mehmet erkök   

adana çık aradan

1. uzun kır saçlı görsel tasarım örtmeni, şöyle birşey: http://www.merkok.com/

gözlerindeki kayma nedeniyle önceleri size baktığını anlamayıp size sorduğu soruları cevaplamazsınız, sonra alışırsınız ve ne zaman nereye baktığını anlar hale gelirsiniz.

şu sıralar saçlarını toplamamakta, aslan gibi gezerek taşkışla koridorlarında terör estirmektedir. sanırım baharın gelişini kutluyor kendisi. hatta baharın gelişini müjdeliyor bir doğa olayı misali, ağaçların çiçek açması gibi.
    (ördeklerindomatestabanfiyatlarınaetkisi, 09.04.2004 19:53 ~ 01.07.2006 00:30)
  2. öğreteceği çok şeyi olan insanlardan bir tanesi.
    (mazzo, 09.04.2004 21:54)
  3. tasarım okuyanların birinci dönemde çekiği acıları dindiren, bu işi öğrenciye sevdiren, tonlarca çizim ve ödev vermesine rağmen hiçbir zaman insanların nefretini kazanmayan , klasik araba ve illüstrasyon delisi süper insan.
    seçimin ertesi sabahı sınıfa saçlarını toplamadan gelince, birşeylere yorulmuştur bu durum.
    (marla singer, 14.04.2004 00:02)
  4. mimari proje 1 dersimize iki defa konuk olarak gelip bize büyük bir tutkuyla maket dersi anlatan, "demek insan istediği işi yapınca böyle mutlu oluyormuş" dedirten, kendisini her gördüğümde zaten içimde varolan en tas yarasının deşilmesine sebebiyet veren, çok kafa, çok çılgın, çok karizmatik bir öğretim üyesi.
    (soruisareti, 15.04.2004 00:55)
  5. detay projesi sırasında karbonat ve japon yapıştırıcısını birleştirerek dolgu yapabileceğimizi söyleyip hayatımızı kurtaran şahıs.
    (starkreality, 15.04.2004 00:57)
  6. kırmızı gözlük takar kendisi,her hafta ödev verir.gelmediğiniz zaman sizi ilk gördüğü yerde lafı sokuverir ama yine de iyi hocadır.
    (toumai, 21.04.2005 23:49)
  7. nam-ı diğer merkök..
    (kerdem, 04.12.2005 14:42 ~ 14:44)
  8. efes pilsenin kes yapıştır kokla tutuştur (ismi kıçımdan uydurdam, tam olarak böyle olmayabilir) yarışmasında jüriymiş kendileri.

superb edit: yok yarışmanın tam adı kes yapıştır katla sıkıştırmış da
    yok tam adresi şurdaymış: http://www.efeskeyfi.com/... da
    bunlar lazım ya...
    (ephendy, 07.02.2006 02:28 ~ 02:35)
  9. tasarım 3. sınıf bitti, bu adamın akademik kadro içinde tasarım öğrencilerine faydası dokunacak birkaç kişiden biri olduğuna emin oldum. ilk tanıştığımda anlamıştım da, diğer hocalardan da birşeyler bekliyorduk, saftık, şimdi emin oldum.

arada bir, kendisine göre doğal olarak tembel kalan, temposuna yetişemeyen sınıfı ödevle cezalandırdığı olur, kızıp nutuk çektiği olur, notları da süper değildir, ancak bu adam istediği şımarıklığı yapma hakkına da sahiptir. bu kadar çok şey bilen ve bu kadar mütevazi, dost, "adam gibi adam" kalabilen hoca bulmak zor iştir, sonra özlersiniz. ne koparırsanız kar. değeri bilinmeli.
    (ördeklerindomatestabanfiyatlarınaetkisi, 01.07.2006 00:26)
  10. bilen, yetenekli, kültürlü, güzel entas hocası. mimar sinan entas mezunu olduğu için itünün henüz çizemeyen taze entasçılarını hor görür.
    (stelloid, 22.05.2008 21:27)
  11. görsel anlatım teknikleri dersinin finaline geçen sene ve bu sene gelmeyi unutmuş, sınavı ertesi haftaya ertelemiş, aklının nerede olduğunu merak ettiğim tembel insan. zaman zaman okuldan nefret etme sebebi.
    (stelloid, 22.05.2008 21:29 ~ 21:29)