belki ilginizi çeker
  1. · çakma sarışın
  2. · var mısın yok musun da türbanlı yarışmacı olmaması
  3. · kalk düğüne gidelim
  4. · mehmet ali erbil le 50 sarisin
  5. · ben cahil olduğumu söyleyecek kadar cesurum
  6. · memoşla elli sarışın
  7. · 50 sarışın
  8. · topkapı sarayı
gündem
  1. · pelin batu nun canlı yayında ağlaması
  2. · 14 mart 2010 galatasaray ankaragücü maçı
  3. · zenginlerin çektiği acılar
  4. · 14 mart 2010 bursaspor manisaspor maçı
  5. · 2010 bahreyn gp
  6. · ateistlerin cayır cayır yanacak olması
  7. · sözlük yazarlarının unutamadığı isimler
  8. · erke dönergeci
  9. · tıp fakültesi öğrencisi
 sayfa  / 2

mehmet ali erbil le 50 sarışın  

1. fox tv'nin yeni yarışması olacak. mehmet ali erbil sunacakmış. hem akıllı hem de sarışın olanlar için bir yarışmaymış.

http://www.fox.com.tr/...
    (azwepsa, 09.11.2008 23:43)
  2. aralarında 1-2 tane akıllı sarışının görüldüğü onlarında zaten sarışın olmadığı klasik türk televizyon programı.

(bkz: dip boyası)
    (bkz: çakma sarışın)
    (magicmushrooms, 03.01.2009 23:02)
  3. acaip bir yarışma.
    mehmet ali erbil'in hayatı boyunca bulunmak istediği yerdir aynı zamanda.
    (betatron, 03.01.2009 23:51)
  4. yarışmadan çok, mehmet ali erbil'in arkasındaki bacaklara odaklanmama neden olmuş şey.
    (avignon, 03.01.2009 23:55)
  5. çok eğlenceli bir yarışma
    kızlar cıvıl cıvıl fıkır fıkır m.ali erbil seviyesiz ve iğrenç espirlir yapsada herzamanki gibi insanı güldüruyor nedense
    (loçko, 04.01.2009 14:41)
  6. (never walk alone, 04.01.2009 17:42)
  7. mehmet ali erbil: "100 santimetre, kaç metredir?"
    50 sarışından 1 tanesi: "desimetre."

(bkz: aptal sarışın)
    (eudaimonist, 04.01.2009 17:50)
  8. sırf keanu reeves'e benzeyen yarışmacı beyefendiye içlerinden birinin şarkı söylemesi üzerine benim de "seni yerler yerler seni ham yapar bu zilliler" demek için orada olmayı istediğim, sabrımın sınırlarını zorlayan yarışma programı. bundan sonra sittinsene izlemem.
    (ikiileribirgeri, 05.01.2009 01:44 ~ 01:58)
  9. stüdyoyu tek sıra halinde boşaltan sarışınların oluşturduğu,arka sıralara doğru, doğru cevap sayısının yükseldiği,bunla orantılı olarak öndeki sarışınların aptal arkadakilerin akıllı oldukları sonucu çıkarılabilecek,koyun sürüsü gibi yürüyüp bu muameleye izin veren sarışın kızlarımıza bir kaç kez güldüğüm yarışma programı.

(bkz: bir tiksinti sembolü olarak mehmet ali erbil)
    (mel, 05.01.2009 12:46)
  10. 50 kapak bir tencere.
    (bkz: tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş)
    (vaktiyle iyi biriydi, 05.01.2009 12:51)
  11. oldum olası "konuşurken bebek taklidi yapan kızlara balyozla girişme isteğim" vardır ama bu yarışmada bi tane melis vardı ki o isteğimi çürüttü. kızımızın kedileri de varmış 3 tane, kedileri de sevmezdim artık sıkı bi kedi fanı oldum bi anda karanlık dünyama doğan güneş gibi parladı televizyonumuzda, annemde pek beğendi birazcık saf! olmasının dışında pek bi şirin geldi ona da..konuşması da çok tatlı, vega'nın alışamadım yokluğuna şarkısını dinliyomuş gibi hissettim ağzını açmadan tikkyce konuşurken..

neyse; kısacası kendisine talibim, kedilerini de alsın gelsin bakarım hepsine üvey evlat muamelesi yapmam da.
    (üç harfli, 05.01.2009 13:08 ~ 13:10)
  12. yarışmacı olan zeki kızlardan birinin ssk'nın açılımı nedir sorusuna ;sarıyer spor klübü diye ceyap verdiği rivayet olunan programdır kendisi
    (erguvan, 05.01.2009 13:21)
  13. (yaratıcı nick bulamadım, 09.01.2009 23:16)
  14. insanın akıl sağlığını bozacak diyalogların geçtiği program. aralarında bulunan bir kaç sarışının üretimi durdulmalı aileleri kısırlaştırılmalıdır.

