|
|
- çemberimde gül oya adlı dizide mehmet karakterini canlandıran yetenekli tiyatrocu...aklı selimlerden...**
- tiyatro kökenli mükemmel oyunculuğunun yanısıra accayip fotojenik olması ve de karakterinin de oturmuş seyretmesi de takdir edilesi kişilik.
- ankara aaal'de okumuş, odtü felsefeden terk, hacettepe tiyatro mezunu bir oyuncu. bir ara ahmet boyancı ile aaal'de drama dersi verirlerdi. o senelerde aaal öğrencileri 'sidarta' ve 'bir odada üç ayna' isimli iki oyunun temsilini gerçekleştirmişlerdi.
(wendy, 20.01.2006 23:12)
- ismini zihinlere çemberimde gül oya ile kazımış şimdi de kalplerdeki yerini kırık kanatlar ile pekiştireceğini gösteren yetenekli oyuncu.
- yakışıklı değil ama sempatik tanımına uyan insan, her haline bayılıyoruz.
- eğitim ve tatil için gittiği londra da üç ay kaldıktan sonra an itibariyle istanbul'a dönmüş ve film çalışma hazırlıklarına başlamış başarılı oyuncu.
- çemberimde gül oya ile beni benden alan,modada gördüğümde ayaklarımın bi an için yerden kesilmesini sağlayan muhteşem insan.ah ulan yurdanur ben olacaktım,rol bile olsa bana öyle bakmasını çok isterdim.
ertesi gün gelen edit:bugün de gördüm ya böyle giderse sırf onun gülüşünü görmek için modada sabahlamaya başlıcam.yazıktır günahtır,yapılmaz ki bu ama;sosyal ilişkileri zedeler,kimseyi beğenmezsin çocuğa çikolata gösterip ıspanak yedirmek gibi birşey bu.
çok sonra gelen edit:obsesif oluyorum galiba,film yıldızlarına falan aşık olanlara uyuz olurken onlardan biri olmak çok koyuyor be sözlük.
çok çok sonra gelen edit:teşekkürler film ekimi teşekkürler chelsea'de rock yapımcıları;onunla aynı salonda film de seyretmiş oldum negzel
- gerçek hayatta var olmayan bir kişi. dikkatli baktığınızda kendisinin "sakal bırakmış cüneyt özdemir" olduğunu görürsünüz. sakallarını kestiğinde, hayatına cüneyt özdemir olarak devam eder. o yüzdendir ki, cüneyt özdemir ve mehmet ali nuroğlu hiç yan yana görülmemiştir. araştırmacı gazetecilik ruhumla çözdüğüm bu gerçeği, buyrun kendi gözlerinizle görün;
(bkz: http://files.thedewil.com/...)
- (bkz: peri tozu)
- zincirbozan filminde ise ülkücü bir lideri canlandırmıştır.
|