21 mayıs 2012 pazartesi
günün başlıkları: 943 tane
günün başlıkları: 943 tane
- ·uludere katliamı (7)
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·bim vs migros (7)
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·red dragon (2)
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·fizy mood (3)
- ·
- ·rafael nadal (3)
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·izsu (2)
- ·
- ·
- ·
- ·aspava (2)
mehmet demirkol un müslüman olması
- hafızam beni yanıltmıyorsa, sevgilisi (eski sevgilisi miydi la) gamze özçelik'e tecavüz eden mehmet demirkol'un (gökhan demirkol muydu la, siktirit umrumda değil zaten.) müslüman olduğu ortada. "nereden biliyorsun?" derseniz, adamın sünnetli olduğunu hepimiz gördük. (kocaman bir gülme efekti).
şimdi, net bir şekilde belli ki bu adam dini inançları gereği eskiden zaten beraber yaşadığı ve her türlü fanteziyi denediği (mahkemedeki beyanı öyleydi) özçelik'i otele çağırıp içkisine ilaç attıktan sonra ırzına geçmişti. elbette ki bütün bunları, dini ona öyle emrettiği için sergilemişti.
"istediğimle istediğim gibi yiyişirim, sevişirim; kime ne, ne kadar yobazsınız lan!" anlayışında olan (eleştirmiyorum bu düşünceyi) bir insanın o kişinin onunla artık yiyişmek istememesini (ayrılmak istemesini) kaldıramayan kişi daha önce "çağdaş" bir insanken, bu tecavüz vak'asından sonra elbette artık sadece bir "müslüman" olarak anılmalıdır. bunun başka herhangi bir açıklaması olamaz.
(işbu giride çok seksi konuşulmuştur.)
"en az üç eksi istiyorum. yetmez ama evet."
edit: piremium vivere'nin hatırlatmasıyla "gökhan demirkol" - (bkz: ereksiyon olmuş peniste sünnetin anlaşılmaması)
(bkz: penis konusunda uzmanlaşmak) - (bkz: gökhan demirkol)
- (bkz: öğren öyle gel)