görseller
mehmet aslanmehmet aslan
mehmet aslanmehmet aslan
belki ilginizi çeker
  1. · ayakta kal
  2. · zengin erkeklerin yakışıklı olması
  3. · ayakta kal
  4. · yerli lost un muhtemel oyuncu kadrosu
  5. · genç kızların yeni sevgilisi
  6. · tilki payı
  7. · tiyatro pera
  8. · sosyeteden beyaz ekrana
  9. · tarkan gümüş eyer
  10. · kırmızı çizgi
gündem
  1. · yök ün katsayı uygulamasını kaldırması
  2. · the twilight saga new moon
  3. · aşk
  4. · mutsuzluk veren küçük şeyler
  5. · her yerinden öpüyorum rüştü
  6. · kız arkadaşı behlül ve sawyer la yatakta basmak
  7. · 29 kasım 2009 sivasspor beşiktaş maçı
  8. · diablo 2 deki tavuklar
  9. · wondrous un uktelerine dokunmamak

mehmet aslan  

1. fahrettin aslan'ın oğlu, hoş bi genç. bi ara çağla şıkel'in sevgilisi olarak anılıyodu.
    atv'nin gudik gençlik dizisi nefes nefese'de oynuyo şimdilerde de..
    (famenoth, 05.12.2005 00:00)
  2. sevgilileriyle ünlendikten sonra şimdi de atv de dbir izide boy göstermeye başlayan yakışıklı olduğu düşünülen kişi.
    (no decision, 05.12.2005 23:18)
  3. aynı isimli bir tiyatro oyuncusu da mevcut. kendisi bu sezon şerefe hatıralar adlı oyunda oynuyor ayrıca maçolar dizisinde özlem tekin'in belalısı. ben kendisini daha önce janset'in oynadığı yarım elma adlı dizide tanımıştım ama şerefe hatıralar'da ne kadar iyi bir oyuncu olduğunu anladım.

http://www.sinematurk.com/...
    (cherryblossomgirl, 15.01.2007 13:39 ~ 13:39)
  4. dizilerde yarışmalarda orda burda görünmeden önce gmrünce magazin bile olsa hakkındakilerin okunduğu kişiydi bu. zar zor görünürdü haberlerde orda burda göz alışmadığı için takılırdık buna. ama şimdi piyasa malı oldu her kanalda mevcut ya sevgilisi ya dizisi ya da yarışmasıyla hal böyle olunca "senden çok var be güzelim"
    (kazandibi, 15.01.2007 14:12)
  5. niğde ili yıldıztepe belediyesinin akpli başkanıdır.
    (rio, 15.06.2007 20:01)
  6. gamze özçelik olayı zamanında eski sevgilisi diye ona da sormuşlardı nasıl biriydi nasıl sevgiliydi alkol ve uyuşturucuyu çok mu kullanırdı diye o zaman ‘ çok harika bir kızdır, eminim olay dediği gibi olmuştur,onun kadar ben de üzüldüm, alkol uyuşturucu kullanmazdı kullansaydı da şu durumda size söylemezdim en yakın zamanda bu olayı atlatmasını umuyorum geçmiş olsun’ demesiyle, babasının miras olayıyla ilgili yaptığı paragöz değil hayırsever olduğunu açıkca belli eden açıklamalarla benim için düzgün insanın karşılığı olmuş, hiç kimseye duyamayacağım kadar sempati duyduğum, yakışıklı değil demenin mümkün olmayacağı insan.
    (kırmızıkar, 01.04.2008 19:08)
  7. bugün sunuculuk (!) yaptığı bir yarışmada, yarışmacılar ve jüriyi kışkırtarak kavga çıkarmış biri; dövecek sandım bir ara sağındakileri.
    (maia, 14.08.2008 23:32)
  8. ' benim annem dans edemez ' adlı yarışmanın sunuculuğunu yapıyor şu aralar.
    (splendor, 15.08.2008 00:45)
  9. sırf teenage diye adlandırılan grup tarafından yakışıklı görülmesinden dolayı mıdır yoksa ekranda daha derli-toplu duruyor diye düşünüldüğü için midir nedir sunucu olarak lanse edilmeye çalışılan şahıs ki şahsi fikrimdir sunuculuğunu beğenmiyorum.
    (butterfly, 15.08.2008 01:18)
  10. aynı zamanda muhteşem bir bestekarın da ismidir. kendisi şuanda başkalarının olduğunu düşündüğünüz bir sürü harika eserin sahibi. kızı yazmama izin vermediği için yazamıyorum ama gerçekten harika bir insanmış. ruhu şad olsun.
    (örtülü özne, 15.08.2008 01:25 ~ 01:26)
  11. an itibarıyle okan bayülgenin sunduğu disko kralınn konuklarından birisidir. her konuğa attığı küçümser bakışlarıyla itici olduğunun farkındadır umarım.
    (palantir, 18.01.2009 00:26 ~ 00:32)
  12. hep kısa saçlı kalmasını dilediğim babadan ünlü.
    (kurdeşendöken, 01.03.2009 05:07)
  13. ayakta kal isimli filmde başrol oynamış insan. ayrıca bir dönem doktorlar adlı dizide de boy göstermiştir.
    (chacharon, 01.03.2009 12:42 ~ 12:43)
  14. önce galatasaray-bordeaux maçında harry kewell ın muhteşem golüne sevinirken son olarakta hamburg maç öncesi ropörtaj ve gol sevinçlerinde karşımıza çıkan galatasaray lı abimizdir. maçı yöneticilerin arasında(adnan polat ın arka çaprazı) seyretmesi acaba galatasaray ın yönetim kuruluna göz mü kırptı sorusunu akıllara getirmektedir. itiraf etmek gerekir ki ali koç,serdar bilgili den sonra hoş bir olay olur.
    (muvo, 22.03.2009 16:55 ~ 16:56)
  15. gündüzleri genellikle tophane'deki ali baba isimli mekanda takılan zengin şahıs.
    (taşakless, 16.07.2009 22:36)
  16. acemi askerliğinin resmen tamamını terlikle yapan şahıs.
    (evilspirit, 05.09.2009 22:29)
  17. türkiye'nin son yıllarda yetiştirdiği en başarılı oyuncudur.. bi de hülya avşar jön yok diye ağlıyor.. al sana jön! oynadığı müthiş proje için; (bkz: ayakta kal)
    (kowalski, 15.10.2009 23:41)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil