görseller
mehmet bekaroğlu 

belki ilginizi çeker
  1. · islami sol
  2. · necmettin erbakan ın siyasete geri dönmesi
  3. · 29 mart 2009 yerel seçim tartışmaları
  4. · numan kurtulmuş
  5. · chp de deniz baykal hegamonyasının sonunun gelmesi
  6. · mehmet bekaroğlu
  7. · hepimiz hrantız hepimiz ermeniyiz
  8. · seçim anketleri
  9. · melih gökçek
  10. · müslüman sol
  11. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · otuz yaşına gelen kadının kendini avutma yolları
  2. · yök ün katsayı uygulamasını kaldırması
  3. · dtp genel başkanının izmirlileri tehdit etmesi
  4. · aylin aslım
  5. · 21 kasım 2009 beşiktaş fenerbahçe maçı
  6. · öğretmenler günü
  7. · ibrahim üzülmez
  8. · vibratör
  9. · terörist

mehmet bekaroğlu  

1. vakti zamanında, ertuğrul günay daha akp'ye katılmadan önce, yeni bir parti kurma çalışması içerisinde olmuş ve oluşturacakları bu yeni akıma da müslüman sol yakıştırması yapılmıştı. eşitlik, adalet ve özgürlük kavramlarını "dini bütün insanların" katılımıyla düstur edinecekleri söyleniyordu ki günay kolay olanı seçip akp'ye katılınca yalnız kaldı.
    bu yüzdendir ki türk siyasetinde apayrı bir yeri olacak müslüman sol hareketini neticelendirememiştir. yazık olmuştur. elhamdülillah solcuyum ben de, onun sayesinde kendimi ifade edebilecek iken ortada kalmıştım. çok geçmeden turkuaz hareketine katıldım ki o da patladı. o değil de benim gönlüm hala besim tibukve ldp'de. hakkaten o nerlerde?!
    (baschar, 18.06.2008 01:18)
  2. ''istanbul'u ahlakın başkenti yapacağız'' afişiyle sabah sabah beni dumur eden saadet partisi ibb başkan adayı.
    (kizilotesi, 23.02.2009 10:04 ~ 26.02.2009 15:40)
  3. destek vermemiz gerektiğni düşündüğüm aday. hemen tepki göstermeyin. durum şudur:

akp'nin oylarını bölebilirse kemal kılıçdaroğlu'nun yolu açılır. bölemezse akp alır başını ve yine istanbu'u kara günlere yürütür. bu sebeple geç başladığı seçi çalışmalarında başarılı olması için dualarımın üstünde olduğu adamdır mehmet bekaroğlu

ps: bugün zaman gazetesinde ilanlarını gördüm. aynen böyle yola devam.. şaka gibi ama kalbim sizinle ...
    (freyjaa, 26.02.2009 00:06)
  4. (freyjaa, 26.02.2009 00:13)
  5. f tipi ve ölüm oruçlarındaki insancıl tutumuyla takdire şayan kişilik.. ayrıca psikiyatrist yönüylede siyaset bilimine çok şeyler katacağına inandığım 21. dönem refah partisi rize milletvekili ...

ayrıca 7 çocuk sahibi oluşuyla oha dedirten ve eğer istanbbulda oy verilecekse bir tek bu şahsiyete oy verilir izlenimi bırakan kişilik..
    (mustizm, 01.03.2009 15:09)
  6. (albastropos, 25.03.2009 19:35)
  7. tuzla'da "bir işçiyi asgari ücrete 16 saat çalıştıran bir kişinin kaç kez hacca gittiği bizi ilgilendirmez" demiştir. sol söylemi vardır ve seçtiği cümleler çok vurucudur.
    (polikina, 03.04.2009 23:57)
  8. "konu f tipi cezaevleri, hücrelerdi. o zaman terörle mücadele yasası gereği, hücre tipi, tek kişilik, f tipi cezaevleri yapılmıştı. tutuklu ve hükümlüler ‘hücreye girmeyiz’ eylemi yapıyorlardı. açlık grevleri, sonra da ölüm oruçları... adalet ve içişleri bakanlıkları ‘cezaevleri terör odağı oldu, terörist eğitimi yapılıyor, eylemler için emirler oradan geliyor’ açıklamaları yapınca, bir kamuoyu oluşmuştu. ardından gerginlikler başladı ve ölüm oruçları... "

"30 insan öldü orada, 30 tane can. ‘30 can 70 milyon için feda olsun’ diyemezsiniz. adalet her şeyin önündedir. annesi, babası, sevenleri var o insanların. ciddi bir yargılama olsaydı; ‘böyle bir müdahale gerekli miydi, orantısız güç kullanıldı mı, ölümü sebebiyet-ihmal var mı?’ bunlar aydınlatılsaydı, kamu vicdanı farklı bir şekilde hareket edebilirdi. belki de bugün yaşananlar yaşanmayabilirdi. tarihimizin karanlık bir sayfası olarak kaldı; birçok olay gibi. kalmamalıydı. 30 kişi orada öldü ama devam eden eylemlerle birlikte sayı 120 oldu. "

"bunları hiç konuşmadık. burada medyaya da bir gönderme yapmak istiyorum. 19 aralık operasyonunda medya neredeyse askerle birlikte.... toplum bunlarla yüzleşmeli. adam terörist olabilir ama vatandaştı da onlar. ‘isyan etmiş’ evet ama devlet uygun bir şeklilde etkisiz hale getirbilirdi. ne yaptı? düşlmanı imha etmek üzere eğitim almış jandarmaları gönderdi ve düşman imha edildi. bunlarla yüzleşmeliyiz. "

(bkz: hayata dönüş operasyonu)

(bkz: 19 aralık)

kaynak: http://www.radikal.com.tr/...
    (aglaures, 30.04.2009 17:10)
  9. "kimi diyor "bizi 28 şubat savurdu". hayır, bizi zorluklar, baskılar savurmadı. bizim savruluşumuz iktidarda oldu, bizi yokluklar değil, imkanlar bozdu, biz iktidarda kaybettik. ta başından beri biz "iktidarsever"dik. önce "iktidar"ı fitneyi elimizle kaldırmak için istiyorduk, araçtı bizim için "iktidar". ona yanaştıkça amaç oldu, fitneyi elimizle kaldırmak için talip olduğumuz iktidar, bizim için bizzat fitnenin kendisi oldu." sözlerini edebilmiş vakti zamanında.
    (acibadem, 10.06.2009 01:44)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil