çok karizmatik ve efendi tipli iyi bir oyuncu.örnek alınabilecek bir insan.arzum onan a yakıştırabileceğim tek insan belki de."bazı sabahlar uyandığımda yanıma bakıyorum ve arzumu görüyorum.o kadar güzel ki yatağa çizilmiş gibi duruyor..." böyle ayar bir sözü duyduktan sonra saygımın daha da arttığı gönül adamı.
bir tv programında çocuklarıyla beraber ev halleriyle -arzum onanın üzerinde ayaklarına kadar köylülerin giydiği türden basma çiçekli etek,mehmet aslantuğ da bol bir t-shirt paçaları kısa düdük gibi bir eşofman- çocuklarına çeşitli şebeklikler yaparken göründüğünde bu ne ya şeklinde tepki verdiğim ve bütün karizmayı altüst eden arzum onan-mehmet aslantuğ çiftinden erkek olanı.
çocukları inanılmaz tatlıdır.
arkadaşımın anlattığına göre tv de beni etkileyen sesi normalde 5 kat daha güzelmiş,ve de her yaştan insanla onun seviyesine inip sohbet edebiliyormuş.evleri kanlıca dadır
ülkemin yetiştirdiği en değerli, en karizmatik, en samimi insanlardan biri.
yukarıdaki girilerden anladığım kadarıyla(@221388 hariç) oldukça da alçak gönüllü insan.
güzel bakışlı iyi oyuncu.
megaloman olduğunu düşünüyorum, fakat sanırım bu medyaya karşı oluşturulmuş bir tür savunma mekanizması.
ayrıca evlilikleri için "pü pü pü kırkbir kere maaşallah" diyorum.
valla yakışıklıymış. geçen oynadığı dizide iyice gördüm karizma falan bakıyodu. bi de reklamları vardı. mehmet bigün libero çocuk bezi falan alıyodu, ima etme amacıyla...
"sıcak saatler" adlı ilk başlarda güzel olan fakat reyting sevdası uğruna diğer diziler gibi kendini tüketen bir diziyle tanıdım kendisini ve yaptıkları her zaman ilgimi çekti fakat "bir istanbul masalı"nda yer almasıyla bir anda tüm bakış açım değişti.(bkz: berbat)
sıcak saatlerlerle tanıdığım ve arzum onanla tamamlanan kişilik.ses tonu bakışları 'saklı yeşil' gözleri ve harika gülüşüyle çok beğendiğim bir oyuncu.ayrıca bir istanbul masalında esma ile olmasıda onu sadece arzum onanla düşünebileceğimi bir kez daha kanıtladı.benim mükemmel çiftim...