mehmet okur un all star olması   

adana çık aradan

1. evet tam da bir türkün all star olması hasebiyle sevindiğim olaydır.ama şöyle de bir durum var;tamamen objektif bir insana dönüşüverirsem,seyir zevki açısından memo all starda olmasını en son isteyeceğim basketbolcudur heralde.yerinden 10santimden fazla zıplayamayan,o boyuyla ancak smaç basabilen bir oyuncuyu ben all starda görmek istemem.benim için all star estetiğin ön planda olduğu bir showdur.hatta bırakın mehmeti,nowitzki'yi falan bile istemiyorum ben şahsen.(bkz: gaza geldim tutmayın)
    (mugurg, 14.02.2007 02:25)

2. bundan sonra nolursa olsun hatta all-star maçında sakatlanıp bi daha basketbol oynamasa bile mehmet okur'un adının önünde her zaman bir all-star lakabının bulunmasını sağlayacak olay...

haa hakketti mi hakketmedi tartışılır.all-star'a yakışır mı derseniz yao bile yakışıyosa o kesinlikle yakışır.oyunu eğlenceli hale getirebilmek için sadece hayvansı smaç yapmak veya götünden başından sallayıp asisit yapmak zorunda değil, shaq gibi bi kaç crossover falan yapsa bile fazla fazla yeter...
    (anthrax, 14.02.2007 11:48)
  3. zannımca allstar seçimlerinde oyuncuların show yapabilme(hoplayıp zıplama) yeteneklerinden çok sezon içindeki performanslarına bakılmalıdır.e takımını nba 3.lüğüne taşıyan bir adamın da orada olması çok normaldir..
    (painkiller10ur, 14.02.2007 12:02)
  4. son dönemde oynadığı maçlarda sürekli takımının en skoreri olmasından ve galibiyetlerde ki payıyla ne kadar iyi bir oyuncu olduğunu ispatlamasından sonra haketmiş olduğu yere ulaşmasıdır.bir türk olması açısından da bizi gururlandırmış hadisedir.
    (sirseri, 14.02.2007 12:30 ~ 12:30)
  5. gururlanmaya gelince göğsümüz kabardı fakat milli takıma çağırılamaması için bir sebep daha eklendi gibi geliyor bana yoksa şüphen mi var?
    (kurremkamerruk, 14.02.2007 12:54 ~ 12:55)
  6. allstar olmayı boozerdan daha çok hakeden ve sakat oyuncuların yerine seçilmiş olsa da o maça çıkacak olan türk basketbolcu. izleyicilerin çoğu maç boyunca memodan öyle estetik hareketler veya smaçlar göremeyecek belki ama allstar maçı bir yerde de o sezon iyi oynayan ve takımını iyi yerlere taşıyabilen oyuncuları onurlandırmak içindir. helal olsun memo...
    (mvpdirk, 14.02.2007 13:04)
  7. (bkz: we are all mehmets we are all stars)
    (hansvoralberg, 14.02.2007 13:17)
  8. harkulade bir olaydır. birde süper performans gösterse tadından yenmez. son saniye üçlüğü ile batıyı kazandırabilir tabi aynı pozisyonun akabinde bi fast break yiyip batı'da kaybedebilir.

(bkz: sıyırıyorum mütemadiyen)
    (shagrath, 14.02.2007 13:25)
  9. az önce http://www.nba.com sitesinde gördüğüm ve pek sevindiğim haberdir.

http://www.nba.com
    (erutheilluvatar, 14.02.2007 20:25)