|
|
- endüstri mühendisliğine giriş dersine giren nadide bir hoca aniden soru soruverir ne olduğunuzu anlayamazsınız ve ilginçtir soru sorduğu öğrenci genelde sorunun ne olduğunu duymamıştır dersi dinlenesi bir hocadır endüstri mühendisliğini sevdirir öğretir
edit: okadar yaptığım ödeve deliler gibi çalıştığım finale rağmen dc gelmiştir aynı dersi haluk erkuttan alan arkadaslara ba dan aşağı not gelmediği tespit edilmiştir(dreamy, 25.10.2004 22:20 ~ 08.02.2005 18:06)
- sınavlarında "az süre çok emek" felsefesini benimsemiş kişilik. iyi hocadır, geyiktir ama not almak istiyorsanız emg dersini ondan almamanız önerilir. 70 vizem vardı nasıl cb geldi hala anlamış değilim. ama verimlilik analizi dersinde kesin karşınıza çıkacaktır, bu yüzden giriş dersini alarak hocanın tarzını öğrenirsiniz.
- artık okan üniversitesinin bir hocası olan, ayrıca profesörlük mertebesine yükselmiş kişi. itüde halen emg* ve üpk* derslerini vermektedir. kendisini tanımak şarttır, bu nedenle sadece 1 kredi olan emg dersi kendisinden alınmalıdır, not umursanmamalıdır.
- derslerde verdiği teorik bilgiler ve tecrübeleriyle (pek çok firmaya danışmanlık vermektedir, lojistik derneği vs...) insana çok şey katar, zihnini açar. yalnız sınavlarda kelimenin tam anlamıyla perişan eder. notu kıttır. şöyle özetlemek gerekirse :
-sınava girerken : "çok çalıştım, kastım, yedim, yuttum, kesin 90-95'den aşağı gelmez, biraz dikkat edeyim de 100'e kastırayım" dersiniz.
-sınavda : "neyse en azından 70-75 garanti daha aşağı gelmez, biraz zor sormuş"
-notlar açıklanınca : "52 mi? haydaaa"
genel usul bu aşamaları hep %70-80'le çarpıp geri gelmektir. eğer sınav öncesi "ben 40-50 alırım zaten" diyorsanız hiç kasmayın.
- işletme fakültesinin gerçek değerlerinden biri. şimdilerde okan üniversitesinde uluslararası lojistik bölümünün başkanlığını yapmaktadır. itüye ise sadece 1 gün gelerek öğrencilerini üzmektedir.
- bodrum tatillerinin vazgeçilmez gözetmen(!) hocasıdır.
- değişik adamdır. notu kıttır, dersleri esprilidir. derslerinde boşverin pazarlamayı bilmemneyi, en sağlam şey üretimdir diyerek uzmanlık alanına sahip çıkar. loder başkanıdır, bu derneğin yaptığı yarışmalarda da yönlendirici jüri olarak bulunmuştur. lojistik alanında olabilecek kapsamlı türkçe çalışmalara imza atmıştır. göbeklidir, gözlüklüdür. muhafazakar bir yapısı olduğu bilinmesine rağmen bazı yerlerde içki içip, kendinden geçtiği şeklinde duyumlar alınmıştır ancak bu onun akademisyenlik kalitesini değiştirmez. yıllarca fakültede kendisine profesörlük kadrosunun açılmasını bekleyerek doç kalmıştır ancak duyduk ki kendisi artık profesörmüş.
|