(bkz: zahide)
    (morbid angel, 09.01.2009 23:22)
  15. mehmet ali erbil ve onun anlamsız kendine güveni sonucu oluşmuş bir yarışma programı. mehmet ali erbil'in 50 sarışının da çok akıllı olduğunu iddia ederek sunduğu programı, oradaki kızların da olaya alet olarak hemcinslerimi aşağılaması sonucunu doğuması sebebiyle televizyon tarihin en kötü yarışması olarak görüyorum. reytingleri düşer işallah, dinimiz amin (bkz: fırat).
    (jin, 10.01.2009 23:16)
  16. izlediğim on dakika içinde türk televizyon tarihinin en sikindirik programı olduğuna kanaat getirdiğim program. şöyle bir diyaloğa şahit oldum:

erbil: (yarışmacıya) maral okuyor. ne okuyorsun maral?
    maral: tıp okuyorum.
    erbil, yarışmacı, ekran karşısında ben: #!'&''%&^+
    erbil: tıp okuyorsun?
    maral: eet, bizim evde tıp kitapları var, boş zamanlarımda onları açıp okuyorum!
    ...

hayır, bir de gayet ciddiydi. sonrasında erbilce yapılan bayağı esprileri yazmak dahi istemiyorum.
    biri bana bunların şaka olduğunu söylesin lütfen. gerçek olamaz bunlar ya.
    (mor kulaklı mavi kurbağa, 11.01.2009 17:11 ~ 12.01.2009 13:08)
  17. mehmet ali erbil'in, programda dans etmeyen ve oturmayı tercih eden sarışını 'çık dışarı ' diye kovduğu programdır.
    (astronot, 26.01.2009 16:11)
  18. baştan aşağıya yanlış soru cevaplarla dolu bir programdır. sorulan sorularda yanlış anlamlar, cevaplarda yanlışlıklar.. ardı arkası kesilmiyor.
    izlemeye hiç değmez, boşa zaman geçirmek isterseniz anca belki.
    (kumdan kız, 31.01.2009 22:44)
  19. mehmet ali erbil'in her içinde bulunduğu iş gibi gereksiz saçma bir program.
    (alttantire, 31.01.2009 22:45)
  20. (göster bakalım kaynanalar hamamda nasıl bayılır, 31.01.2009 22:46)
  21. içlerinde yüksek lisans yapmış ve halan yapmakta olanlarında bulunduğu yarışma. yani gerçekten hayret verici, nasıl olurda...
    (scylla, 31.01.2009 22:58)
  22. 50 adet güzel/çirkin; yaşlı/genç; aptal/zeki kızı bir şekilde(!) meşhur etmiş yarışmadır. şöyle ki:

erbil: zaide tepkiler nası? hayatından memnun musun
    zaide: evet memnunum. arkamdan bile tanıyorlar artık.
    (yiiit, 08.02.2009 16:26)
  23. az önce dünkü programın tekrarı vardı (belki devam ediyordur). sorulan sorulara karşılık gelen cevaplar ilginçti..

soru :
    cumhurbaşkanlığı forsundaki 16 yıldız neyi simgeler ?

cevaplardan bazıları :
    + balkanları
    + türk devletlerini
    + 16 cumhurbaşkanını
    ...

soru :
    david beckham şu anda kiralık olarak hangi takımda oynamaktadır?

cevaplar :
    + manchester united
    + fenerbahçe*
    + esra (cevabı veren bayanın ismiymiş ama en azından sallamaktansa güzel cevap.)
    + ceviz (yok kestane)

bir de tarih ile ilgili bir soru vardı. yarışmacı abimiz sarışın seçecek cevabını görmek için.
    abimiz soruyor : tarihle aranız nasıl?
    bayan : çok iyidir tarihim. iyi bilirim.
    abimiz : peki osmanlı devleti'nin kuruluş yılını söyler misiniz?
    bayan (şaşırır) : eee... neden ya... biliyorum..
    abimiz : peki osmanlı'da kaç padişah vardı?
    bayan : ay siz matematik soruyorsunuz. ben tarihim iyi dedim.
    abimiz : ee bu matematik mi 1'den 36'ya kadar sayın dersem matematik olur, ben padişah sayısı istiyorum.
    bayan : olsssuuuun o da matematik işte...

derhal yayından kaldırılması gereken programdır. yanında mehmet ali erbil'i de alsın götürsün. bir daha görmeyelim onu da mümkünse...
    (anti tartar, 15.02.2009 17:32 ~ 17:49)
  24. adı bile insanı rahatsız eden bir mehmet ali erbil klasiği.
    (fil abbasi, 15.02.2009 17:43)
  25. bünyesinde çok fazla çakma sarışın bulunduran yarışma.
    (lady viola, 15.02.2009 18:03)
 sayfa  / 2

© 1923 - 2010 itü sözlük (buraya numaratör koyduk yılı kendi artırıyor artık)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük duyurular  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil
havadis:  itü sözlük blog  ·  twitter  ·  friendfeed  ·  facebook