmadı tabi bu sözleri.tüp falan açıktı sanırım o sıra röportaj alanında.başka birşey gelmiyor zira aklıma.
- (bkz: mehmet yakup yılmaz)
- şırnak ili karalar belediyesinin ytpli başkanıdır. 01.01.1951 doğumludur. mesleğini esnaf olarak bildirmiştir.
- afyonkarahisar ili doğanlı belediyesinin dypli başkanıdır.
- denizli ili tosunlar belediyesinin akpli başkanıdır.
- bugünkü yazısında sözlükten alıntı yapmıştır ancak niye yapmıştır tam anlayamadım.tezini desteklemek için daha sağlam bir kaynaktan yararlanamaz mıydı acaba?sözlüğü kötülediğimden değil!keşke melen çayının neden yetersiz olduğunu internetten araştırmak yerine, bir gazetecilik örneği gösterip daha düzgün rakamlarla önümüze doğru serseydi de biz de yararlanıverseydik o malumatlardan.
---alıntı---
vay benim köse sakalım!
istanbul büyükşehir belediye başkanı kadir topbaş, istanbul için "su alarmı" verdi.
haberi okuyunca şaşırdığımı söylemeliydim. çünkü meşhur "melen çayı projesi" nedeniyle istanbul’un on yıllarca su sıkıntısı çekmeyeceğini söyleyen de aynı kişiydi. eski iski müdürü ve şimdinin bakanı da "en az 40 yıl sıkıntı olmayacağından" söz ediyordu.
aslına bakarsanız, melen çayı projesi’ni başından beri takip edenler için bu sonuç sürpriz sayılmamalı.
meselá www.itüsozluk.com isimli sitede, melen çayı projesi ile ilgili şöyle bir yorum yayımlanmış vaktiyle: "melen çayı projesi çok kısa süreli tüketim sağlamaya yönelik olduğundan geçici çözüm bile değildir."
bu proje için 1 milyar 114 milyon ytl para harcandı. daha da harcanacağını biliyoruz.
öyle görünüyor ki bu işte kárlı çıkanlar sadece bu projede iş yapan firmalar olmuş.
çünkü bu hattın inşaatında, türk müteahhitlik sisteminin en çok sevdiği "bol hafriyat, bol dolgu" işleri önemli bir kalem yaratıyor.
başka kimlerin neler kazandığını öğrenmek için de sanıyorum ki tbmm çoğunluğunun değişmesini bekleyeceğiz.
biliyorsunuz bizde "milli iradenin" denetim yapabilmesi ancak iktidardan düşenler için mümkün olabiliyor. iktidardakiler için sıkı bir soruşturma için parmaklar asla kalkmıyor.
o zamana kadar oyalanmak için "su nerede? inek içti!" oyununu oynayabiliriz.
---alıntı---
www.itüsozluk.com diye yazmış adam.be abicim madem kastın kendini sozluk yazabildin itu de yazıverseydin ya biraz daha kasıp.neyse sağolasın yine de...
dipnot:alıntı @2240678 nolu giriden yapılmış.
|